16.5.24

Antti Heikkilä vieraili Janus Putkosen luona

 Rakas vanha tuttumme Antti Heikkilä ei enää asu Suomessa. Hän muutti Hampuriin ja viettää siellä lifestyle gurun elämää. Terveysklubilla on saatu tarpeeksi vakaat eläkepäivät. Se on hieno saavutus. Siinä samalla on joitakin ihmisiä, jotka jostain hämmentävästä syystä haluavat kuunnella Antin mielipiteitä. Mielenterveyteni eduksi Antti on vähemmän esillä internetissä ja uutisissa.

Menneisyydessä Antti on paljastanut meille, että ilmastonmuutos, koronapandemia ja rokotukset ovat huijausta, mutta homeopatia toimii. Vielä vuonna 2024 hän toistaa 2021 esittämäänsä virheellistä väitettä, ettei koronavirusta ole koskaan eristetty. Tämä väite tuli nimittäin ilmi, kun Donbassin tunnetuin suomalainen Venäjän kannattaja Janus Putkonen haastatteli Anttia Asian ydin -ohjelmassaan tammikuussa. Kidutin itseäni kuuntelemalla kyseisen 34 minuutin pituisen jakson. Ennakoin Antin sanovan "USA paha" ja "Media paha".


Aloituksen jälkeen Janus kysyy miltä vuosi 2023 näytti Antin silmissä.

Koko Natoon liittyminen oli kuulemma pelleilyä. Olisi pitänyt viivytellä ja keskustella enemmän.

"Ei Venäjä ole millään tavalla Suomea uhkaillut" - Antti

Eli tuttuun tyyliinsä Antti ei ole perehtynyt aiheeseen. Venäjä on uhkaillut sekä Suomea että Ruotsia.

Antti tietää, että Venäjä haluaa vain suojella omia rajojaan ja turvallisuuttaan. Eikä sillä enää ole mitään expansioideoita missään. Siis Ukrainassa käytävän imperialistisen valloitussotansa lisäksi?

Talvisodan alkaminen on Antin maailmassa suomalaisten syytä. Suomen hallituksen ulkoministeri Juho Erkko ei suostunut neuvottelemaan Neuvostoliiton kanssa. Stalin vain "halusi vuokrata saaria" koska Hitler oli ihan justiinsa tulossa. Antin suusta ei tule sanaakaan Molotov-Ribbentrop-sopimuksen taakse piiloon kirjoitetuista asioista. Ehkä Antti ei ole koskaan kuullut tästä paperista? Hän väittää Erkon kieltäytyneen olemasta missään yhteydessä Neuvostoliiton kanssa, ja "siitä sitten seurasi Talvisota". Selittämättä jätetään mitä ne Moskovaan neuvottelemaan lähteneet J.K. Paasikivi ja kumppanit sitten tekivät Moskovassa. Olisi mielenkiintoista oppia miltä neuvostoliittomyönteiseltä taholta Antti on ammentanut historian tietämyksensä.

Aikaansa sidottuna jaksona Antti on vielä tammikuussa julistanut, että Ukraina on lyöty maa. USA ei enää anna aseita. Olihan tilanne tuolloin vielä se, että Republikaanien Mike Johnson oli onnistunut jatkamaan aseavun äänestyksen kieltämistä. Kourallinen edustajia onnistui viivästyttämään aseapua peräti puoli vuotta. Kunnes äänestys vihdoinkin sallittiin ja aseapu alkoi jälleen virrata Ukrainaan.

Kuuden minuutin kohdalla Antti sanoo, että Suomeen tulee todennäköisesti jokin konflikti. Ja silloin amerikkalaiset eivät tee mitään auttaakseen Suomea. Eli Antin mielestä Nato on täysin turha sopimus. 

"Yhdysvallat on romahtamassa" - Antti

Amerikan talous on romahtanut. Kansakunta on romahtanut laittoman maahanmuuton seurauksena. Yhteiskunta on romahtanut woketuksen takia. Kerrassaan haudan partaalla koko valtio. Sitten vain jännittämään milloin tämä romahdus tapahtuu!

Seuraavaksi Antti nolaa itsensä kertomalla, että hän seuraa Ukrainan tilanteessa Scott Ritterin ja Douglas Macgregorin puheita. 


