31.5.11

Thorsenin petokset ja tanskalainen autismitutkimus

Magneettimedia muistuttaa meitä viime vuoden suurimmasta rokotetutkimusskandaalista. Tanskalainen Poul Thorsen meni varastamaan yli miljoona dollaria CDC:n autismitutkimukseen tarkoitettuja rahoja. Petosten sarja mahdollisti uuden asunnon ostamisen ja hienoihin Harley Davidson -prätkiin sijoittamisen.

Thorsen työskenteli Århusin yliopistolla ja häntä arvostettiin tutkijana. Thorsenin työtä on mm. The Danish Study, laajalti siteerattu teelmä vuodelta 2003, jossa kiistetään rokotteiden ja autismin välinen yhteys. Thorsenin tutkimusta on käytetty todistamaan, että elohopeaa sisältävät rokotteet ovat turvallisia: tutkimus todisti, että autismitapaukset olivat lisääntyneet 20-kertaiseksi sen jälkeen kun Tanskassa kiellettin elohopea rokotteissa. Tätä pidettiin todisteena siitä, että elohopea on turvallista.


Pienenä huomautuksena sanoisin, että Thorsen oli toki mukana tanskalaisen tutkimuksen tekemisessä, mutta paperin päätutkija Kreesten Meldgaard Madsen on kertonut Thorsenin osuudesta. Rahojen varastamisesta narahtaneella Thorsenilla ei ollut pääsyä potilastietoihin tai niiden analysointiin.

Myös edeltävän tutkimuksen (julkaistiin New England Journal of Medicine -julkaisussa) epidemiologista osuutta johtanut kööpenhaminalainen Mads Melbye toteaa, ettei Thorsen ollut mukana tutkimusmateriaalin analysoimisessa. Thorsenin nimi ei ole tutkimuspaperin tekijälistalla ensimmäisenä tai viimeisenä. Ne ovat paikkoja joissa ilmoitetaan päätekijät.

Sitten itse tutkimusten pätevyyttä kyseenalaistavien faktojen pariin.

Sittemmin on käynyt ilmi, että Thorsen jätti mainitsematta tutkimuksessaan sen, että samana vuonna tuli voimaan laki, joka määräsi autismitapaukset rekisteröitäviksi kansallisella, ei pelkästään paikallisella tasolla. Samana vuonna avattiin myös autismitapauksiin erikoistunut klinikka.


Tuo voimaan tullut laki rekisteröinneistä tuli voimaan 1994. Potilastietoja kerättiin vuosilta 1971 - 2000. En millään pysty ymmärtämään, miten Riikka Söyring saa väännettyä tuon jollakin tapaa paljastukseksi, joka ei muka ollut tiedossa tutkimusta tehtäessä. Nääs, tutkimuspaperissa selitetään suoraan, että tuo kyseinen muutos tekee analysoimisesta hankalampaa. Siksi tutkimusryhmä pyrki käyttämään rajattua otantaa, joka muistuttaisi muutosta edeltävää otantaa. Jos lakimuutos muka väänsi tuloksia vinoon, niin se tapahtui aikamatkustavalla tavalla n. kolme vuotta ennen lain muuttamista, sillä lasten autismitapaukset lähtivät nousuun jo 1991. Tiomersaalia sisältävät rokotteet poistettiin lasten rokoteohjelmasta vuonna 1992. Autismin diagnoosikriteerien muutos aiheutti myös rekisteröityjen tapausten lisäystä.

Jopa rokotekriittisessä Whale.to sivustossa ollaan tietoisia siitä, että tanskalainen tutkimus oli tietoinen muutetusta laista. Ehkä Riikka Söyring ajatteli, että tekstistä saa salaperäisemmän käyttämällä "mainitsematta jättämisiä" ja "on käynyt ilmi" sanontoja.

Vaikka Madsenin tutkimus olisikin epäpätevästi laskettu, eli potilastietojen muutos vuonna 1994 aiheutti autismitapausten lisäyksen, eikä se liity rokotteisiin, niin jäljelle jää rokotepeloittelijoiden kannalta huono mysteeri: Miksi tiomersaalin poisto rokotteista ei laittanut autismitapausten käyriä alamäkeen? Vastauksen takia tiomersaali ei ole enää suurin uhkatekijä, vaan rokotteiden raaka-aineiden tuntematon yhdistelmä.

Voimme myös unohtaa kaiken mitä tapahtui vuoden 1990 jälkeen, ja tarkkailla sitä edeltävien vuosikymmenten tietoja. Orac selittää miksi ennen vuotta 1990 tapahtuneet muutokset rokoteohjelmassa osoittavat, ettei autismilla ja tiomersaalilla ole yhteyttä:

This would seem consistent with both the thimerosal-autism link and the lack of same. However, as the study makes clear (but doesn't otherwise focus on), there was a change in the vaccination program in 1970. The changes was both in the number of vaccinations, which went from 4 to 3, and in the amount of thimerosal/ethyl mercury, which went from 400 μg/200 μg to 250 μg/125 μg. In other words, a drop of 25% of the vaccinations and 37,5% of the thimerosal and ethyl mercury. If there is any kind of link between thimerosal and autism, one would expect this change to be reflected in the numbers in figure 1. In other words, we would expect a drop in the 2-4 year age bracket in 1972-1974, in the 5-6 year age bracket in 1975-1976 and the 7-9 year age bracket in 1977-1979. As we can see on the figure this is not the case in either age bracket.


Vaikka Thorsenin nimiä sisältävät kaksi tutkimuspaperia paljastuisivatkin jollakin ihmeellä huijauksiksi, niin se ei vielä tarkoita, että nämä muut tutkimukset ovat huijauksia. Tai tämä tanskalainen tutkimus, jossa myös tarkasteltiin tiomersaalin ja autismin yhteyttä.

30.5.11

Kaunis kiitos Iskuryhmälle

Anne Ukkosen Iskuryhmä -blogi tuotiin tietoisuuteeni 15.12.2010, kun kemoterapiasta esitettiin erikoisia väittämiä. Minun oli aivan pakko takoa näppäimistöäni. Ilmestyipä Ukkonen kommentoimaan blogiini. Onneksi Iskuryhmä jatkoi huuhaan mainostamista. Ja millä tavalla! Rokotepeloittelun lomassa alkoi tulla pintaan suuria tunteita. Iskuryhmä halveksii antaumuksella Skepsis ry:tä ja kaikkia skepsisläisiä. Heidän kirjoittamia kommentteja ei julkaistaisi, vaikka ne olisivat asiallisia. Sitten Iskuryhmän kommenttimahdollisuudet rajattiin vain kutsuvieraille. Todellakin. Jopa asialliset kommentit jätetään julkaisematta.

Blogeilla on oikeus rajoittaa vierailijoita ja sitä mitä niiden kommenttipalstalla kirjoitellaan. Viestien julkaisematta jättäminen ei sinällään ole sensuuria, sillä samat sanat voi julkaista miljoonalla muulla keskustelupalstalla. Tosin Iskuryhmä ei rajoittanut rajoituksiaan vain kirjoisten rajaamiseen.

Kenny lähetti vinkin Iskuryhmän IP-osoitteisiin keskittyvästä nyrpistelystä. Eli suomeksi, Iskuryhmä on rajoittanut joidenkin tiettyjen tietokoneiden vierailumahdollisuuksia. Eli rautalangasta, Iskuryhmää ei pääse lukemaan, jos Ukkonen on lisännyt tietokoneen IP-osoitteen estolistalle. Samalla tavalla surullisen kuuluisa Conservapedia rajasi viime vuonna kriittisia tietokoneita pois sivuiltaan. Ja kappas vain, minun kotikoneellani on ollut ongelmia pysyä Iskuryhmän blogissa. Kun valitsen Ukkosen blogin suosikeistani, niin kestää vain pari sekuntia kunnes selaimeni on automaattiohjattu http://toolshell.org/ sivustolle. Pystyn lukemaan Iskuryhmää vain klikkaamalla "Lopeta sivun lataus" nappia selaimeni ylälaidassa.

Epätoivottujen henkilöiden listaaminenkin on ihan ok. Kukapa sitä haluaisi tuhlata elämäänsä turhiin kinasteluihin. Oli kuitenkin ilo saada vinkki Iskuryhmän uusimmasta käänteestä herrasmies Martikaiselta.

Pensselit on heitetty naulaan ja hanskat laitettu roikkumaan santaan.

Iskuryhmä sanoo nyt viimeisen sanansa, laittaa pillit pussiin, kiittää ja kumartaa. Blogin pitäminen on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista, mutta Siperia opetti, että on aika keskittyä tärkeämpiin asioihin elämässä.


Toivotan Ukkoselle kaikkea hyvää ja kiitokset hyvistä huuhaa-aiheisista kirjoituksista. Hyvistä siis siinä mielessä, että olen päässyt perehtymään ajankohtaisiin vaihtoehtotuotteisiin. Tilasin esim. neulanreikälasien tiimoilta itselleni William H. Batesin The Bates Method for Better Eyesight Without Glasses -kirjan. Toivon myös, että hän jatkaa Magneettimediaan kirjoittelua, jos vain millään jaksaa sellaista tehdä.

29.5.11

Homepatia pulassa Kanadassa, osa 2

Vuoden alkupuoliskolla Kanadalainen CBC-kanava esitti Marketplace -ohjelmassaan homeopatian kritiikkiä. Jakson nimi oli "Hoito vai Huijaus?" Sokeripillereihin roiskittu taikavesi ei saanutkaan hämmästelevää ja silkkihansikkaisiin käärittyä hartiahierontaa. Homeopaateilla oli valmis vastaiskukampanja vireillä.

Steven Novellan NeuroLogica-blogissa tuodaan esiin homeopaattien virallisen valituksen seuraukset. Kathyrn Robbins oli lähettänyt valituksen ohjelman negatiivisesta asenteesta ja journalistiikan tasapainon unohtamisesta. Sensaatiohakuinen Marketplace ei kuulemma esittänyt homeopatiaa ollenkaan sopivalla tavalla. Robbins väittää, että vaihtoehtoinen hoitomuoto tuomittiin vain sen takia, että sen toimintamekanimsi ei ole selvillä. Mutta vihjailu on aivan väärä. Meidän ei tarvitse tietää miten laite toimii, jotta voisimme päätellä toimiiko laite.

Samoin Robbins huomautti, että vaikka homeopatian parhaimmat tulokset ovat toistaiseksi vain anekdootteja - eikä tutkimusten tuloksia - niin siitä huolimatta meidän ei pitäisi unohtaa yli 200 vuoden aikana kertyneitä positiivisia potilaskokemuksia. Asiakkaat eivät maksaisi homeopaattisista pillereistä, jos ne eivät toimisi. Aivan kuten PowerBalance -tasapainorannekkeet ja Shoo!TAG -hyönteissuojat ovat onnistuneet keräämään vannoutuneita kannattajia.

Kaikkein pöyristyttävin lausahdus homeopaatin suusta on tämä:

“Here are the facts: You cannot scientifically prove that homeopathy does or does not work.”


Homeopatiaa ei pystytä testaamaan tieteellisesti. Näin sanoo homeopatian puolustaja. Juuri näin väitti mm. lääkäri-homeopaatti Liisa Sulkakoski, kun hän vetosi "yksilöllisen hoitomenetelmän" monimutkaisuuteen. Toisaalta homeopaatit voivat väittää, että homeopatian teho on tutkitusti tehokasta, mutta toisaalta, homeopatiaa ei voi tutkia tehokkaasti. Väittämät vaihtuvan aina tilanteen mukaan.

Myös Belgiassa on herätty huomaamaan mitä homeopatia oikeasti on. Belgian terveysviranomaiset ovat käyneet läpi homeopatiaan liittyvät tutkimukset ja niiden yhteenvedot. Belgiassa on päätelty aivan oikein, että homeopatia ei ehkä olekaan niin tehokas hoitomuoto kuin homeopaatit väittävät.

26.5.11

Pedofiliaa katolisessa kirkossa

Katolisen kirkon pedofiliaskandaali saa täysin ennakoitavissa olevan käänteen. Pappi Riccardo Seppia on pahemmassa kuin pulassa. Kukapa ei olisi arvannut, että hän jää nalkkiin aikeista alaikäisten poikien kanssa piehtaroimisesta. Seppian puhelinta salakuunneltiin. Siinä paljastui, että hän on sopinut marokkolaisen huumediilerin kanssa seksiseuran järjestämisestä. Isä Seppia toivoi nimenomaan epätoivoisessa tilanteessa olevia poikia.

Seppia sattui saarnaamaan juuri sen kardinaalin hiippakunnassa, joka on vastuussa katolisen kirkon pedofiliaskandaalin ratkaisemisesta.

