Häiritsevätkö hyönteiset? Ihmisten ja eläinten hyönteissuojauksen mullistanut Shoo!TAG™ on saapunut Suomen markkinoille. Enää ei tarvitse käyttää pahanhajuisia, myrkyllisiä sekä luontoa vahingoittavia hyönteismyrkkyjä, vaan ötökät pysyvät poissa pelkästään ripustamalla Shoo!TAG™ -kortti kaulaan!
Ei myrkkyjä! Mikä voisikaan olla parempi tapa suojella rakkaita lemmikkieläimiä kuin myrkytön tapa karkottaa punkit? Ehdotan yhtä tapaa: toimiva tapa.
Toimivan tavan löytämiseksi pitäisi tehdä edes alkeelliset testit. Sain vinkin siitä, että Shoo!TAG on levinnyt jopa Yliopistonverkkoapteekki.fi:n valikoimiin.
SHOO!TAG HYÖNTEISSUOJA IHMISILLE TAI KOIRALLE
28,50 €
Tuote ei ole myynnissä verkkoapteekissamme.
Shoo!TAG™ on myrkytön, luontoystävällinen ja kätevä tapa suojata ihmiset ja eläimet kiusallisilta hyönteisiltä kuten hyttysiltä ja punkeilta. Ei enää vaarallisia ja haisevia hyönteismyrkkyjä; ripusta kortti kaulaan ja häiritsevät ötökät pysyvät poissa. Tuote luo elektromagneettisen suojakentän hyönteisiä vastaan 36 tunnin kuluessa kiinnittämisestä ja toimii jopa 4 kuukautta. Tuotetiedoista vastaa markkinoija.
Tuotetiedoista vastaa markkinoija. Nykyisen monimutkaisessa maailmassa kauppiaalla ei ole aikaa selvitellä tuotteiden toimivuutta. Jos tuotetta kysytään, tai se vaikuttaa myyvältä, niin se myös päätyy hyllyihin. Sitten joskus voidaan miettiä mitä sitä tulikaan tilattua maahantuojalta.
Olin kuitenkin proaktiivinen ja lähetin kysymyksen Yliopistonverkkoapteekki.fi sivustolle. Tiedustelin missä laitoksessa Shoo!TAG on testattu. Seuraavana päivänä inboxissa komeili vastaus:
"Hei, Tiedustelimme asiaa maahantuojalta ja heidän vastauksensa oli: Shoo!TAG on testattu IMUNE:ssa eli International Medical University of Natural Educationissa."
IMUNE! Se Itä-Eurooppalainen IMUNE, jossa koulutetaan Hulda "Zapperoi syöpä ja AIDS pois" Clarkin Zapper-laitteen käyttäjiä? Se IMUNE, joka pyörii puoskarituotteiden kurssimaksuilla? Se IMUNE, jota johtaa professori/naturopaatti/homeopaatti William "Kvanttibiofeedback" Nelson, joka karkasi yhdeksää petossyytettä Yhdysvalloista Budapestiin vuonna 1996? Se IMUNE, jonka sivuilta ei löydy Shoo!TAG testiä?
Juuri se.
Palataan vielä valmistajan antamiin tietoihin:
Miten Shoo!TAG™ toimii?
On vahvistettu että frekvenssit (eli taajuudet) saattavat olla haitallisia. Esimerkiksi kännykän taajuusalue on erittäin suuri, noin 824-894 MHZ. Shoo!TAG™ -kortin toiminta perustuu luonnolliseen elektromagnetismiin. Shoo!TAG -hyönteissuojakorttien taajuusalue on sama kuin Schumann Wave, eli sen taajuus on hyvin matala ja se on hyödyllinen kaikille elolliselle. Sillä ei ole siis mitään negatiivisia vaikutuksia ihmisiin, eläimiin eikä maapalloon.
Hyönteissuojakortin magneettinauha on koodattu informaation lisäksi myös taajuuspeitolla. Kun tämä kortti kiinnitetään johonkin sähköiseen olentoon (esimerkiksi ihmiseen tai lemmikkiin), se auttaa kehoa muuntamaan luonnollista sähkökenttää yhdistämällä siihen tiettyjä frekvenssejä, joihin tietyt hyönteiset reagoivat. Näin ollen käyttäjän oma sähkökenttä toimii hyönteisten karkottimena. Nämä frekvenssit hidastavat ja hämmentävät hyönteisiä.
Shoo!TAGin voima piilee magneettinauhassa. Miten saisimme selvimme mitä informaatiota valmistaja on koodannut sinne? Vastaus: Tieteellä.
Reverend Anaglyph esittelee Tetherd Cow Ahead-blogissa miten magneettinauhojen magneettiset viivakoodit saadaan esiin. Siihen tarvitaan hienoa rautajauhetta tai rautaoksidia, magneetti, vanha luottokortti/vastaava kortti, ja suurennuslasi.
Magneettinauhoihin taltioidaan digitaalista informaatiota. Nauhaan sisältyy pieni kaistale, jossa on vuorotellen magneettisuutta. Käytännössä se on viivakoodi. Koodi saadaan esiin rautajauheella.
Anaglyph tekee tämän Shoo!TAG-kortille. Sen magneettinauha paljastaa salaisuutensa. Sieltä löytyy kolme riviä. Kahdella on vähemmän viivoja. Viimeisellä enemmän. Shoo!TAGiin on kuitenkin taltioitu informaatioa! Alle 20 merkkiä.
Hämmästyttävä Dewi Morgan ilmestyi kommentteihin selvittämään mitä kirjaimia informaatiossa oli. Hän koodasi binäärisarjat. Viivakoodeissa piili sanat CAT ja FLEA, tai CAT ja TICK.
Anaglyph haki vielä koirille tarkoitetut Shoo!TAGit, joissa oli samalla periaatteella samanlaista koodia magneettinauhoissa. Shoo!TAGin valmistajat ovat taltioineet magneettinauhoihin sanoja. Ehkä tuotteen toimimattomuus ei liitykään trivektoroituihin kvanttikenttiin, resonansseihin, edistyneiseen tietokoneohjelmiin, bioenergisiin periaatteisiin, vaan siihen, että punkit ja kirput eivät ymmärrä englantia ja binääriä? Kuitenkin valmistajat sanovat, että juuri magneettinauhaan piilotettu kolmiulotteinen sähkömagneettinen kenttä on tehon salaisuus. Kuitenkaan Shoo!TAG-hyönteiskarkottimien magneettinauhoista ei löydy mitään tavallisesta poikkeavaa.
Shoo!TAG ei voi toimia valmistajan lupaamalla tavalla. Ellei magneettinauhaan ole taiottu sellainen kolmiulotteinen sähkömagneettikenttä, joka ei reagoi minkään fyysisen kanssa?
Shoo!TAGin alkutaipaleen aikana valmistajat Melissa Rogers ja Kathy Heiney markkinoivat sitä professori William Nelsonin nimellä kiillotettuna. Suosittelen lukemaan Nelsonin ideoista tuolla sivulla. Ymmärrät miksi Shoo!TAG ei enää mainitse hänen nimeä.
Ahahhahahahahah. Aivan käsittämätöntä!
ReplyDeleteCAT ja FLEA. EI jumaperkele *rolls on the floor, laughing uncontrollably with tears in his eyes*
Nyt Koirat-lehti jakaa Shoo!TAGeja lukijakilpailun palkintona... Kiva kiva, varmaan taas joku lukija erehtyy kuvittelemaan, että ne toimii. http://www.koirat.fi/
ReplyDeleteLaureli, kiitti vinkistä, laitoin palautetta Koirat-lehdelle, laittakaapa muutkin!
ReplyDeleteRK
Laureli, satuin selaamaan pikaisesti Koira-lehteä ruokakaupassa juuri Shoo!TAGia etsien, mutta ei sattunut aistielimiini. Kokeilen töiden jälkeen uudelleen.
ReplyDelete*murinaa*
Palautetta Koira-lehdelle:
ReplyDeletehttp://www.koirat.fi/lomakkeet/palaute
Kirjoitan illalla.
Ja vaikka ötökät lukisikin binääriä nauhoilta : Mistä tiedetään että magneettinauha ei häiritse kissoja ja suojele kirppuja? Tai häiritse molempia? Tai auta molempia?
