Sehän näyttää animaatioelokuvista tutulta versiolta hirmuliskosta! Sen ympärillä on mm. apinoiden ja muiden viidakon eläinten patsaita, joten tuo kaivertaja oli varmasti pätevä kuvaamaan eläimiä. Koristekaiverruksista saadaan selville myös päiväys. Muodot tehtiin vuonna 1186.
Tällainen havainto sopii yhteen luomisopin kanssa, sillä sen mukaan isoja dinoja tepasteli mantereella n. 4300 vuotta sitten. Se on hieman vähemmän kuin n. 65 miljoonaa vuotta sitten. Tämähän on mullistava löytö!
Thomam kertoo australialaisen arkkitehti Damian Ewansin tutkimusryhmän seikkailuista viidakkokaupungeissa. He käyttävät uusinta teknologiaa etsiessään raunioita entistä tehokkaammin. Ewansin ja kumppaneiden retki on melko tuore uutinen, joka aiheuttaakin myöhemmin allekirjoittaneelle ihmetystä.
Thomas viimeistelee artikkelinsa näin:
The next task for archaeologists will involve carefully removing the covering jungle from Mahendraparvata's ancient stone walls. Erected centuries before Angkor Wat, will its temple carvings reveal more dinosaur-looking creatures? And if so, will secular researchers choose to show findings that challenge their basic beliefs, or will they suppress evidence as they cling to secularized history?
Todellakin. Aikovatko darwinistit jälleen haudata heidän maailmankuvaansa kumoavan aineiston piiloon? Tuhmat darwinistit! Aivan kuten he näköjään piilottivat tiedot tuosta stegosauruksesta kreationisti Thomasilta. Kyseinen Stegosaurus-koriste kun on ollut esillä luomisoppi vs evoluutio sodissa jo 2008. Minäkin melkein luulin, että Thomas kertoo jostakin uudesta löydöstä, mutta tämä olikin vanhan kierrätystä.
Mitä siis on kaiverrettu Ta Prohmin seinille? Näkikö artisaani oikeasti Stegosauruksen vai jotain muuta? Steven Novellan versiossa koriste tulkitaan kameleontiksi. Toiset näkevät siinä Sumatran sarvikuonon. Sarvikuono onkin parempi vaihtoehto, sillä sen korvat täsmäävät koristeessa oleviin korviin. Toisaalta, sen takana on tukeva häntä. Toisaalta, häntä ei muistuta Stegosauruksen häntää. Eivätkä koristeessa olevat selkälaatat ole selkälaattoja, sillä muissa eläinaiheissa on vastaavanlaisia koristekuvioita eläinten ympärillä.
Loogisin selitys koristeelle on siis joko Sumatran sarvikouno tai kameleontti. Toistaiseksi ei ole löytynyt mitään näyttöä siitä, että alueella olisi elänyt hirmuliskoja n. 800 vuotta sitten. Jos koristeesta saa jotenkin tulkittua Stegosauruksen, niin sekin selittyisi sillä, että kaivertaja on nähnyt jossain kyseisen hirmuliskon fossiilin. Tietenkin nuoren maailman kreationistille kaikki tämä on vain ateistisen maailmankuvan paniikkireaktiota.
Aiheeseen liittyen kiinnostava esitelmä: http://www.youtube.com/watch?v=f5kckGxwJr4
ReplyDelete