Tämä ei mitenkään vahvista äskettäin julkaistun raportin johtopäätöstä. Pedofiliaskandaalin piikki tapahtui juuri silloin, kun vapaamielinen hippikulttuuri pääsi vaikuttamaan katolisen kirkon pappikoulutukseen. Mikä muu voisi selittää sen, että aikuiset miehet käyttävät hyväksi lapsia.

Onneksi hipit ovat syyttömiä. Katolisen kirkon tilaama tutkimus on kaikkea muuta kuin pätevä.

25.5.11

Lapsen tappaminen taikauskolla laittomaksi, osa 2

Oregonin osavaltio hyväksyi lakiehdotuksen, jolla saadaan poistettua viimeinenkin tekosyy lasten tappamiselle taikauskon varjolla. Useampi perhe on turvautunut henkiparantajiin tai rukouksiin toimivan lääketieteellisen hoidon sijaan. Lapsia kuoli eikä vanhempia saatu linnaan. Nyt osavaltion senaatti äänesti läpi lain, jolla pelkästään henkiparantajiin turvautuvat vanhemmat saadaan tarvittaessa murhasyytteeseen.

Näin kirkot saadaan täyteen väkeä

Surreyn pieni St Mary the Virgin Churchin seurakunta oli kiipelissä. Aktiivinen kirkkoväki on vähentynyt vuosi vuodelta. Viime vuonna kirkkoon ei tullut kuin keskimäärin 75 sielua kuuntelemaan saarnoja. Kunnes Herra siunasi kirkkoa. Väkimäärä kasvoi. Lisää ihmisiä tuli kuuntelemaan Sanaa. Pian keskiarvo oli tuplaantunut yli 150 sielun paikkeille. Totisesti, seurakuntaa oli siunattu. Mutta miten?

Cambridgesta teologisen pätevyyden saanut kappalainen oli avain menestykseen. Tuo kappalainen oli jättänyt taakseen rahakkaan maallisen uran, jotta voisi keskittyä taivaallisempiin asioihin. Stephanie Nadarajah sai puupenkit täyteen uteliaita, sillä hän on vain 29-vuotias, ja nainen, ja blondi.

Vanhempi väki on tyytyväinen, sillä kaupungin kirkko on jälleen täynnä energiaa. Uusi saarnaaja ei ole ainoastaan nätti, vaan myös älykäs ja miellyttävä.

Raakaa rikollisuutta Israelissa, Xenu sentään!

Tässäpä erikoinen tapaus Pyhältä maalta. Israelilainen mafioso on jäänyt kiinni pahoista rikoksista. Tarinassa on mukana suunniteltu pommi-isku, valmis pommi, sekä rikollisjärjestö että skientologiajärjestö, mutta nyt toistan itseäni. Kyllä. Pitkän hiljaiselon jälkeen kansainvälinen kultti saa jälleen nimensä lööppeihin varsin epämielyttävällä tavalla.

Tel Avivissa olevan Hassan Bek moskeijen sheikki joutui salamurha-aikeiden kohteeksi, kun hän oli päättänyt, ettei erään rakennuksen lupia annetakkaan uusittavaksi skientologiajärjestön tiloille. Murha olisi lavastettu äärioikeiston tekemäksi iskuksi, jotta alkuperäinen palkkamurhasta maksanut henkilö jäisi tuntemattomaksi. Onneksi peitehommissa olevat poliisit nappasivat rikolliset ennen räjähdyksiä. Pommi löydettiin pari tuntia ennen ajastimen loppumista. Samalla koko karmea tarina paljastui.

Asianajaja Gur Finkelstein edustaa Scientology Centeriä Israelissa. Hän sai tarpeekseen laajennuslupien tuottamista ongelmista. Skientologit olivat rakentaneet 1000 neliömetrin laajennuksen ilman vaadittavia lupia. Keskus ei saanut lupia jälkeenpäin, sillä Hassan Bek moskeijan sheikki eväsi aina käsittelyt. Finkelstein palkkasi murhaiskusta sittemmin pidätetyn ryhmän välittämään aseita ja rahaa itselleen. Ensimmäinen suunnitelma olisi vaatinut skientologiakeskuksen tuhopolttoa, jotta sen tilalle rakennettaisiin kerralla isompi talo. Jälleenrakennus tekisi skientologiajärjestöstä vaikuttavamman tekijän, sillä rakennus olisi tietenkin näyttävä. Samalla Finkelstein pääsisi kuorimaan taskuihinsa omansa rakennusurankan budjetista.

Polttoiskut epäonnistuivat. Niistä kuitenkin syytettäisiin skientologiakriitikoita, kuten L. Ron Hubbard on opettanut. Finkelstein joutui entistä ahtaammalle.

Onneksi skientologiajärjestöllä oli aivan pätevä selitys kaikelle. Finkelstein on vain heidän palkkaama asianajaja. Hän - eikä yksikään pommi-iskuja tehnyt - ei ole skientologi. Joten toistaiseksi näyttää vain siltä, että skientologit erehtyivät palkkamaa moraalittoman lieron edustamaan heidän toimia Israelissa. Harmillinen ja ennalta arvaamaton käänne skientogian historiassa.

Tässä skientologien mainosvideo Tel Avivin skientologiakeskuksesta.



Muuten skientologit ovat olleet hiljaisia parin viime kuukauden aikana. Saksassa he sentään aloittivat viime viikolla pienten mainosten levittämiskampanjan. Sain eilen nääs pienen inside-skuupin suoraan berliiniläisen suusta. Berliinin skientologiakeskus poisti pari viikkoa sitten julkisivultaan "Open Doors" kyltin. Ovet ovat kyllä auki uteliaille, mutta rakennuksen mainokset ovat muuttuneet hillityimmiksi. Samoin viime viikon perjantaina berliiniläisten lähiöiden postiluukuista tupsahti psyykelääkkeitä kritisoivia mainoksia, joissa varoitellaan psykiatrien vaarallista hyväksykäyttötapauksista. CCHR-järjestön kautta ihmisoikeuksia edistävät skientologit ovat avanneet entistä mediaseksikkäämmän esittelyn skientologiakeskukseensa, jota kutsutaan Saksassa Scientology Kircheksi.

"Visit our exhibit about the history of Psychiatry, about effects and side effects of psychiatric drugs, wrong diagnosis, compulsory hospitalization and psychiatric abuses."


Berliinin skientologiakeskus pitää yhden päivän pituisen Open House tapahtuman, jolloin kansa pääsee pällistelemään psykiatrian rikoksia. Tässä kohtaa skientologit eivät ole kauheasti hakuteillä, sillä psykiatrian historiassa on karmeita tekoja ja nykyäänkin psykiatrit ovat alttiita hyväksikäyttämään potilaitaan. Keskittymällä näihin rikoksiin saadaan skientologiasta uteliaan helpommin ajattelemaan, että toimiva vaihtoehto voi olla vain ja ainoastaan L. Ron Hubbardin kehittelemä dianetiikka, mielen tiede.

Jos bongaat suomalaisten skientologien keltaisen teltan jossain suvessa tai korvessa, niin muistathan mainita siitä täällä kommenteissa.

24.5.11

Haastattelu Homeopatiasta

Tippitapitus on tuottanut pienen dokumenttipläjäyksen homeopatiasta. Haastateltavien mukana on jostain käsittämättömästä syystä myös joku Juha Leinivaara. Se tapahtui kännyköiden välityksellä keskellä ruokatuntiani. Hauska juomapeli: ota hörppy aina kun sanon "käytännössä".

23.5.11

Oxymagnet ja syöpähoidot

Vierailin eilen Akateemisessa kirjakaupassa Helsingissä. Lääketieteellisten oppikirjojen vieressä - kapean käytävän eristämänä - komeili ns. vaihtoehtoisten hoitomuotojen oppikirjoja. Akupunktuuri on saanut ihan oman hyllynsä. Se ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiotani tällä kertaa. Kunnon oppikirjalta näyttävä Energialääketiede - kohti energiatasapainoa, tulevaisuuden dynaaminen lääketiede tarttui kouraani. Selailin sitä läpi varovaisin ottein. Kirja on täynnä kaavoja, tilastoja ja tärkeiltä näyttäviä taulukoita. Siellä täällä olevat selityksen energioista ja ihmiskehon virittelystä olivat tuttua kauraa. En tosin ollut aikaisemmin nähnyt näitä tekstejä suomenkielisinä ja näin viralliselta näyttävissä kuorissa.

Energialääketieteessä sairaudet tai alkavat terveysongelmat voidaan havaita jopa etukäteen ennen kuin ne varsinaisesti ilmenevät kudostasolla erilaisin modernein mittauslaittein. Parantuminen voi alkaa, kun korjataan epätasapainohäiriöt, mikä eliminoi elimistössä olevan terveysongelman. Energiahoidot, korjaamalla kehon informaatiokenttää, mahdollistaa kehon parantaa itse itsensä, luonnollisesti.


Salaperäinen informaatiokenttä mahdollistaa kaikkien sairauksien ja vaivojen hoitamisen.

Energialääketiede eroaa virallisesta lääketieteestä siinä, että sen teoreettinen tausta on erilainen. Perinteinen lääketiede keskittyy biokemiallisiin tapahtumiin, kun taas energialääketiede huomio biofysiikan, sähkön, sähkömagneettisten ja muiden energiakenttien vaikutukset ihmiseen, niin sisäisesti kuin ulkoisesti.


Suomeksi käännettynä tuo tarkoittaa sitä, että energialääketiede ei rajoita itseään millään tiedeuskovaisten ahdasmielisellä "näyttöön perustuvalla" lääketieteellä. Ihmisten energiakenttiä viritellään mm. magneettistimulaattorilla. Eli magneettiterapialla. Oxymagnet myy verkkokaupassaan edullista Karnak Regenerator Pro -aparaattia. Sen saa omakseen vain tuhannella eurolla.

Oxymagnet mainitsee useamman oireilun, joihin heiltä saa apua.


Mm. seuraavilla hoitoalueilla on saatu hyviä tuloksia::

- Verenkiertohäiriöt
- Luutumishäiriöt ja murtumat
- Osteoporoosi
- Nivelkulumat
- Reumasairaudet
- Akuutit ja krooniset tulehdukset
- Rasitus- ja urheiluvammat
- Haavaumat
- Syövän tukihoidot
- Energisyyden lisääminen


Vaikuttava lista. Oxymagnet hoitaa myös syöpäpotilaita? Totta helvetissä hoitaa! Syöpä on vain soluryhmä, jonka energiatiloja voidaan viritellä samoilla terapioilla kuin terveitä soluja. Oxymagnetilla on myynnissä vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin (mm. misteli, hainrustouute, levät, homeopatia, magneettiterapia) keskittyvä kirja: Syöpä ja luonnonmukaiset hoitomenetelmät

Tämä kirja antaa lukijalle kattavan kuvan mitä luonnonmukaisia vaihtoehtoja maailmalla tarjotaan syövän hoidossa. Kirja kuvaa tieteellisesti tutkittuja ja laajasti käytettyjä fysikaalisia ja ravitsemuksellisia hoitomenetelmiä, unohtamatta perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkemyksiä.


Hetkinen! Ehkä kirja vain kuvailee erilaisia hoitomuotoja. Se on eri asia kuin syöpäpotilaiden hoitaminen vaihtoehtohoidoilla.

Kirjan kirjoittaja ft. Arja Lindqvist-Niemelä on yli 10 vuoden ajan hoitanut tuloksellisesti syöpäpotilaita Suomessa ja Espanjassa. Hän käyttää hoidoissaan mm. happi- ja magneettikenttähoitoja, fotodynaamista terapiaa sekä ravitsemushoitoja.


Ohhoh. Kirjan kirjoittanut ja Oxymagnetin tuotteita myyvä fysioterapeutti Lindqvist-Niemelä on myös hoitanut syöpäpotilaita. Tunnustan, etten tiedä miten syöpähoitoja valvotaan Suomessa, joten oletan Oxymagnetin touhun olevan ihan laillista. Ehkä Oxymagnetin hoitomuotojen valvominen on mahdotonta Suomessa, sillä Oxymagnet on Espanjassa rekisteröity firma.

22.5.11

Sana sunnuntaille: "Perhepuolue"

Kristillisdemokraatti Hiienkoski muistuttaa Suomea siitä miten lähellä luonnollisen elämäntavan sukupuutto on. Teksti on kuin kirjainten muotoon aseteltu piiskaus liberaalien ja muiden homoystävällisten pakaroille. Hän kertoo miten paljon luonnonmukaisuus merkitsee kristillisdemokraateille. Valitettavasti lukijalle ei paljasteta mitä Hiienkoski tarkoittaa luonnonmukaisuudella. Oletan sen olevan konservatiivinen määritelmä, eli vain heteroseksuaalinen elämäntapa on luonnollista. Kaikki poikkeamat ovat poikkeamia, joten ne ovat vääriä.

