8.10.08

Lisää UFO-havaintoja

Taivaalla esiintyvät tummat palkit villitsevät UFO-intoilijoita. Netissä leviää mm. tämä video, jossa on erittäin vaikuttava ilmiö.



Paranormaaliblogissa kysytään "Mikä blockaa pilviä?" Voisiko se olla avaruusalus? Ehkä. Joku on kerinnyt kommenteissa kertomaan kertomaan ilmiön luonnnollisista taustoista. Ilmiö on englanniksi Anticrepuscular ray, eli antikre-kre-pus-jotain säde. Googlen kuvahaku löytää useista vastaavia kuvia taivaalla kelluvista tummista palkeista.

Mutta!

Selatessani näitä kuvia löysin aivan uuden todisteen lentävistä lautasista. Normaalisti ilmiötä yritetään selittää vain luonnolliseksi ilmiöksi, mutta niille on myös vaihtoehtoinen selitys.



Näetkö? Aurinko on laskemassa, mutta samalla paljastaa meille jotain. Hävittäjälentäjät soveltavat "auringossa olemista" kun he haluavat piiloutua saaliiltaan. Aurinko häikäisee alempana olevia, ja näin saalistava lentäjä saa yliotteen yllätyksen kautta. Juuri samalla tavalla muukalaiset tarkkailevat meitä.



Tuo Auringon yläpuolella oleva lautasen muotoinen valo on lentävä lautanen. Sen muoto täsmää edellisiä havaintoja. Se on väriltään erilainen kuin aurinko. Miten muuten ilmiön voisi muka selittää?

No comments: