20.1.10

Mitä HAARPilla tehdään?

NWO-blogissa ollaan perillä siitä mikä aiheutti Haitin maanjäristyksen. Syyllinen ei ole mannerlaattojen liikkuminen tai Paholainen, vaan Yhdysvaltojen salainen tuomiopäivän ase: HAARP.


Äskeinen haitissa tapahtunut 7.1 ricterin maanjäristys oli hyvin todennäköisesti luotu/aiheutettu Alaskassa sijaitsevasta HAARP-keskuksesta. Se on virallisesti USA:n armeijan omistama sääntutkimusasema jonne pääsy kaikilta ulkopuolisilta on kielletty.


Tosin HAARPiin on pääsy sallittua silloin kun siellä on avoimet ovet. Vierailijat, toimittajat ja poliitikot pääsevät tiirailemaan valtavia dieselsähkömoottoreita, antennikenttiä ja armeijan hyväksymää ruokalaa.

Salaliittoteoreetikoiden maailmassa HAARP on mitä monipuolisin salainen projekti. HAARPilla on teorioissa mm. aivopesty Irakin joukot antautumaan Operaatio Aavikkomyrskyn aikana. Antenneilla on aiheutettu maanjäristyksiä Kiinassa. Myös hirmumyrsky Katrina johtui armeijen vastuuttomasta ilmakehäkokeesta HAARPilla. Ionisfäärin lämmittämisellä hallitaan säätä. Olen myös kuullut, että HAARP toimii Paavo Väyrysen voimalähteenä.

NWO-blogissa ei hyväksytä Virallisia selityksiä HAARPin toiminnalle. Onhan se armeijan ja ilmavoimien rahoittama. Onhan se ilmavoimien tontilla. Onhan siellä tarvittaessa aseistettuja sotilaita vahtimassa porttia.

Miksi militääriväki siis sijoittaisi vuosittain kymmeniä miljoonia dollareita HAARPin (joka itsessään maksoi yli 250 milj. dollaria) pyörittämiseen Alaskassa?

HAARP:n epäilijöille, siis näille jotka nauravat näille väitteille voisivat kertoa että mikä USA:n armeijaa kiinnostaa tutkia ilmastoa. Tätä ilmastontutkimista vartenhan on jo aivan oma ilmastomafiansa joka on saanut lempinimen jääkiekkomailajengi. Tullen kuuluisaksi johtavan ilmastotutkija Michael Mannin vääristelemästä ilmastokäyrästä, joka muistuttaa jääkiekkomailaa.


Ensinnäkin täytyy huomauttaa, ettei HAARPilla oikeastaan tutkita ilmastoa. Sillä tutkitaan ilmakehän ylimmän osan - ionosfäärin - ominaisuuksia. Tutkimuspapeita julkaistaan säännöllisesti. Vahvat lähettimet mahdollistavat ilmakehän tutkimisen ihan tieteellisellä tasolla, sillä parametrit ovat tutkijan säädettävissä. Ionosfäärin paremmalla ymmärtämisellä voidaan kehittää kommunikaatiovälineitä. Näin saadaan yhteyttä mm. syvällä sukeltaviin sukellusveneisiin. Normaalisti Yhdysvaltojen laivasto on joutunut rakentamaan omat lähetinasemat rannikolle, ja vielä raivaamaan hehtaarikaupalla ympäröiviä metsiä maston tieltä. HAARP mahdollistaa kommunikoinnin ilman vastaavia avohakkuita ja vieläpä suuremmalla etäisyydellä.

Ionosfäärin kiusaamisella saadaan myös selville maanalaisten bunkkerien olinpaikat, kiitos ELF-radioaaltojen. Uusin tutkimusprojekti liittyy satelliittien suojaamiseen ydinräjähdykseltä. Ydinlatauksessa vapautuisi hiukkasia, jotka voisivat lamaannuttaa satelliitit. HAARPilla voisi teoriassa luoda suojaavan kerroksen, joka keräisi hiukkaset ilmakehän yläosasta.

Lyhyesti: armeijaa kiinnostaa ionosfäärin käyttäminen C3-systeemien (Communications, Command, and Control) välittäjänä.

Tosin tutkimusprojektien rahoitus on ollut kaikkea muuta kuin helppo nakki. Wired-lehti haastatteli alusta lähtien mukana olleita tutkijoita, joiden piti keksiä oikea myyntipuhe Pentagonin edustajille. Ionosfäärin tutkiminen oli jäänyt paitsioon pitkäksi aikaa. Sfääri on liian korkealla säähavaintopalloille (ei tirskuta siellä Skepsiksessä!) ja liian matalalla satelliiteille. HAARPin rakentaminen ja ylläpito maksaisi valtavia summia. Armeijalla olisi pätäkkää, mutta sitä irtoaisi vain univormuisia miehiä kiinnostaviin projekteihin. Pelkkä ionosfäärin tutkiminen ei olisi tarpeeksi kiinnostavaa hommaa. Siksi kehitettiin ideat sukellusveneistä ja maanalaisista bunkkereista.

7 comments:

Juha Haataja said...