Kristillisdemokraatit on ”perhepuolue”, joka puolustaa luonnonmukaista avioliittoa ja lasten luonnollisia oikeuksia. Joka KD:sta tietää jotain, tietää ainakin sen, että se vastustaa ns. homoliittoja- ja -adoptiota.
Hiienkoski ei ole yksin julistaessaan vain sekasukupuoliset parittelumallit perheiden ylläpitäjiksi. Termi "luonnonmukainen avioliitto" ei ehkä aukene modernissa maailmassa eläville itseriittoisille hedonisteille, joten saanen valaista asiaa. Luonnonmukainen avioliitto tarkoittaa vain yhden miehen ja yhden naisen välistä liittoa, jossa lisäännytään avioliiton sisäisten sukusolujen välityksellä. Luonnonmukaisuus tarkistetaan näin: Kurkistetaan linnunpesään tai myyränkoloon. Jos siellä on uros ja naaras, niin samanlainen meno täytyy pitää ihmisten parisuhteissa. Juuri näin ihmiset ovatkin tehneet vuosisatojen ajan. Luonto todistaa suurella hartaudella, että heteronormatiivinen lisääntyminen on ainoa oikea tapa lisääntyä.

Älkää tässä kohtaa kuunnelko eksyttäjiä ja Beelzepupin propagandisteja. Ne heteronormatiivisesta lisääntymisestä poikkeavat lisääntymistavat luonnossa ovat luonnottomia perhemalleja. Me tiedämme tämän siitä, etteivät ne ole heteroparien lisääntymistapoja. Samoin meidän ei pidä tiedostaman miten luonnossa eläimet muodostavat perheitä sekä uskollisesti puolisoilleen, että täysin aviovaloja rikkoen uskottomasti toisilleen. Lintuperheissä on poikkeava sääntö, että puoliso käy peuhaamassa vieraassa pesässä. Se tarkoittaa vain sitä, että tässä langenneessa maailmassa on paljon Saatanan tekosia.

Hiienkoski kirjoittaa jotakin myös Suomen poliittisesta pelikentästä, mutta nukahtamisvaaran takia jätän ne pätkät pois. Jatketaan perheen tarkastelulla.

KD ei missään tapauksessa voi osallistua hallitukseen, joka romuttaa avioliittolain hyväksymällä homoliitot tai adoptio-oikeuden homopareille.


Kyllä! Rohkea Hiienkoski uskaltaa sanoa asiat kuten niiden toivotaan olevan. Homoliitot romuttaisivat avioliittolain. Seuraamukset olisivat katastrofaaliset, eiväthän kristillisdemokraatit muuten vastustaisi lainmuutosta. Loput aloitustekstistä eivät tarkenna, mitä nämä romuttamisen seuraamukset olisivat. Onneksi Hiienkoski palaa asiaan kommenteissa.

Yhteisöllä, joka ei panosta luonnollisen jatkuvuuden edellytyksiin, ei ole tulevaisuuttakaan. Luonnonmukainen avioliitto, johon meidänkin lainsäädäntömme perustuu, muodostaa puutarhan, jonka taimia lapset ovat. Kun tämä puutarha ei voi hyvin, se ei tuota hedelmää vaan kuihtuu. Avioliiton ja perheiden hyvinvointi on yhteisön tulevaisuudelle ratkaisevaa. Sen tietävät Amazonin villi-intiaanitkin.


Jälleen kerran Suomea muistutetaan siitä, että ihmiskunnan sukupuutto on lähellä. Lisääntyminen on tapahtunut kautta historian pelkästään heterojen avioliitoissa. Avioliiton ulkopuolella syntyneet ihmiset eivät ole oikeita ihmisiä. Senhän tietävät villi-intiaanitkin. Jopa sellaiset intiaaniperheet, joissa lasten isät vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, kun äiti hakee isähahmon ns. seisovasta pöydästä. Ei mitään kaksimielistä edellisessä!

Yhteisö, jossa ei ymmärretä avioliiton ja perheen perustavaa merkitystä hyvinvoinnille ja tulevaisuudelle, aiheuttaa itselleen ja jäsenilleen henkisiä, sosiaalisia ja taloudellisia ongelmia. Viime kädessä kaikella sillä on myös hintalappu.
Hintalappu on oleva karmaisevan korkea. Homoseksuaalisen elämäntavan yleistyminen tarkoittaa loogisesti sitä, että heteroseksuaalinen elämäntapa harvenee. Homoudelle altistuneet lapset kasvavat homomyönteisiksi. He eivät enää valitse heteroelämää. He jättävät lapset hankkimatta. Näin ihmiskunta hiipuu hiljalleen historian havinaan, kun luonnollinen yhdyntä poistuu muodista. Kuten kaikki tietävät, homothan eivät halua kasvattaa lapsia. Siksi he vaativatkin niitä adoptio-oikeuksia itselleen. Hetkinen...

Yhteisestä edusta piittaamaton, vastuutonta vapautta ihannoiva individualismi, sanalla sanoen itsekkyys, mistä homoliittojen vaatimisessakin pohjimmiltaan on kysymys, nakertaa yhteisön perusteita ja tulee kalliiksi. Seuraukset pistetään muiden etenkin tulevien polvien kärsittäväksi. Se kuuluu uusliberalistiseen aatemaailmaan, minkä seurauksista kärsimme kaikilla yhteiskuntaelämän alueilla. Vaalitulos osoittaa, että huomattava osa äänestäjistä havahtui tämän politiikan mielettömyyteen.


Homovallankumouksen uhkakuvat eivät välttämättä toteudu heti, tässä ja nyt, mutta meidän on pidettävä tämä tuleva maailmanloppu mielessämme. Jos kunnon kristityt antavat periksi tässä asiassa, niin seuraavat sukupolvet maksavat hinnan hengellään. Eli jäämällä syntymättä. Silloin perhepuolueelle ei löydy perheitä äänestämään perhepuolueen puolesta.

Hiienkoski on seuraamisen arvoinen kirjoittaja. Ei vielä aivan yhtä hyvä kuin Jouko Piho. Piho panikoi Brasilian perhearvojen murenemista. Siellä annettiin joitakin oikeuksia ja etuja samaa sukupuolta oleville pareille.

Toivottavasti Hiienkoski ja Piho eivät tule tietoiseksi tästä uutisesta: Yhdysvalloissa hieman yli puolet kansalaisista on homoavioliittojen hyväksymisen puolella. Varsinkin nuoret ovat kadottaneet arvomaailmansa ja korvanneet sen moraalittomalla homoseksuaalisuuden hyväksymisellä.

21.5.11

Median vastuu maailmanloppupelleilyssä

Lähes kaikki sanomalehdet ja uutiskanavat kommentoivat jollakin tapaa tämän päivän maailmanloppua (joka ei siis tullut, eikä tullut, eikä tullut, eikä tullut, kuten kaikki toimivilla synapseilla varustetut ihmiset tiesivät). Sinällään melkein ymmärrän miksi viihdeuutisen tasolla pyörinyt uutinen nauratti ja vuorostaan nolostutti kaikkia ihmiskunnan tulevaisuuteen uskovia. Jopa CNN studiokeskusteluissa pähkäiltiin tuleeko maailmanloppu vai ei. Lopulta pukumiehet päättivät, että täytyy katsoa mitä tapahtuu.

Mutta...

Yksi asia jäi kalvamaan mieleni pimeissä tunkkaisissa sopukoissa. Se liittyy siihen miten juuri tämän tyyliset uutiset tuhosta ja maailmanlopusta vaikuttavat ihmisiin. Ei. En tarkoita niitä tyyppejä, jotka ottivat Harold Campingin houreilut todesta, ja sijoittivat kaikki säästönsä mainostaulujen pystyttämiseen (Chilestä, Filippiineille ja sieltä Venäjään asti, btw). Tarkoitan niitä ihmisiä, jotka pelkäsivät tämän päivän suurta eräpäivää niin paljon, että riistivät itseltään hengen. Jos sellaisia oli olemassa.

Francisco Lotero ja Miriam Coletti tekivät itsemurhan. Sen lisäksi pariskunta ampui 2-vuotiasta lastaan. Perheen itsemurhatempaus ei johtunut Raamattuun perustuvasta ennustuksesta, vaan ilmastonmuutospeloista viime vuonna.

Kun maailmanlopulla pelotellaan ihmisiä tarpeeksi pitkään ja hartaasti, niin joku reagoi aivan liian vakavalla tavalla. Esim. näin.



Harold Campingin seurajat ovat sijoittaneet valtavasti aikaa, energiaa ja rahojaan maailmanlopun parissa. Kun sitä ei tapahtunutkaan, niin vuorossa on sopeutuminen ja ymmärrys Campingin houreista. Jotkut ovat ehkä antaneet armokuoleman eläimilleen ennen h-hetkeä. Toivottavasti kukaan ei erehtynyt tekemään itsemurhaa panikoimisen seassa. Fundamentalistin mentaliteetilla itsemurha olisi perusteltavissa nopeutettuna reissuna Herran haltuun.

Olisiko toimittajien pitänyt miettiä edes hetken vertaa kuinka korkealla uutiskynnys on näissä sekopäiden "raamattukoodi paljastaa ja kronologia perustuu Nooan vedenpaisumusmytologiaan" maailmanloppukampanjoissa? Kannattaako tuhlata palstakilometrejä tällaisten asioiden objektiiviseen tarkasteluun, eli ympäri pyöreään hartioiden kohautteluun ja "emme tiedä, katsotaan mitä tapahtuu" uutisointiin?

Ei olisi kannattanut. Toivon ateistin hartaudella, ettei yksikään ihminen murhannut perhettään. Siksi onkin erikoisjännää seurata ilmaantuuko uutisiin tietoja itsemurhista.

Jos ketään enää kiinnostaa mitä Camping sanoo, niin voit varautua tulevaan selittelyyn Selitysbingolla.


--------------------------


Seuraavana päivänä on ilmestynyt tämmöinen uutinen. Näillä näkymin nairobilainen mies hirttäytyi juuri ennen Campingin mainostamaa h-hetkeä.

Kristittyjen epäkristillinen rukous

Louisianassa tapahtuu. Bastrop High Schoolin oppilas Damon Fowler tiesi, että tulossa on valmistujaisjuhla. Sen aikana lausutaan yhteinen rukous, mutta fiksuna ihmisenä Fowler tietää miten Yhdysvaltojen korkein oikeus on päättänyt valtion koulujen rukouskäytännöistä. Koulut eivät saa johtaa rukoushetkiä. Monet ennakkotapaukset ovat tehneet selväksi, että oppilaat saavat rukoilla itsenäisesti vaikka kuinka paljon ja missä vain, kunhan koulun yhteiset juhla- ja opetustilaisuudet pysyvät rukousvapaana. Oppilaat saavat kirjoittaa, piirtää ja säveltää uskonnollisia tuotoksia. Mutta valtion koulu ja opettajat eivät saa edistää yhtä uskontoa muiden ylitse. Valtio pois kirkoista, kirkko pois valtiosta. Kristitty ei julista koulun arvovallalla kristinuskoaan muslimeille, juutalaisille tai ateisteille. Aivan kuten muslimi ei julista koulun arvovallalla islamia kristityille, juutalaisille tai ateisteille. Aivan kuten juutalainen ei julista koulun arvovallalla juutalaisuutta kristityille, muslimeille tai ateisteille. Aivan kuten ateisti ei höpise tyhjästä koulun arvovallalla kristityille, muslimeille tai juutalaisille. Periaate tasa-arvosta on teoriassa hyvin yksinkertainen, mutta se ei tahdo millään mahtua joidenkin päähän.

Fundamentalistikristityille tämä kaikki tarkoittaa tietenkin kristittyjen vainoamista, sillä rukoushetkien rajoittaminen minkä tahansa hetken, tilaisuuden tai paikan ulkopuolelle on vapauden riistoa. Näin argumentaatio on virrannut vuosikymmenet.

Damon ilmoitti rehtori Stacey Pullenille, että jos valmistujaistilaisuudessa vietetään oppilaskunnan johtama rukoushetki, niin hän tekee valituksen ACLU:lle. Tämä törkeä uhkaus sai rehtorin tiedustelemaan koulun lakimieheltä mikä mahtaisi olla pykäliin perustuva suositus. Lakimies kertoi aivan oikein, että korkein oikeus on todennut vastaavan rukoushetken perustuslain vastaiseksi. Samalla Damon ilmoitti rehtorille, että koulun tiloissa ja yhteisessä juhlatilaisuudessa pidetty rukoushetki tuntuisi uskonnottomista ahdistavalta.