 "Kuulinko oikein?" - Juha

Minun ei olisi pitänyt yllättyä tästä, kun muistamme miten paljon Antti on aikaisemmin ollut huuhaa-väitteiden kannattaja. Jos et tiedä keitä nämä kaksi herrasmiestä ovat, niin suosittelen lukemaan VatnikSoup-sivuston kautta lisää. Scott Ritter on tunnettu muutamasta asiasta. Vähemmän nolo niistä on joutua pidätetyksi alaikäiselle itsensä paljastamisesta nettikameran edessä. Nolompaa on se mitä Ritter on puhunut Ukrainan tilanteesta. Douglas Macgregor on aloittanut uransa ihan pätevänä upseerina, mutta armeijasta lähtemisen jälkeen alkoi miehen alamäki. Ukrainan tilanteessa hän on tunnettu siitä, että hänen puheensa menevät aina pieleen. Ukrainan armeijan täydellinen romahtaminen on tapahtunut Douglasin mukaan jo kymmeniä kertoja (olen seonnut laskuista) viimeisen kolmen vuoden aikana.


Yleensä pidän ihan perussääntönä, että näitä kahta herrasmiestä siteeraava taho on täysin pihalla siitä mitä Ukrainassa tapahtuu. Antti ei kerro muista lähteistä, joten voimme turvallisesti olettaa jotain hänen tietämyksensä tasosta tässä aiheessa.

Antin Lääkkeetön elämä -kirja saa pienen maininnan. Sen kirjoittamisensa jälkeen hän tokaisi:

"Sanoin vaimoille, että nyt täytyy hankkia luotiliivit. Tää on sen verran kovaa kamaa" - Antti

Kirjan julkaisun jälkeen alkoi "kova hyökkäys" joka kesti kolmisen vuotta. 

"Kaikki oli ihan roskaa. Väärennettyä tietoa." - Antti

Siis kirjan sisältö vai se kirjaan kohdistettu kritiikki? Antti ei kommentoi kritiikkiä tuon enempää. Onneksi muistamme, että kirjan ensimmäisessä painoksessa olleita virheitä poistettiin toisesta painoksesta. Eli jotain siinä kritiikissä oli paikallaan. Antti ei vaan millään suostu puhumaan aiheesta. 

Kirjan aiheuttama kohu kuitenkin unohtui, kun 2019 päätteeksi ilmestyi koronapandemia.

"Sitä virusta ei ole ollenkaan eristetty." - Antti

SARS-CoV-2 virus on eritetty monta kertaa. Monta monta kertaa. Voimme vain spekuloida miksi Antti ei ole tietoinen tästä. Onneksi hän ei näytä olevan aivan täysillä virusdenialismin leirissä, sillä hän kertoo influenssavirusten olevan olemassa.

Antin maailmankuvan mukaan media vain lietsoi paniikkia tavallisella influenssaviruksella, joka oli nimetty koronavirukseksi. 

"Ne piikit joita ihmisille annetaan on hengenvaarallisia." - Antti

Todisteet näin radikaalille väitteelle jätetään taas antamatta. Jos rokote muka oikeasti on hengenvaarallinen, niin kuinka tappava yksi annos on? Kokonaiskuolleisuuden lisääntyminen rokotteiden antamisen jälkeen on oikea ilmiö Suomessa, mutta tilanne ei ole sama kaikissa maissa joissa rokotteita käytettiin. EuroMOMO-tietokannasta jokainen voi käydä selaamassa miten ylikuolleisuutta ilmeni ympäri Eurooppaa *ENNEN* koronarokotteiden ilmestymistä.

Rokotteita alettiin antamaan joulukuussa 2020

Tietenkin on täysin mahdollista tehdä tällaisia vertailuja mihin suuntaan vain, kun vain valitsee ja rajaa sopivasti vertailukohdat. Siksi muistutan kaikkia katsomaan mahdollisimman laajasti ja kattavasti vertailuja.

"Piikki tuhoaa t-solut." - Antti

Jälleen erittäin hurja väite. Jälleen jätetään tarjoamatta yhtäkään todistetta väitteelle. Joten voimme turvallisesti jättää sen roskakoriin. Tai voisimme jättää, mutta en millään malta jättää. Koska Antti ei perustele väitettään millään tavalla joudumme spekuloimaan lisää. Miten ja kuinka laajasti koronarokotus muka tuhoaisi t-soluja? Rokotepelottelijoiden työpakista poimittu propaganda jäi Antin puheissa vain yhteen lauseeseen. Onneksi tutkijayhteisössä on jatkuvasti seurannut miten t-solut toimivat rokottamisen jälkeen. Useissa eri tutkimuksissa. Se mistä Antti ja kumppanit ammentavat tätä "tuhoaa t-soluja" väitettään näyttäisi tulevan yhdestä Francis Crick Instituten tiedotteesta, jota he ovat tulkinneet väärin. Olen aika varma, ettei Antti edes osaisi esittää perustelua ja lähdettä väitteelleen, jos joku joskus altistaisi hänet tällaiselle yksinkertaiselle kysymykselle.