ReplyDeleteHaluatko hämmentää kissaasi? Osta ShooTag. Niin outo, että kissasikin tietää paremmin.
Eli kyseessä ‘paperihomeopatian’ periaatteet, eräänlainen sympaattinen loitsu. Kirjoitetaan asian nimi paperille, tahi sirulle viivakoodina, ja sen ‘olemus’ loihtii halutun vaikutuksen, tässä tapauksessa häätävän sellaisen. Instant win!
ReplyDeleteParempi puoliskoni toimii eläinlääkärinä, seuraillut tätä mielenkiinnolla kun kollegat suosittelevat Shoo!Tagia…
Näin eilen yhdellä EM-kisojen 100m pikajuoksijalla sellaisen Power Balance -hologrammirannekkeen
ReplyDelete/kyynel
Pauliina, urheilun ammattilaistasolla henkinen puoli on erittäin tärkeä, joten mikä tahansa plasebo voi oikeasti auttaa parempaan suoritukseen. Kusetustahan se silti on.
ReplyDeleteOn kyllä todella hämmentävää, että Yliopiston apteekki myy tätä roskaa. Pitäisiköhän käydä kyselemässä farmaseuteilta että toimiiko läpyskä oikeasti. Voisivat olla hieman kiusaantuneita.
Pitikin jo aiemmin erota Kennelliitosta. Koirat-lehti on muutenkin kehno, mutta tämä menee jo yli.
ReplyDeletePahoittelen. Kennelliiton lehti on tietenkin "Koiramme". Ilmankos en tuota muistanut nähneeni..
ReplyDeleteMinun virheeni.
Shoo!Tag apteekeissa huolettaa minua edelleenkin eniten.
Yritän masinoida pienimuotoista protestia tuolla joutenkulkijoiden foorumilla
ReplyDeletehttp://www.vaellusnet.com/turinat/viewtopic.php?t=5781&start=164
on kuitenkin kohdeporukkaa tälle huijaukselle.
Yliopiston Apteekki kommentoi:
ReplyDelete"Tuote otettiin valikoimaamme asiakkaiden toiveesta, koska keväällä markkinoilta poistui kaivattu lapsille ja eläimille sopinut luonnollinen hyttyskarkote. Olemme miettineet itsekin tuotteen sopivuutta valikoimaamme ja päädyimme poistamaan sen valikoimastamme huolimatta asiakastoiveista. Tuote ei meidänkään mielestämme sovi valikoimaamme ja apteekkimme ideologiaan."
Propsit heille!
Hyvä!
ReplyDeleteTällainen tuli vastaukseksi olunpiakomitealta:
ReplyDeleteHei.
Suomen Olympiajoukkueella ja minkäänlaisilla hyttyskarkottimilla ei ole mitään tekemistä keskenään.
Jos kyseisenlaatuista yhteyttä jossakin mainostetaan, markkinointi-viestintäpäällikkömme Jari Elo voi puuttua asiaan.
Ystävällisin terveisin,
Kari N-N
Hei,
ReplyDeleteOlen lukenut suuren määrän morkkausviestejä näistä shootag- ja powerbalance- ym. rannekkeista, että niiden toiminnalle ei ole mitään tieteellistä pohjaa. Mutta se, että ei ole tieteellisesti todistettu niiden toimivan, ei tarkoita sitä että olisi tieteellisesti todistettu että ne ei toimisi.
Siispä olisi hienoa lukea muutama viesti tyyliin "Kokeilin tätä ja tulin tulokseen, että.." Ja jos tuloksena on se, että tuote ei toimi, niin ei muuta kuin kyselemään rahoja takaisin myyjältä.
Tällä hetkellä näiden tuotteiden morkkaaminen tuntuu olevan yhtä tukevalla pohjalla, mitä niiden markkinointikin.
Mitä nyt markkinointi on harhaanjohtavaa, mutta silti.
Tarvitaan selvästi sokkotesti. Kierrätetään muutamaa ShooTagia ja pahvikorttia (placebo) läpinäkymättömissä kuorissa eri käyttäjillä, analysoidaan kokemukset ilman tietoa kenellä aito, ja lopuksi katsotaan löytyykö merkittävä korrelaatio.
ReplyDelete