Pullen otti vaarin lakimiehen neuvosta. Edessä olisi kallis raastupariitely, ellei tilanne muuttuisi. Rukoushetki poistettiin juhlatilaisuudesta, vaikka se on ollut osa Bastrop High Schoolin historiaa monta vuotta. Kristitty väki kauhistui päätöksestä. Miksi koulun pitäisi noudattaa lakia näin monen vuoden jälkeen? Miksei Damon voinut olla hiljaa kuten edellisten vuosien oppilaat? Rukouksen sijasta vietettäisiin hiljainen hetki. Noin! Koulu lupautui noudattamaan lakia, joten UCLA:ta ei tarvitse soittaa paikalle.

Harmillista, että valmistujaisjuhlan harjoituksissa, eli koulun virallisessa juhlatilaisuudessa, kuitenkin rukoiltiin.



Miksei Damon vain ollut hiljaa? Se olisi kannattanut, sillä kohun seurauksena jopa hänen äitinsä ilmoitti, ettei Damon saa enää puhua veljelleen.

Seuraamme tilanteen kehittymistä, kun itse valmistujaisjuhlan tapahtumat tulevat julki.

Sitä odotellessa voimme miettiä, miksi niin moni kristitty ei välitä Jeesus Kristuksen opetuksista?

Matteuksen evankeliumista:


5 "Kun rukoilette, älkää tehkö sitä tekopyhien tavoin. He asettuvat mielellään synagogiin ja kadunkulmiin rukoilemaan, jotta olisivat ihmisten näkyvissä. Totisesti: he ovat jo palkkansa saaneet. 6 Kun sinä rukoilet, mene sisälle huoneeseesi, sulje ovi ja rukoile sitten Isääsi, joka on salassa. Isäsi, joka näkee myös sen, mikä on salassa, palkitsee sinut.


*lepoa yön yli*

Ja kas näin pääsi käymään. Oppilas johdattaa väen Isä meidän -rukouksen pariin.



Tulossa on todennäköisesti jonkinlainen lakitekninen kikkailu siitä, että oppilas pyysi yleisöä rukoilemaan, eikä opettaja, joten mitään lakia ei rikottu. Mutta ennakkotapaukset ovat asettaneet Bastropin tapahtumat riskialttiille pelikentälle.

Seuraamme jälleen tilanteen kehittymistä, tai älykästä suunnitelmallisuutta.

Loppukevennykseksi näyte siitä miten vakavasti kansallinen rukouspäivä otetaan Yhdysvalloissa.

20.5.11

Intialaiset noitametsästäjät vauhdissa

Yle mainitsee Intian modernit noitametsästäjät. Helvetti sentään miten taikauskon kyllästämä tuo maa oikein on.

Tammikuussa kerrottiin noitametsästäjästä, joka paljasti aidot noidat juotamalla heille salaista juomaa. Jostain käsittämättömästä syystä noitametsästäjä Bhagwan Deen päätyi poliisin käsittelyyn.

Noitametsästäjä turvautui myrkyllisestä kasvista valmistettuun juomaan epäonnistuneiden noidanhavaitsemisrituaalien takia. Yrttijuoman olisi pitänyt saada aidot noidat tunnustamaan noituutensa. Yllättävää kyllä, mutta yksikään naisista ei myöntänyt olevansa noita. Kolmisenkymmentä naista sairastui yrttijuoman takia. 70-vuotias mummo päätyi pidemmäksi aikaa sairaalaan. Kaikki naiset oli pakotettu kylän keskelle epävirallista noitaoikeudenkäyntiä varten. Juoman aiheuttama oireilu oli sinällään ironista, sillä epäilyt noituudesta alkoivat parin naisen sairastumisista pari päivää ennen noitapaniikkia.

Tuoreempi tapaus onkin isompi keissi. Peräti 23 ihmistä on pidätetty tapoista epäiltynä. Uhreja oli väitetty noidiksi tai velhoiksi. Seitsemän naista ja neljä miestä päätyivät raadoiksi, kun heitä vainottiin taikauskon raivolla.

19.5.11

Kun ateisti päästelee seksiääniä

Floridan Orlandossa on aktiivisia ateisteja. He ovat järjestäytyneet. Uskonnon ja maallisen vallan erot halutaan pitää selkeinä. Siksi esim. Atheists of Florida on tehnyt valituksia kaupunginvaltuuston rukoushetkistä (kirkon ja valtion ero) sekä lahjoitusten ohjaamisesta pelkästään uskonnollisille järjestöille. Rukoushetkiä on jopa häiritty, kun valitukset eivät tuottaneet tuloksia. Aktivismi johti pidätykseen.

Floridassa reagoidaan melko vahvasti ateistien tempauksiin. Ne nähdään provokaationa - mitä tietenkin ovat - mutta suhtautuminen vaikuttaa melko ylitse ampuvalta. Yksi aktivistateisti on joutunut pulaan parikin kertaa. Ensimmäisellä kerralla Atheists of Floridan varajohtaja EllenBeth Wachs joutui kiipeliin, kun poliisi teki yllätysratsian hänen kotiinsa. Perusteluna oli Wachsin tekeytyminen asianajajaksi. Raskauttavana todistusaineisto oli Wachsin käyttämät allekirjoitukset kirjeissä, joissa oli tittelinä lyhenne Esq, eli esquire, eli oikeus harjoittaa lakia. Hän on entinen asianajaja Pennsylvanian osavaltiosta, mutta hänellä ei ole oikeutta harjoittaa lakia Floridan osavaltiossa. Syyte ei ole sieltä vakuuttavimmasta päästä.

Toinen kerta onkin pahempi, sillä Wachs päätyi putkaan asti. Tällä kertaa syyte on paljon mielenkiintoisempi: Nainen päästeli seksiääniä kotonaan, ja pihalla leikkinyt 10-vuotias lapsi kuuli äänet. Wachs oli pyytänyt pihan vierellä pesäpalloa pelannut lasta menemään pois. Kun lapsen isä saapui myöhemmin paikalla, niin hän kuuli hurjaa seksuaalista nautintoa muistuttavaa ääntä Wachsin asunnosta. Poliisit kutsuttiin ratkaisemaan tilanne.

Vielä ei ole aivan varmaa, johtuvatko oudot kahnaukset lain kanssa Wachsin tekemistä rikkeistä, vai olisiko poliisit kutsuttu vain naisen kiusaksi. Toisaalta, en tiedä voihkiko Wachs kurkku suorana "Oh God!" Itse karjaisen miehekkäästi "Oi tiede!" Tai vuorotellen "Dawkins, Hitchens, Ha-AAAAAAARrris!"

Kiitos vinkistä MrrKATille.

18.5.11

Benny Hinn saapuu Suomeen

Jenkkilän suosittu TV-evankelista Benny Hinn saapuu kesällä Suomeen. Iso-Britannia sanoikin tällä Hinnille "paperisi eivät ole kunnossa, joten ei kiitos" pari vuotta sitten. Suomessa ihmisillä on oikeus tulla rahastetuksi, joten Hinnin pääsyä maahan ei tulla kyseenalaistamaan. Ja hyvä niin!

Mummojen ja pappojen rahoja havitteleva Healing Crusade järjestetään Tampere Areenalla 1-2.7.2011. Hinn turvautuu alalleen tyypilliseen tapaan epätoivoisten ihmisten ahdingolla ratsastamiseen. Sairaat parannetaan, rammat alkavat steppaamaan, lyhyet jalat kasvavat pitkiksi, kuulo palautuu, näkö terävöityy, syöpä haihtuu ja AIDS pomppii karkuun. Voipa pari raatoakin pompsahtaa takaisin elävien kirjoihin. Kyllä, kaikki tuo ja paljon paljon muuta on mahdollista kokea joukkohurman ja lavahypnoosin hengessä. Näitä ihmetekoja löytyy runsaasti Youtubesta. Hinniä kritisoivia videoita poistetaan aina välillä, kun hänen seurakuntansa tekee DMCA-valituksia Youtubelle. Tietysti pelkästään oikeiden perustelujen kera, sillä eihän Hinnin kampankaväki voi olla epärehellinen. Temppujen ja huijausten paljastaminen haittaa rahapurojen sorinaa. Jumala ei voi tehdä ihmeitä ilman lahjoituksia. Eikä Hinnin tarvitse pyhänä miehenä julkaista kuittejaan. Eikä hän jaksa parantaa sairaita ilman omia kartanoitaan ja yksityistä suihkukonettaan.

Hinn väittää saaneensa voimansa suoraan Jumalalta. Samoin hän on lähes jatkuvassa rupattelutuokiossa enkeleiden kanssa. Siksi hänen opetuksensa ihmisten sieluista tai Jumalan kolminaisuudesta ovat luotettavia. Paitsi silloin, kun hän joutuu korjailemaan niitä jälkeenpäin. Se on kuitenkin aivan hyväksyttävä käytäntö profeettojen parissa.

Evankelistan suosikki temppuihin kuuluu väkijoukkojen kaataminen "Herran voimalla". Siinä yleisö saadaan odottamaan henkistä kliimaksia, kun Pyhä henki saa kaikki seisovat ihmiset istahtamaan takaisin penkeillä. Temppua ei välttämättä edes huomaa, ellei ole tarkkana.



Hinnin kutsui Suomeen Nokia Missio(pdf). Melkein harmittaa, että en pääse seuraamaan paikan päällä miten Hinn operoi. Olen meinaan tuolloin seikkailemassa ulkomailla. Kiitos vinkistä anonyymille kristitylle Toijalassa.

Etelämantereen salainen tukikohta

Kohupaljastukset Etelämantereen epäilyttävistä tapahtumista ovat ilmaantuneet internettiin.

Beforeitsnews.com on keskittynyt erikoisten uutisten uutisointiin. He paljastivat, että Yhdysvaltojen puolustusvoimat rakentavat suuria tunneleita jään alla havaitun esineen luokse. Vakoilusatelliitti havaitsi jotakin outoa jään alla vuonna 2001. Ilmakehään on myös ilmestynyt magneettisia häiriöitä. Lähistöllä vieraillut television kuvausryhmä katosi vuonna 2002, mutta Navy SEALsin ryhmä löysi joitakin heidän tavaroistaan. Mantereen tapahtumia on yritetty pitää pois uutisista. Kuitenkin pari herkullista yksityiskohtaa on vuotanut:

Magneettihäiriöt liittyvät jään alla sijaitsevaan keinotekoiseen rakenteeseen.

Yhdysvaltalainen fyysikko Mariann McLein on nähnyt kuinka taivaalla kiertää spiraalimainen sumupilvi.

Häiriöalueelle leijuvaan pyörteeseen lähetettiin säähavaintopallo. Pallo katosi kokonaan hetkeksi, mutta se onnistuttiin löytämään. Havaintolaitteiden kello oli mennyt täysin sekaisin.

EU on protestoinut virallisesti Yhdysvaltojen kaivosprojektia. USA ei välitä.

EU Times
toistaa uutisen samoilla yksityiskohdilla.

Samoin tasokkaita tiedeuutisia kommentoiva Daily Galaxy ihmettelee Etelämantereen menoa.

Asiaa pohditaan Above Top Secret -keskustelupalstalla.

Toivottavasti joku heistä erehtyy lukemaan Thomas Greaniasin Raising Atlantis -kirjan tekaistuja uutisia Etelämantereelta. Nettisivulla luotiin tunnelmaa vuonna 2005 alkaneelle kirjasarjalle. "Uutisissa" kerrotaan samanlaisista tapahtumista, mutta ne ovat mielikuvituksen tuotetta. Lukija tekee vääjäämättömän loppupäätöksen: Tuoreimmat uutiset Etelämantereen salaperäisistä ilmiöistä ovat huuhaata. Samalla periaatteella kuin salaliittoteorioissa ikuisesti elävä B.E.A.S.T. -supertietokone.

Valtava kiitos vinkeistä kuuluu P. Mustoselle.

17.5.11

Ken Hamin huolet ja Homoparien huolet

Kreationisti Ken Hamilla on runsaasti huolia. Kompromisseja tekevät kristityt jatkavat pikkusormien syöttämistä Saatanalle. He kun opettavat lapsilleen, että maailma on vanhempi kuin 6000 - 10000 vuotta. He aivopesevät lapsia uskomaan, etteivät ihmiset ja dinosaurukset eläneen rinnakkain. Samoin lapsukaisille valehdellaan, ettei Raamattu ole alusta loppuun asti erehtymätöntä ja prikulleen presiissiä Jumalan päiväkirjaa. Nooan arkkia ei muka oikeasti ollut olemassa. Nämä Saatanan epätietoiset kätyrit korruptoivat kokonaisia sukupolvia. Onneksi valppaan kreationistit taistelevat vastaan.

Ham selvitti minkälaisia oppikirjoja Paholainen on livauttanut kotiopetusmateriaalien sekaan. Hän kuvailee oppikirjoja kristinuskon vastaiseksi uskonnoksi. Kunnon kristittyjä vanhempia kehoitetaan tutustumaan tarkkaan siihen minkälaisia kirjoja he antavan lapsilleen. Vain Kenin ja kumppanien hyväksymä versio kristinuskosta on Jumalalle kelpaavaa kristinuskoa. Kaikki kompromissit kivien iästä tai vedenpaisumuksesta ovat jumalattomuutta.