Ohjelman puolessa välissä Janus alkaa puhumaan siitä miten Venäjän eskalaatio ja avoin suurhyökkäys oikeasti tapahtuivat.

"Väitettiin että Venäjä hyökkäsi vaikka tuli auttamaan sotaa käyvää maata." - Janus

Helmikuun 2022 hyökkäys olikin vain ystävällistä avunantoa Itä-Ukrainassa sotivien venäläismielisten tueksi.

"Ukraina on lyöty. Hurjat tappiot. Siellä on puoli miljoonaa kuollutta sotilaita." - Antti

Väärin. Antti ei tiedä, että se puolen miljoonan luku tarkoitti haavoittuneita JA kuolleita sekä Ukrainan että Venäjän joukoista yhteensä

"The total number of Ukrainian and Russian troops killed or wounded since the war in Ukraine began 18 months ago is nearing 500,000, U.S. officials said, a staggering toll as Russia assaults its next-door neighbor and tries to seize more territory."

Mutta meidän ei enää edes pitäisi olettaa Antin tietävän näitä perusasioita.

"Koko asevelvollisuus armeija pitäisi purkaa." - Antti

Antti perustelee ettei Suomen ylipainoiset lapsisotilaat edes pärjäisi Venäjän "Siperian susia" vastaan, joten parempi vain lopettaa nykyinen armeija.

Sitten toistellaan entisiä asioita. Yhtä ympäripyöreästi kuin aikaisemminkin. Eli Antti näyttää olevan vieläkin samalla tietämyksen tasolla verrattuna edellisiin vuosiin. Siinä mielessä hän on täydellinen vieras Januksen kotistudioon.

7 comments:

Anonymous said...

Minkä alan lääkäri itse olet, Leinivaara?

Juha Leinivaara said...

En ole lääkäri.

Anonymous said...

Minkä alan lääkäri sun mielestä pitäisi olla huomatakseen Heikkilän olevan aivan kujalla kirjoituksessa mainituissa asioista?

Juha Leinivaara said...

Miksi pitäisi olla lääkäri huomatakseen Antin virheitä?

Anonymous said...

Oitääkö olla tähtitieteilijä ymmärtääkseen ja kommentoidakseen tähtitieteeseen liittyviä ilmiöitä? Olisiko siitä jopa hyötyä? Vai olisiko siitä jopa haittaa? Jos hallitsee perustiedot ja enemmänkin, niin silloin varmaan ei pysty menemään ns. boxin ulkopuolella verrattuna siihen, että joku pystyy koulutuksen puuttuessa katsomaan asioita ns. puhtaalta pöydältä. Olisiko perusteiden hallinnan puute haitta, kun arvioidaan sitä, minkä tasoista jonkun diletantin kommentointi on? Laajennetaan sfääriä: onko pelkkä ylioppilas paras mahdollinen presidenttiehdokas? 48 prossaa äänestäjistä oli sitä mieltä että on. Parempi kuin esim FT. Kommentti: kammottavaa koulutuksen aliarviointia! Ja yhteiskunnassa näyttää nykyään olevan tämä muotia. Sanonta "Ainoastaan täydellinen tietämättömyys asiasta antaa tuollaisen varmuuden" on enemmän kuin totta.

Anonymous said...

Ei tarvitse olla lääkäri huomatakseen Antiin jutuissa ja kirjoissa olevia ihan perustavaa laatua olevia virheitä. Joskus aikoinaan huomautin muutamasta todella simppelistä virheestä Terveysklubin keskusteluissa, ja lensin ulos sieltä. Nykyään ko. klubi taitaa olla maksullinen, eli raha puhuu, mikäs muu.

Antti osaa mielistellä suurta yleisöä, mutta osaa myös olla mielin kielin lääketeollisuuden edustajille. Sen olen nähnyt ihan omin silmin. Lääkenäytteitäkin hamstrataan kaksin käsin, vaika julkisesti esitetään, että elämä voi olla ihan hyvin lääkkeetöntä, kunhan syödään "oikein".

Irja Viirret said...

Hyvä kirjoitus