Taistelu ei ole ohi. Ken Hamin Answers in Genesis tarvitsee rahaa. Kotikouluja ei muuteta kreationistikirjallisuudella kyllästetyksi pelkin talkoovoimin. Rahaa tarvitaan myös potentiaalisiin oikeustaisteluihin, sillä kunnon kristityt eivät saa enää syrjiä ihmisiä ja joskus jopa kunnon kristittyjä syrjitään.

Vierastalot eivät enää saa syrjiä asiakkaiteen heidän seksuaalisen suuntautumisen takia. Eivätkä yliopistot saa palkata professoreiksi ID:tä vakavasti ottavia tutkijoita, jos Jerry Coyne saisi tahtonsa läpi.

Wisconsinin kuvernööri Scott Walker haluaa pitää osavaltionsa perinteisiä arvoja kunnioittavina. Nykyinen käytäntö osavaltiossa sallii mm. samaa sukupuolta olevien parien tapaamisoikeuden sairaalassa, vastaavalla tavalla kuin heteropareille. Sehän kuulostaa uhkaavasti sukupuolineutraalilta tapaamiskäytännöltä. Samaa sukupuolta olevien avioliitot on kielletty Wisconsinissa, joten tietenkin myös samaa sukupuolta olevien parien on oltava lain silmissä vain sinkkuja sairaalassa.

Perustelut tulevat osavaltion laista, joka antoi rekisteröidyille pareille joitakin - ei kaikkia - avioparien oikeuksia. Wisconsin Family Action heräsi puolustamaan heteroiden oikeuksia, sillä homoille annetut oikeudet ovat pois heteroilta. WFA haastoi rekisteröinnin. He sanoivat, että aikaisempi osavaltion perustuslain muutos vuodelta 2006 kieltää homoavioliitot, joten samaa sukupuolta olevien parien ei pitäisi saada mitään oikeuksia. Republikaanina toimiva puolustusasianajaja ei suostunut puolustamaan rekisteröityjen oikeuksia oikeussalissa. Hänen mielestään uusi laki on osavaltion perustuslain vastainen. Käsittelyt ovat vielä kesken, joten yli 1500 Wisconsinlaisen ei-hetero pariskunnan kohtalo on epäselvä.

16.5.11

Maailmanloppu on taas täällä

En ensin millään tahtonut löytää inspiraatiota kirjoittaa tästä asiasta. 88-vuotias Harold Camping on saanut pärstänsä ja ennustuksensa kansainvälisiin uutisiin. Kuten kaikki muut raamatullisia maailmanloppuprofetioita lärpättävät miehet on myös Campingilla taustalla pari epäonnistunutta ennustusta. Evankelisten piirien seuraajat ja vannoutuneet kristityt ovat huomauttaneet, että Camping ennusti maailmanloppua esim. vuodelle 1994. Camping vetosi välittömästi laskuvirheeseen, joten seuraava ennustus on entistä varmemmalla tavalla totta. Eihän ennustus voi olla väärä, jos miehen seurakunta on levinnyt 48 maahan levittämään sanomaansa. Varmasti Jumala on nyt mukana messissä.

Camping ennustaa maailmanloppua toukokuun 21. päivälle vuonna 2011. Eli tämän viikon lauantaina paukkuu. Tarkemmin sanottuna, parempi väki tempaistaan Taivaaseen. Jäljelle jääneet kärsivät koettelemuksissa usean kuukauden ajan. Maailmanlaajuinen maanjäristys vavahduttaa kansakunnat hereille. Mutta pelastuminen ja katumus on liian myöhäistä. Lopulta planeetta ja koko universumi tuhoutuu, kun Jumala painaa jumalallista delete-nappia.


"Paska maailmankaikkeus mutta tulipahan tehtyä"

- Jumala


Campingin seuraajat jakavat tätä ilosanomaa ympäri maailmaa. Useampi seuraajista ottaa sanoman erittäin vakavasti. Esim. 60-vuotias Robert Fitzpatrick on sijoittanut kaiken omaisuutensa maailmanlopun mainostamiseen. New Yorkin kaduille liimailtiin näyttäviä julisteita, joissa väitetään maailmanlopun saapuvan 21. päivä. Mainoskampanja maksoi Robertille vaatimattomat 140´000 dollaria.

Tekisi mieli nauraa, mutta kummasti kertyy kyynelkanavan ärsytystä.

Ihmiskunnan suurimpiin filosofeihin lukeutuva Karl Pilkington selittää tämän videon lopussa miten hän viettäisi viimeisen päivän ennen maailmanloppua. Suosittelen samaa kaikille.

15.5.11

Paljastus Vatikaanista: Papeilla on pippelit

Carmelo Abbate kirjoitti "Sex and the Vatican: a secret journey in the reign of the chaste" kirjan Vatikaanin seksielämästä. Tutkivajournalisti löysi mehukkaita juoruja ja skandaaleja katolisen kirkon sisältä. Eikä pelkästään homoseksuaalista elämää viettävien pappien salaisuuksista. Siveää elämää elävät papit viettävät kulissien takana hieman riehakkaampaa kaksoiselämää. Jopa heteropapit ovat bailanneet liperit liehuen italialaisissa yökerhoissa. Abbaten paljastuksiin lukeutuvat myös heteronormatiivista rakastajatarelämää elävät pappiperheet, joissa naimaton pappi elää rakastavassa avosuhteessa naisen kanssa. Heillä on lapsia ja muita perinteisiä asioita, eli ei-toivottujen raskauksien abortteja. Tämä ei ole mikään uusi paljastus, mutta Abbaten mukaan ilmiö on paljon yleisempää kuin aikaisemmin on ajateltu.

Katolinen kirkko on reagoinut näihin heteropaljastuksiin rauhallisesti. Kohua ei kommentoida fanfaarien saattelemana. Italian lehdistö on myös ollut rauhallinen. Paljastuskirja poiki vain yhden uutisen lehdistössä kauppalehden sivuilla. Julkisuudessa ei keskustella selibaattivalojaan rikkoneiden pappien kaksoiselämästä. Se taitaisi olla liian noloa Italialle. Kunnioittavatko toimittajat katolista kirkkoa niin paljon, etteivät he kirjoittele liian noloista asioista? Keskustelua odottavat ne perheet, joiden lapset elävät julkisuudessa ilman isiä.

14.5.11

Tylsä kirjalista

Otsikko kertoo kaiken tarpeellisen. Tässä tulee pitkä ja tylsä lista tänään haalimistani kirjoista. Kirjat ovat keränneet pölyä piilossa monta vuotta. Sain ne luettavaksi paremmalta puoliskoltani. Aivan mahtava kokoelma huuhaata ja pari luonnontiedettä popularisoivaa helmeä.

The Templar Revelation - Secret Guardians of the True Identity of Christ, Lynn Picknett & Clive Prince

Kirja jatkaa Pyhä veri, pyhä graal -kirjan "paljastuksia". Tällä kertaa enemmän tietoa temppeliritareiden metkuista.

Crop Circles Revealed - Language of the Light Symbols, Judith Moore & Barbara Lamb

Kirja ei ainoastaan selitä mitä viljakuviot tarkoittavat. Se opettaa lukijan meditoimaan, jotta vastaukseet selviävät kaikille peltokuvoita tarkkaileville. Sisältää runsaasti kauniita värikuvia pelloista.

The Healing Energies of Trees, Patrice Bouchardon

Nyt tiedän, että koivu tarjoaa rauhallista energiaa, jota voidaan käyttää jännitystilojen laukaisemisessa. Koivy myös tasapainottaa ihmisen egoa. Lopussa selitetään miten meditaation avulla poimitaan parhaat energiat puista.

Atlantis - Kadonnut manner, Otto Muck

Klassikko! Pakollinen opus huuhaa hyllyyni. Painos on vuodelta 1980.

Uri - A journal of the mystery of Uri Geller, Andrija Puharich

Uri paljastaa yliluonnollisten voimiensa lähteen tässä kirjassa! Voi serkut, en malta odottaa tämän lukemista loppuun asti.

The Magic of Precious Stones - The hidden powers of gems and their influence on man, Mellie Uyldert

Kuningastopaasi tekee ihmisistä uskollisia, rehellisiä, iloisia ja ystävällisiä. Lisäksi kivi suojelee matkustajia. Kerrassaan pakollinen kivi maailmanmatkaajan takataskussa. Ehkä kirjasta selviää myös kivien vaaroista jotakin?

The PDR Family Guide to Natural Medicines & Healing Therapies

Kattava kataloogi kaikista pehmeistä, vaihtoehtoisista ja täyttävistä hoitomuodoista. Eikä kirja näyttäisi eksyvän syvälle huuhaa altaassa. Räikeimmät väittämät todetaan hevonpaskaksi, esim. happiterapian todetaan olevan hyödytöntä AIDSin hoitamisessa. Sekä *gasp* luonnollisten hoitomuotojen haittavaikutukset on listattu. Erittäin hyvä tietokirja.

Big Book of Miracle Cures, Corinne T. Netzer

Ylitseampuvan pirteä ulkoasu ja räikeät karnevaalivärit kannessa eivät anna vakuuttavaa kuvaa. Ihmehoitona on yrttejä, vitamiineja ja/tai luontaisravinteita. Lähdeviitteet näyttävät menevän ihan oikeisiin lääketieteellisiin tutkimuksiin. Tarkistin miten esim. mäkikuismaa käsitellään masennuksen hoidossa. Netzer kirjoittaa aivan oikein, että kyseinen kasvi on poimittu ja jalostettu masennuslääkkeen muotoon Euroopassa. Samoin kerrotaan oikein, että mäkikuisma tepsii mietojen ja keskivaikeiden masennusten hoidossa hyvin. Ehkä kirja ei olekaan niin nolo tapaus kuin kansi antoi ymmärtää.

Crystal Healing - The next step, Phyllis Galde

Kristallien jännän rakenteen lisäksi opit minkälaista kristallia kannattaa käyttää unien tulkitsemissa.

I Ching - The world's oldest and most revered system of fortune telling, Sam Reifler

Opettele oraakkeliksi.

Gaia - Äiti maa, J.E. Lovelock

Se kirja siitä Gaia-hypoteesista. Biologi Lovelock kirjoitti mielikuvitusta kiihottavan kuvauksen siitä miten maailma voisi toimia. Olen pitkään metsästänyt tätä opusta.

Bach Flower Therapy - Theory and Practice, Mechthild Scheffer

Opettele kukkaterapian alkeet. On hauskaa selata miten kukkien aiheuttamat muutokset vaihtelevat sekavasti kaikista mahdollisista oireista toisiin. Sanoisin, että on rakennettu astrologian tavoin kaiken kattava selitysmalli, joka on aina oikeassa tapahtui asiakkaan terveydelle mitä tahansa.

Supernature - The natural history of the supernatural, Lyall Watson

New Scientist on kehunut tätä pokkaria. Watson ottaa aivan totena mm. pyramidien käytön partaveitsien teroittamisessa. Mukana on kuitenkin runsaasti paranormaalien asioiden nippelitietoa. Mm. pyramidien röntgenkuvauksesta 60-luvulla.

Huhuh. Siinä oli vain pikainen katsaus kotiini kannetuista kirjoista. Pyyhin niistä suurimmat pölyt pois. Lukeminen alkaa satunnaisessa järjestyksessä kesän aikana. Kevyempänä lukemisena on mm. The Quantum Thief ja A Game of Thrones.

13.5.11

Antti Heikkilän vaarallinen mikroaaltouuni

Koko kansan ortopedi Antti Heikkilä on päivittämässä kotisivujaan. Siksi kommentointi on poistettu käytöstä, ainakin toistaiseksi. Heikkilä ei jaksa vastata vihapostiin:

Jatkoissa kirjoittelen blogeja harvakseltaan. Olen poistanut vastausosaston, sillä vihapostin seulominen kuluttaa energiaa. Älykäs ihminen ottaa tarvitsemansa tiedon sen enempää poskea soittamatta. Rakentelen vuorovaikutteista nettiklinikkaa, jonne sitten keskitän kaikki tietoni, niin menneet kuin tulevat. En halua kuluttaa energiaani tyhjän jauhamiseen.


Ette voi syyttää minua, sillä olen kirjoittanut elämäni aikana vain pari kommenttia tuonne. Silloinkin tiedustelin Heikkilän käyttämiä lähteitä, jne. Se ei tainnut olla soveliasta käytöstä, sillä viimeksi sain vastaukseksi kehoituksen "etsiä lähteitä netistä". Anyways.

Tuorein hämmästely johtuu mikroaaltouunien vaaroista. Ja miksipä ei, sillä mikroaaltouunien toiminta perustuu SÄTEILYLLE!!!

Heikkilä on tutustunut yksinkertaiseen kokeeseen. Siinä paljastettiin suuri salaisuus, jonka Iso Mikro haluaa pitää salassa. Nuori Arielle Reynolds suoritti vertailukokeen koulutehtävänään. Siinä kukkia kasteltiin joko mikroaaltouunissa kuumennetulla vedellä (jonka tietenkin annettiin jäähtyä) ja toinen kasteluvesi kiehautettiin liedellä. Voisivatko mikroaallot muuttaa veden ominaisuuksia jollakin tapaa? Ariellen suureksi hämmästykseksi mikroaaltouunissa vieraillut vesi aiheutti aivan selvän eron kasvien ryhtiin.



Ariellen kotitehtävä on kiertänyt internetissä vuodesta 2006 lähtien. Kuinkas ollakaan, koetta on toistettu monien ihmisten toimesta. Jopa paremmilla kontrolleilla, sillä Ashleyn alkuperäisessä testissä oli selkeät puutteet. Verrokkikasvit puuttuivat. Monet tekijät ovat voineet vaikuttaa lopputulokseen:

1) Toinen kasveista oli valmiiksi huonossa kunnossa.

2) Mikroaaltouuninen vettä kantavassa astiassa oli jämiä aineista, jotka vaikuttivat kasviin.

3) Kasvien mullassa oli jotakin (tai siihen tuli jotakin) joka vaikutti kasvuun.

4) Vesiä lämmitettiin tai jäähdytettiin eri lämpötiloihin, jolloin toinen kasveista sai lämpimämpää vettä.

5) Toinen kasveista altistui erilailla valolle, lämmölle tai hyönteisille.

6) Testiä ei sokkoutettu.

Katsomalla Ariellen testin valokuvia voi heti huomata, että oksat ovat erikokoisissa astioissa. Rehut taas näyttäisivät olevan erilaisessa mullassa, tai sitten toinen kasvi on saanut enemmän kasteluvettä.

Kun mikroaaltouunilla lämmitettyä kasteluvettä käytetään paremmissa kokeissa ovat tulokset hieman erilaisia. Snopes.com teki kokeen, jossa käytettiin useampaa kasvia ja ruukkujen sisältö sokkoutetiin. Tulos: kasvien välillä ei ole selkeitä eroja.

Vahinko on jo tapahtunut. Heikkilän blogia lukevat ihmiset miettivät uskaltaako mikroon enää laittaa mitään muuta kuin tiskirättejä. Heidän kannattaa myös miettiä onko turvallista laittaa iPhone mikroaaltouuniin.

Uskonnottomat ovat toisen luokan kansalaisia

Oikeaa elämää oikealta maaseudulta. Täällä Toijalassa asuvat kirkkoon kuulumattomat ihmiset haluavat joskus mennä naimisiin. Siihen tarvitaan siviilivihkimistä. Tämä operaatio suoritetaan Akaan maistraatissa. Se on harmaa kaksikerroksinen toimistorakennus. Vihkiminen tapahtuu valkoisessa toimistossa. Siellä on sentään pari koristetta seinillä. Noh, systeemi toimii. Kunhan on valmis menemään naimisiin vain tiistaisin. Tiistai on ainoa päivä jolloin henkikirjoittaja kerkiää vihkimään. Parisen vuotta sitten siviilivihkimiset hoidettiin perjantaisin, jotta hääväki olisi hieman juhlatunnelmissa vihkitilaisuuden jälkeen. Mutta se taisi olla liian suosittu päivä.

Ei hätää, voi todeta. Hankkikaa vihkijä juhlapaikalla juhlapäivänä. Helpommin taiottu kuin tehty, sillä lähiympäristöstä ei tahdo löytyä matkavalmista virkailijaa. Soitin läpi Pirkanmaan käräjäoikeuden ja Hämeenlinnan maistraatin. Halukkaita vihkijöitä ei löytynyt. Pari vuotta sitten Tampereella oli juhlapaikoille matkustava tuomari, mutta hän on nykyään eläkkeellä. Eli käytännössä paikalliset uskonnottomat avioparit joutuvat matkustamaan Tampereelle tai Hämeenlinnaan, jos tiistai ei jostain syystä sovi vihkipäiväksi. Useimmille se kyllä sopii. Maistraatissa käydään pikavisiitillä. Juhlat pidetään suvulle ja ystäville sitten viikonloppuisin.

Yksi vaihtoehto olisi tietenkin saada vihkitoimitus samassa juhlatilaisuudessa. Se olisi erittäin kätevää, yksinkertaista ja helppoa, jos esim. Pro-Seremonioiden juhlapuhujalla olisi vihkimisoikeus. Mutta kun ei ole. Ei, vaikka hän pitää juhlapuheen häätilaisuudessa. Suorittaa tarvittavat vihkiseremoniat sormusten kera, ja antaa kauniin todistuksen tapahtumasta. Vihkimisoikeus on myönnetty siviilivihkimisten lisäksi vain kirkoille ja uskonnollisille yhdyskunnille. Joten uskonnottomat pariskunnat jäävät täällä landella nuolemaan näppejään.

Ei hätää, voit todeta. Liittykää kirkon jäseniksi häiden ajaksi. En edes vaivaudu perustelemaan miksi en tee noin. Moni kyllä tekee. Kouluikäisestä pojanklopista asti olen kuullut, että jotkut ovat kirkon jäseniä vain häihin asti. Ennen häämatkaa käydään pikaisesti maistraatissa täyttämässä kirkosta eroamislomake. Nykyään hääpari vierailee Eroakirkosta.fi:ssä. Mieluummin minä elän niiden parin periaatteeni kanssa kuin liityn kirkkoon juhlavamman juhlan toivossa.

Ei hätää, voit todeta. Käykää vain siellä maistraatissa tiistaisin. Näin täytyy tehdä ja sinne olenkin varannut ajan. Häät ovat pian. Ensi vuonna siviilivihkimiset eivät ole mahdollisia, sillä Akaan maistraatti lopettaa toimintansa vuoden vaihtuessa. Kehitys ei ole ollenkaan hyvä. Toimipisteen poistoa perustellaan säästösyillä. Ymmärrän kyllä. Moni maistraatin palveluista hoituu nykyään internetissä. Tosin siviilivihkimisiä ei hoideta chätti-ikkunoiden välityksellä. Harmi.

Siviilivihkimiset ovat yleistymään päin, joten luulisi palvelujen muuttuvan kysynnän mukana. Ehkä joku vuosi meille uskonnottomille annetaan parempaa palvelua Suomessa.

12.5.11

Maanjäristysennustus: Oikein vai Väärin?

Life's Little Mysteries muistutti muinaisesta ennustuksesta. Kauan kauan sitten, kaukaisessa maassa, vuonna 1915 italialainen Raffaele Bendandi lausui ennustuksen tulevasta tuhosta. Teoreettinen tausta ennustukselle haettiin Kuun painovoiman ja planeettojen yhteisvaikutuksesta. Bendandi onnistuikin ennustamaan vuoden 1923 järistyksen pelottavan tarkasti. Hänen ristittiin ritariksi ennustuksen tarkkuuden takia. Viimeiseksi jäänyt ennustus on Italian kannalta tärkeä. Rooma tulisi tuhoutumaan maanjäristyksessä. Tuo järistys tapahtuisi 11.5.2011.

*tarkistaa kalenterista*

Eli eilen keskiviikkona.

Seismologit ilmoittivat moneen kertaan, ettei mikään osoita tulevasta maanjäristyksestä Italiassa. Kuitenkin moni roomalainen lähti livohkaan. Ihan varmuuden vuoksi. Toivottavasti he eivät menneet Espanjan Lorca -kaupunkiin, jossa maanjäristys aiheutti kymmenen ihmisen kuoleman.

Bendandin jälkeläiset ovatkin todenneet, ettei hän ennustanut mitään eiliselle päivälle Roomassa. Joten oliko roomalaisia pelotellut ennustus vain internetin syövereistä levinnyt pila? Voiko Espanjan maanjäristystä käyttää tukena Bendandin ennustuksille?

BTW, Bendandi löysi myös aivan uuden planeetan Merkuriuksen ja Auringon välistä, mutta tähtitieteilijät eivät ole siitä tietoisia. Hän nimesi planeetan Faenzaksi, kotikaupunkinsa mukaan.

11.5.11

Ugandan homolaki loppusuoralla

Melkein puolitoista vuotta sitten Ugandan homolakiehdotus nostatti kansainvälistä paheksuntaa. Hartaan maan hartaat kansanedustajat olivat vaatimassa tiukennuksia nykyiseen lainsäädäntöön. Ei riittänyt, että homoseksuaalien avoin palvelus armeijassa oli kiellettyiä. Tai ettei maassa ole mitään syrjinnän kieltoja, tai ettei homoseksuaaleille ollut mitään oikeuksia. Saman sukupuolen välinen seksiakti oli valmiiksi laitonta toimintaa. Lakiehdotuksella olisi kovennettu rangaistuksia. Tietyistä tuomiosta napsahtaisi peräti kuolemanrangaistuksia. Pelkästään homoseksuaalin ihmisen vuokraisännälle tulisi rangaistus, jos hän ei ilmoita homostelusta poliisille.

Kansainvälinen valitus ja tukipakettien perumisella uhkaus saivat ugandalaiset kansanedustajat hautaamaan lakiehdotuksen.

Ugandan parlamentti otti tällä viikolla askeleen kohti perinteisiä arvoja, sillä he kaivoivat lakiehdotuksen takaisin äänestyspöydälle. Toden totta, lakiehdotuksessa on vielä kuolemanrangaistus jäljellä. Ehkä se poistetaan parlamentin sisäisessä keskustelussa. Ehkä ei. Ainakin lakiehdotuksen läpimeno on lähes varma juttu.

Moni järjestö seuraa jännittyneenä miten äänestys menee. Britannian ulkoministeriö ilmoitti, ettei toivo lain menevän läpi. Jopa Amnesty International protestoi lakiehdotusta vastaan. Kansainväliset uutiset rummuttivat tulevaa äänestystä ja tavalliset prostestilistat kiersivät netissä. Anglikaanisen kirkon arkkipiispa heristää sormeaan lakiehdotukselle. USA:n viranomaiset liittyvät päiden pudisteluun.

Nyt onkin selvinnyt, että lakiehdotuksesta keskustellaan vielä perjantaina ennen viimeistä äänestystä. Herättääkö eri valtioiden valitus taas huolen tukirahojen hiipumisesta? Mitä sanovat Ugandassa kiertäneet USA:n evankelistat, jotka harppovat yhä kaueammaksi aikaisempien kiertueidensa seuraamuksista?

Herkkäuskoisuuden tunnistaminen

NaturalNews.comin Mike Adams on jälleen vauhdissa. Vaihtoehtohoitojen ja salaliittoteorioiden uupumaton vapaustaistelija ei luovu skeptikoiden armottoman hyökkäyskampanjan edessä. Adams on paljastanut Viralliseen tietoon luottavien ihmisten herkkäuskoisuuden. Herkkäuskoiset ihmiset ottavat kaiken mitä virallinen taho julistaa täytenä totena, eivätkä he epäile mitään. Artikkeli näyttäisi olevan luontevaa jatkumoa aikaisemmalla selvitykselle siitä "mihin skeptikot oikeasti uskovat". Skeptikot eivät kuitenkaan ole aitoja skeptikoita, sillä he ottavat totena kaiken mitä viralliset auktoriteetit sanovat:


These people, it turns out, are operating from what I called The Gullible Mind. It is a psychological processing malfunction that filters out information based on its source rather than its integrity. People who operate from The Gullible Mind tend to have misplaced trust in governments, institutions, mainstream news networks, doctors, scientists or anyone who wears the garb of apparent authority.

Whereas a normal, intelligent person would raise commonsense questions about information they receive from all sources, the Gullible Mind wholly accepts virtually any information from sources that occupy the role of apparent authority in society.
Samoin Adams huomauttaa, etteivät nämä herkkäuskoiset ihmiset usko hallitusten valehtelevan vaikka se olisi hallitusten kannalta hyödyllistä. Herkkikset nielevät virallisen kauran kyselemättä, sillä he luottavat jonkinlaiseen kunniasääntöön, jonka uskotaan estävän virallisten tahojen valehtelun.

Adams jatkaa tovin siitä mitkä tahot ovat herkkäuskoisten palvomia tahoja. Hän kirjoitti listan yleisimmistä ongelmakohdista (USA-keskeisesti), joiden avulla ihmiset voivat tarkistaa ovatko he herkkäuskoisi vai eivät. Tarkistan nyt olenko herkkäuskoinen ihminen. Tehtävä ei ole helppo, sillä Adams kertoo etteivät herkkikset tunnista herkkäuskoisuuttaan.


Vaccines are good for you - Vaccines are "safe and effective" merely because doctors and the CDC say they are, not because of any reliable scientific evidence.


Tämän perusteella en olisi herkkäuskoinen. Olen lukenut rokotteiden haittavaikutuksista ja siitä miten rokotteiden turvallisuutta valvotaan. Siinä ei paljon paina pelkkä tohtorin sana, jos epidemiologiset tutkimukset ovat ristiriidassa hänen kanssaan.

The economy is in great shape - Gullible Mind people are easily influenced to stop thinking about the $14 trillion national debt that's growing by the day and simply go along with whatever economic fictions are being woven in Washington.


Seitsemän piippuinen juttu, sillä joillekin talous on aina mahtavassa kunnossa, mutta toisille se on yhtä helvettiä. Maailmanlaajuinen talous on parhaillaan huonossa jamassa, vaikka ei olekaan romahtamassa täysillä kasaan. Valtioiden velkaantuminen on oikea ongelma.

Governments and corporations are looking out for your best interests - The drug companies only want to find cures and make everybody healthy. The government is here to help. We should all stop asking questions and just do what we're told.


Tämäkin kohta osoittaa, että en ole herkkäuskoinen. Tiedän, etteivät lääkefirmat aina pelaa puhtailla jauhoilla. Eri firmat ovat saaneet valtavia sakkoja lääkkeiden väärästä markkinoinnista tai tutkimusten petollisuudesta.

Nothing will ever run out - There's no such thing as Peak Oil. Our world can continue its throwaway economy without end, they believe. We'll never run out of gas, water, soil or natural resources. Keep using stuff up and throwing it all away!


Jälleen olen jotakin muuta kuin herkkäuskoinen ihmiminen, sillä olen huolissani jatkuvan talouskasvun ja maapallon tuottamien resurssien määrän välttämättömästä kolarista. Tietenkin myös kelloseppänä haluan, että ihmiset korjaavat vanhat mekanismit roskiin heittämisen sijaan.

Food additives are good for you - Otherwise, the FDA wouldn't have approved them, would they?


Monimutkainen asia, joten totean: Määrä tekee myrkyn, joten hyväksyntä takaa tuotteen turvallisuuden tiettyyn rajaan asti.

There's no such thing as a cure for cancer - The ultimate pessimists, the Gullible Mind crowd believes cancer has never been cured! And if a cancer cure did exist, we would know about it by now, right? (Because our scientists already know everything that's worth knowing, you see...)


Lol wut? Kylläpä herkkäuskoiset ihmiset ovat typeriä ihmisiä. Useampi ihminen on parantunut syövästä. Mutta kaikkia syöpiä ei pystytä parantamaan.

There are no other non-terrestrial civilizations or beings in our universe - Amazingly, we are the only intelligent forms of life that have ever existed, they believe. Any talk of non-Earth intelligence is just a bunch of "fringe" nonsense. There was never any life on Mars, either.


Huh, läheltä liippasi. Uskon vakaasti, että tällä hetkellä meillä ei ole vakuuttavaa näyttöä siitä, että ihmiskunnan lisäksi maailmankaikkeudessa olisi muita sivilisaatioita. Se ei tietenkään tarkoita, etteikö tuolla jossakin olisi jotakin sellaista.

Herbs and plants have no medicinal value - That's right, only conventional medicine can "treat" you, because that's what the doctors say. Herbs and plants have zero biological value beyond their calories alone, they insist.


Myös viimeinen kohta ei kolahda minuun. Yrteillä ja kasveilla on tärkeitä lääketieteellisiä vaikutuksia. Siksi niistä onkin valittu parhaimmat palat lääketeollisuuden raaka-aineiksi. Luonnosta löytyy jatkuvasti uusia molekyylejä, joilla voi edistää ihmisten terveyttä. Mutta siellä on myös valtavasti kasveja joilla ei ole havaittavia terveydellisiä vaikutuksia. Jotkut ovat jopa tappavan myrkyllisiä kasveja.


Aivan lopussa Mike Adams paljastaa listan ihmisistä, jotka olivat herkkäuskoisia, mutta onnistuivat näkemään valon. He osaavat esittää oikeita kysymyksiä. Kysymyksiä joita tavallinen lehdistö ei uskalla esittää.

Alex Jones
Jeff Rense
Charlotte Gerson
Jonathan Landsman
David Icke
Jesse Ventura
Gerald Celente
Ron Paul
Robert Scott Bell
Dr. Andrew Wakefield
Suzanne Somers
Dr. James Forsythe
George Noorey

Joukkoon on päässyt itse David "Reptiliaanit ovat täällä" Icke. Samoin kaikki salaliittoteoriat nielevä Alex Jones. Ja diagnoosimenetelmällään melkein rahastamaan päässyt rokotepelottelija ex-tohtori Andrew Wakefield. En ole enää varma siitä haluanko olla ei-herkkäuskoinen ihminen.

9.5.11

Magneettimedian haisevat varpaat

Magneettimedia vahvistaa jälleen kerran asemaansa Suomen virallisena puoskaroinnin linnakkeena. Tällä kertaa lehti edistää detox-kylpyjen myymistä:

Keho keveäksi jalkapohjan huokosten kautta


Life Detox-laitteen tarpeellisuutta perustellaan näin:

Nykyään on tarjolla monia erilaisia puhdistusmenetelmiä, joiden avulla elimistöön kertyneet kuonat ja muut haitta-aineet saadaan poistumaan kehosta. Liiallisena kuona-aineet rasittavat lymfa- ja verenkiertoa sekä aiheuttavat erilaisia särkyjä ja vaivoja, jopa sairauksia.


Kuulostaa tarpeelliselta ihmisten terveyden kannalta. Tuskin kukaan haluaa vapaaehtoisesti pitää sisällään haitta-aineita? Eihän kukaan halua sairastua?

Miten detox-jalkakylpy toimii?

Life Detoxissa suolavedessä oleva elektrolyysilaite hyödyntää kehomme anionivirtauksia ja elimistömme haitta-aineet poistuvat jalkojen kautta veteen, Rönkkö selvittää.
Kehoon johdettu sähkö ja suolavesi kuulostavat äkkiseltään oudolta yhdistelmältä. Onko elektroninen kehonpuhdistus turvallista ja miten kuona saadaan siirtymään elimistöstä suolaiseen jalkakylpyveteen?


Asiakkaan käteen lätkäistään piuha. Veteen lisätään hieman suolaa. Samoin metallimötikkö laitteesta. Jalat veteen. Virta päälle. Sähkö (1,7 milliampeeria) komentaa kehossa olevat myrkyt liikkeelle. Kökkökuonat matkustavat jalkapohjien ihon läpi veteen.

Kuulostaako mahdottomalta? Puoskaroinnilta? Rahastukselta?

Kyllä.

Moni muu ei kuitenkaan koe laitetta petkutuksena. Moni muu hämmästelee laitteen tehoa.

Hämmästys oli suuri, kun hän löysi itsensä istumasta jalat pesuvadissa, vyötäröllä lämmittävä vyö ja kädessä ranneke. Molemmista lähtivät johdot pieneen, sähköllä toimivaan laitteeseen. – Naureskelin ensin koko hoidolle. Istuskelin rennosti ruskeassa nahkanojatuolissa Arjan kierrellessä naisten luona tarkistamassa kasvonaamioiden vaikutuksia. Kohdallani hän huikkasi: ”Jaahas, nyt se alkaa vaikuttaa.”

Kun Maarit kurkkasi jalkoihinsa, hän pelästyi. – Vesi oli ihan oranssinruskeata. Luulin, että minulla tuli jaloistani verta. Rauhoituin, kun sain kuulla, että se oli laitteen hapettamaa vettä ja kehostani poistunutta kuonaa ja muita myrkkyjä.

Toimintaperiaate ei ehkä heti aukene maallikolle. Onneksi suomalainen ydinfyysikko Yrjö Laakso ja kemisti Juha Tapani Välimäki ovat selittäneet ilmiötä yksityiskohtaisesti, mutta valitettavasti vain Life Detox -laitteen myyntitapahtumassa. Heidän esitelmänsä ei ole luettavissa netissä. Haluaisin kuulla miten he selittävät detoxausta. Ehkä joskus onnistun soluttautumaan tuollaiselle luennolle. Life Detoxin sivuilla mainitaan myös jalkapohjien meridiaanit, joten teoriapohja on kattava.

Veteen laitettavan elektrolyysilaitteen avulla sähkö viedään kehoon. Jalkapohjien meridiaanipisteet aktivoituvat ja sähkö pääsee vaikuttamaan sisäelimiin ja aktivoi niiden puhdistumista.
Miten skeptikko sitten alkaisi selittämään detoxin saloja. Eihän tämä ole ensimmäinen kerta, kun detox-jalkakylpyjä testaillaan Suomessa. Laitteen toimimisella on pari ongelmaa. Selkein on tietenkin muuttuva veden väri. Väri ei tule ihmisten jalkapohjista. Se tulee itse elektrolyysin aiheuttamista muutoksista, kun laitteen metallitangoista irtoaa rautaa suolaveteen. Vesi värjääntyy samalla tavalla oli vedessä ihmisen jalat tai pelkkä vesi. Eli, loogisesti ajatellen, Life Detox -laite värjää veden, ei ihmisestä poistuva kuona.

Jos ihmiskehoon johdettava 1,7 milliampeerin sähkö ohjaa haitalliset kuonat, myrkyt ja molekyylit pois jalkapohjien kautta, niin millä periaatteella tuo sähkö tunnistaa haitalliset molekyylit hyödyllisistä? Vai imeekö Life Detox kaikkea pois jalkapohjien kautta? Useimmat rasvat, öljyt ja muut molekyylit ihmisissä ovat sähköisesti neutraaleja.

Ymmärtääkseni sähkö ei pysty puristamaan kamaa ihon läpi ihmisen sisältä. Myrkkyjen käsittely on maksan tehtävä. Haitalliset kamat poistuvat ulosteiden mukana. Poistaako Life Detox ureaa ja kreatiinia jalkapohjien kautta? Jos ei poista, niin miksi ei poista?

Osmoosiin vetoavat selitykset tuovat mukanaan uuden pulman. Magneettimedia selitti näin:

Puhdistautumisessa tärkeää on osmoosi eli veden diffuusio ilmiö. Se tarkoittaa molekyylien luontaista pyrkimystä siirtyä väkevämmästä pitoisuudesta laimeampaan puoliläpäisevän kalvon eli tässä tapauksessa ihon lävitse. Veden suolapitoisuuden noustessa vesi pyrkii pienemmästä suolapitoisuudesta suurempaan, jotta suolapitoisuus tasaantuisi.
Jos osmoosi toimii Life Detoxissa, niin miten ihmeessä osmoosi osaa erotella haitalliset molekyylit ihmiselle hyödyllisistä? Jos Magneettimedian levittämä väite ihon ja osmoosin suhteesta pitää paikkansa, niin mitä tapahtuu merivedessä kelluvalle ihmisille?

Yksi hoitokerta maksaa n. 25 - 40 euroa. Viiden hoidon sarjoja saa 100 - 190 eurolla. Vastaavia laitteita saa ostaa itselleen sadasta eurosta lähtien, kunhan tilaa ulkomailta. Suomessa näitä laitteita myydään... noh, hieman korkeammalla hinnalla: 1290 - 1800 euroa. Luonnollisesti vain aito ja alkuperäinen poistaa kuona-aineita, varo vääritelmiä, jne. Ja luotathan vain koulutettuihin detox-terapeutteihin. Muuten, näiden laitteiden myyjät etsivät lisää jälleenmyyjiä. Ilmassa on hento verkostomarkkinoinnin tuoksu. Ei sillä, että siinä olisi mitään väärää.

8.5.11

Tuhkarokon paluu ja autismiepidemiasta

Rokotepelottelun seuraamukset alkavat tuntua myös Suomessa. Ensin Yhdysvalloisa alkoivat paikalliset purkaukset, kun rokotekattavuus romahteli paikoitellen. Kokonaisia kouluja täytettiin oppilailla, joita ei rokotettu yhdistelmärokotteilla. Tulevaisuus oli ennakoitavissa. Epidemioita putkahtelee siellä täällä. Tautitapaukset yleistyvät vuosi vuodelta lisää. Wired -lehden Maryn McKenna kertoo asiasta kansantajuisesti. Tuhkarokko oli jo käytännössä kadonnut Yhdysvalloista vuonna 2000.

Nyt tilanne on erilainen. Helposti tarttuva tauti leviää nopeasti. Lääkäreillä on täysi työ tartuntatapausten jäljittämisessä. Rahaa ja aikaa tuhlaantuu, kuten myös sitä potilaiden laadukasta elinaikaa. Sairaaloiden vastaanotoilla jonottavat (tietämättömät) tuhkarokkopotilaat tartuttavat tautinsa valmiiksi heikkoihin ihmisiin. Teho-osastoille päätyviä tapauksia karsittaisiin huomattavasti, jos rokotekattavuus, eli laumaimmuniteetti, tuhkarokkoa vastaan olisi kunnossa.

Noh, sama ilmiö on toistunut Jenkkilän lisäksi Euroopassa. Tietenkin tänä vuonna sama tapahtuu myös Suomessa.

Jo lähes kokonaan hävinnyt tuhkarokko on sairastuttanut tänä vuonna useita suomalaisia. Ylilääkäri Markku Kuusi Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta kertoo, että sairastuneita on poikkeuksellisen paljon. Tilanteesta tekee poikkeuksellisen myös se, että tartunnan saaneet ovat suomalaisia ja saaneet tartunnan Suomesta.

- Aikaisemmin tartuntoja on ollut muutama per vuosi ja ne ovat olleet matkailuun liittyviä tapauksia, Kuusi kertoi torstaina Iltalehdelle.


Luonnollisen viruksen aiheuttamat luonnolliset komplikaatiot ovat mm. välikorvatulehdus, keuhkokuume tai aivotulehdus.

Rokotepeloittelun paras tuote on ollut MPR-rokotteen ja autismin välisten linkkien levittely. Autismitapausten yleistymistä yritetään selittää sillä, että rokotamme entistä enemmän lapsia, joten tietenkin luonnollisen immuniteetin sotkevat rokotteet aiheuttavat myös aivovaurioita lapsissa. Eri teorioita siitä miten rokote aiheuttaa autismia on runsaasti liikkeellä. Nykyään ei enää vedota rokotteissa olevaan tiomersaaliin, sillä se poistettiin useammasta rokotteesta. Mutta autismitapaukset eivät kääntyneetkään parin vuoden kuluttua laskuun. Moderni peloittelijat puhuvat rokotteen aineosien yhdistelmistä, jotka aiheuttavat monimutkaisen reaktion lasten kehityksessä. Monimutkaisen teorian testaaminen on lähes mahdotonta, ellei sitten jätetä rokotuksia kokonaan antamatta joillekin lapsille.

Entäpä jos paisuvaa autismiepidemiaa ei oikeasti olekaan? Entäpä jos lisääntyneet autismitapaukset johtuvat laajennetusta autismidiagnoosin määritelmästä? Näin näyttäisi käyneen ainakin Britanniassa. Kun tutkijat selasivat läpi eri ikäluokkien terveystietoja ja autismitapausten (modernin määritelmän mukaan) määrää, niin autismin yleisyys ei muuttunut ikäluokkien välillä. Noin yksi sadasta ihmisestä oli autistinen. Tutkimus pitäisi toistaa vielä suuremmalla otannalla.

Sana sunnuntaille: Hakkarainen

Perussuomalaisten tuore kansanedustaja Teuvo Hakkarainen joutui rajun hyökytyksen kohteeksi. Ensin häntä haastateltiin eduskuntatalon käytävillä Helsingin sanomien toimesta. Aloittelijan virhe olikin puhua suoraan niistä asioista joihin oikeasti uskoo. Kyllä pari vuotta eduskunnassa karsii nämä huonot piirteet. Taitavimmat poliitikot sanovat "ehdottomasti ehkä, mutta joissain tilanteissa myös ehkä mahdollisesti."

Kohu poikii kohuja. Näin ikivalppaan lehdistön elinehto täytyy. Siksi Hakkaraista haastateltiin mm. Ilta-sanomia varten. Sopulit toivoivat uusia kohulausuntoja. Suureksi yllätyksekseni kansanedustaja osasi selittää poliittisesti epäkorrektin kielenkäytön.

"Mikä minua tässä harmittaisi? Minun koulukirjassani luki vielä neekeri, se on jäänyt levy päälle. Kannattaa sitten haastaa kaikki minua opettaneet opettajatkin oikeuteen."


Hakkarainen on aivan oikeassa! Logiikka on murtumaton. Ei ole hänen syynsä, että ajat muuttuvat ja tavat niiden mukana. Ihmisillä on oikeus elää siinä aikakaudessa missä hän haluaa elää. Emmehän me elä fasismissa täällä Suomessa. Hakkaraisen maailmassa Jugoslavia on vielä Jugoslavia. Hänen kartoilta on aivan turha etsiä moderneja haihatuksia Bosnia-Hertsegovinan tai Kroatian muodossa. Sellaisista maista ei opetettu mitään vielä Hakkaraisen koulupäivien aikana. Joten niitä ei ole olemassa hänen pääkopassaan. Eikä hänen tarvitse välittää niistä maista. Aikuinen mies saa elää siinä maailmassa, josta hänelle annettiin tietoja koulussa. Minulle Pluto on aina ja ikuisesti planeetta eikä mikään kääpiöplaneetta. Eiväthän kääpiöt edes pystyisi elämään Plutossa.

Faktafasistit ja muut nykyisen maailman menossa mukana matkustavat eivät saa pakottaa muita elämään samojen käytöstapojen tahdissa.

Jos minun täytyisi jotakin negatiivista sanoa kansanedustaja Hakkaraisesta, niin ehdottomasti ja varauksetta tuomitsen hänen kravattikäytännöstä. Löysä solmu ja leväälleen levitetyt kaulukset eivät sovi aikuisen miehen habitukseen.

7.5.11

Madeleine McCann muka kateissa?

MTV3 muistuttaa suomalaisia Madeleine McCannin katoamisesta. Neljä vuotta sitten pikku-Madeleine katosi Portugalissa. Olen täysin hämmästynyt siitä, ettei Madeleinia ole muka vielä löydetty. Arvoituksen piti ratketa vuonna 2008, kun Etelä-Afrikkalainen ex-poliisi Danie Krügel ilmestyi auttamaan. Hänelle oli kainalossaan teknologinen ihmelaite. Matter Oriented System (MOS) laittaisi luonnonlait uusiksi. Danie väitti, että laite havaitsee lähes kaikkea vaikka kuinka kaukaa. Näytteeksi kelpaa raaka-aine. Sen informaatiota käytettäisiin GSP-laitteen ja kvanttiperiaatteiden kera, ja presto, aparaatti osoittaa missä informaation lähde sijaitsee. Ihmisten löytäminen hoituu tietenkin dna-näytteellä. Yksi Madeleinin hius riitti Krügelille.

Mutta Madelein on vieläkin kateissa.

Epäonnistumisen ei pitäisi olla ylittämätön este. Danie on tehnyt mitä mainiompia löytöretkiä laitteellaan, kun tv-kamerat ja toimittajat ovat olleet paikalla. Hän löytänyt piilotettuja öljytynnereitä ja pudonneita lentokoneita kymmenien kilometrien päästä! Ei tietenkään oikeasti satunnaistettuna ja sokkoutettuna. Sellaiset olosuhteet eivät sovi ihmisille, joka haluaa auttaa toisia ihmisiä. Epäilijöiden negatiiviset värähtelyt haittaavat, jne. Krügel ei veloita rahaa palveluksistaan.

Krügel teki selväksi epäonnistuneen McCann -tapauksen jälkeen, että hän tarjosi tärkeitä tietoja etsijöille. Ihmelaite oli havainnut huovan, jolla Madeleine oli maannut. Tosin laite ei paljastanut missä tuo huopa oli. Tarkin arvio olinpaikasta rajoittui vain 100 000 neliömetrin alueelle. Madeleine on vieläkin kateissa, joten voimme päätellä jotakin Krügelin laitteen tarkkuudesta.

MOS-laitetta ei koskaan luovutettu puolueettomiin testeihin. Krügel oli huolissaan siitä, että laitteen toimintaperiaate paljastettaisiin, ennen kuin hän pääsee patentoimaan sitä. Huoli oli turha, sillä testeissa olisi testattu toimiiko laite. Ei sitä miten laite toimii. Krügel onkin ollut hiljaa pari viimeistä vuotta. Hiljaisuus päättyi viime kuukauden aikana. Google Translator paljastaa mistä on kyse. Uusimpaan tarinaan liittyy rituaalimurha, saatananpalvojia ja Krügelin kommentointia murhan luonteesta. Okkultismirikoksia tutkinut Danie tietää, että murhattu Michael van Eck joutui saatananpalvojien puukottamaksi. Ihan hauska juttu, mutta kiinnostavin kommentti on artikkelin lopussa.

Krügel sanoo, että laitteen toimintaperiaatteen paljastaminen on lähellä. Hän erehtyi käyttämään laitettaan ennen sen toiminnan selittämistä. Siksi skeptikot hyökkäsivät MOS:in kimppuun - aivan syyttä, tietenkin. Nyt Danie tietää, että hän erehtyi käyttämään kynää, mutta ei selittämään miten kynä jättää jäljen paperiin. MOS toimii, Danie toistaa väitteen, joten tieteelliset teoriat sen toimintaperiaatteesta eivät ole kovin tärkeitä. Mutta uhoaminen nostattaa varmasti paikalliset skeptikot kyselemään uudelleen, milloin laite saadaan oikeisiin testeihin.

6.5.11

Glee! ja homoterrorismi




Nämä miehet myrkyttävät lapsiemme mielet

Glee -ohjelma on pyörinyt jopa Suomen siveillä kanavilla. Tuo nuortensarja kertoo koulun laulukerhosta, joka kamppailee ennakkoluuloja vastaan laulun ja asenteen voimalla. Erilaisuus on muka OK ja koulukiusaaminen esitetään negatiivisena asiana. Perhearvot ovat kuitenkin kaukana Gleestä, sillä sarjassa on mukana avoimesti homoseksuaali hahmo jos toinenkin. Eivätkä nämä hahmot ymmärrä hävetä seksuaalisuuttaan tai pyri eheytymään. Aivan ymmärrettävästi Jenkkilän konservatiivit ja perhearvojen puolustajat ovat tuominneet sarjan. Eikä ollenkaan lempein sanakääntein. MyFoxHousten -televisiokanavalla keskusteltiin aiheesta onko televisio liian gay?

American Family Associationin Bryan Fischer varoittaa katsojia homoseksin hyväksymisestä. Ei-heteronormatiivinen seksuaalisuus on yhtä vaarallista kuin suonensisäisten huumeiden käyttö. Hän vetoaa CDC:n tietoihin, mutta ohjelmassa ei pohdita mitä Fischer vastaisi sukupuolitaudittomalla miesparile. Jos miehet ovat terveitä ja he huolehtivat vaikkapa kondomien säännöllisestä käytöstä, niin Fischer on varmasti hyväksymässä pariskunnan peuhaushommat pedissä. Veikkaan, ettei Fischerin . Fiscerin sanoma on selvä: Glee -ohjelma markkinoi, eli aivopesee, homoseksuaalisuutta katsojien nuppeihin.

Varoitus ei saa unohtua. Toinen konservatiivi on huolissaan homoagendan edistymisestä. Kulttuurisodassa Glee on avainasemassa, mutta taustalla on suurempi strategia. Enää homoseksuaalisuutta ei tungeta vain viihdeohjelmiin. Se on siirtynyt yritysten pakkokäännyttämiseen pois perhearvojen kunnioittamisesta.

Family Reseach Councilin Tony Perkins ei epäröi puheissaan. Hän vetelee yhtäläisyysmerkkejä retoriikassaan seksuaalisen tasa-arvon ja terrorismin välille.

"This has moved from cultural terrorism to corporate terrorism. That's what this is. Now, back in the 80's and early 90's I worked with the state department in anti-terrorism and we trained about fifty different countries in defending against terrorism, and it's, at it's base, what terrorism is, it's a strike against the general populace simply to spread fear and intimidation so that they can disrupt and destabilize the system of government. That's what the homosexuals are doing here to the legal system"

Hei, skeptikko!

Selailin eilen koko päivän läpi Suomen internettiä. Ihan varmasti nurkasta nurkkaan. Tarkoituksenani oli havaita sellaisia tuotantolaitoksia, joissa salaliittoteorioita tökitään, pseudotiedettä viipaloidaan, tiedeuutisia kommentoidaan ja huuhaata huiskitaan kauemmaksi. Viimeisenä kriteerinä tietenkin se, että tuotantolaitos tuottaa tekstiä tänä vuonna. Tässä havaitsemani paikat:

Skeptics United - Yhdistyneet nettiskeptikot

Aleksanterin ratkaisu

Kauaskatsoja

Gaia - ainoa kotimme

Rokotemyyttejä - toiseen näkökulmaan tutustumista

Kvasitietoyhteiskunta

Jokaista listalla olevaa kohti löytyy kourallinen Iskuryhmiä, NWO-havaintoja, Magneettimedioita ja Markus Lehtipuita.



Kerro välittömästi kommenteissa mitä sivuja olen ylenkatsonut ja unohtanut. Suomessa ei voi olla näin pienet piirit.