"Sfääri on liian korkealla säähavaintopalloille (ei tirskuta siellä Skepsiksessä!)"

Tirsk... Aivan erinomainen tarina. Ja yleissivistävä.

Asiasta toiseen, mitenkäs korkealle kohta alkavilla "avaruusturismin" reissuilla mennään, jostain olisin muistavana 100 km korkeuden - eli ionosfääriin siis. Niinpä voisi kohta itse kukin (ainakin lottovoittajat) käydä tarkistamassa mitä näissä sfääreissä tapahtuu.

Sähis said...

PA: Olen myös kuullut, että HAARP toimii Paavo Väyrysen voimalähteenä.

Ihmettelinkin mikä ihme ajanut Paavon taas takaisin Suomen eliittiseen valokeilaan.

Tino Rossi said...

Ei ole ainakaan tehoista kiinni "useiden miljoonien gigawattien teholla" kertoo salainen lähde.

Siinä mittakaavaa, ei ole kuulkaasten mitään puuhastelua tämä!

Sähis said...

Tino: Ei ole ainakaan tehoista kiinni "useiden miljoonien gigawattien teholla" kertoo salainen lähde.

Et kai sinäkin puhunut Väyrysen paluusta?

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Ei, HAARP on inspiroitunut Väyrysen henkisen energian voimin CIA:n kaksoisagentille, kun häntä auditoitiin Neuvostoliiton lähetystössä 1978 maailmankaikkeuden salaisuuksien paljastamiseksi. Tämä on syy siihen, miksi Suomessa oli eniten harmaata diplomaattista toimintaa 1970-luvulla Euroopassa...

s3nsi said...

offtopickkia:

Skeptismi tai perinteinen tiede on uskonto siinä missä Kristinusko tai Islam. Ne kaikki väittävät kiven kovaan edustavansa totuutta. Tiedeyhteisö tosin sanoo, että tiede edustaa tämän hetken parasta tietämystä maailmankaikkeudesta kun taas em. uskonnot väittävät pyhien kirjojensa sisältävän muinaista Jumalan sanaa. Uskovaisten kanssa väittely on useimmiten turhaa.

Perinteisiä fysiikan lakeja uhmaavaa antigravitaatio teknologiaa on ollut ihmiskunnan hallussa ainakin Roswellin ufo:n alas ampumisesta lähtien. Olette varmaankin törmänneet pätkään nimeltä UFO Disclosure. Ovatko he kaikki valehtelijoita? Mikä on heidän motiivinsa valehdella? Olen itse nähnyt selvinpäin ufoja muutamaankin otteeseen. Kyseessä ei varmasti ollut mikään ihmisten tekemä lentohärveli millään havaintokerralla ellei kyseessä ollut ns. reverse engineering teknologia. Yhtä kaikki teknologian alkuperä ei ole tältä planeetalta.

Skeptikot elävät itsepetoksessa kuten kristitytkin. Todisteet siitä, että 9/11 oli elitistien suunnittelema ovat täysin kiistattomat väittivät skeptikot mitä hyvänsä. Jos te myöntäisitte, että se koko farssi järjestettiin muutaman sodan ja monien kansalaisten vapautta rajoittavien lakien hyväksymiseksi sekä ylipäätään uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi, joutuisitte vaihtamaan alkuperäistä näkökantaanne ja sitä egonne ei voi millään hyväksyä. Samalla joutuisitte miettimään muidenkin salaliittoteorioiden paikkansa pitävyyttä ja koko maailmankatsomuksenne olisi vaarassa horjua.

Monille ajatus kaikkialle yhteiskuntamme valtarakenteisiin soluttautuneesta rikollisesta elitisteistä on yksinkertaisesti liian pelottava, että sen olemassaoloa voitaisiin myöntää. Lumemaailmassa on turvallisempaa elää ja mieli saa rauhan. Todellinen mielenrauha teiltä kuitenkin puuttuu koska alitajunnassa jäytävä kuoleman pelko ei jätä ketään rauhaan ennen kuin on ymmärtänyt että me olemme kuolemattomia sieluja, jotka ovat inkarnoituneet lihaksi ja vereksi ties kuinka monta kertaa. Mitä vanhemmaksi ihminen kasvaa, sitä vahvemmaksi pelon tunne tulee.

s3nsi said...

Miksi ihmisten on niin vaikea myöntää olleensa väärässä? Tämä on yksi suurimmista syistä miksi kulttuurimme evoluutio polkee paikallaan ja miksi eliitti saa tehdä mitä tykkää. Minäkin olen monta kertaa myöntänyt olleeni väärässä etsiessäni totuutta. Kun olen törmännyt uuteen, mielestäni oikeaan tietoon olen heittänyt vanhan väärän tiedon roskakoriin. Todellinen skeptikko epäilee kaikkea, myös sitä mitä valtavirta media suoltaa joka päivä. Miksi kuvittelette että johtajamme puhuisivat totta? Eiväthän he ole ikinä ennenkään puhuneet. Tunnetusti historialla on tapana toistaa itseään.

Hitler lumosi kansansa palopuheillaan ja suurilla lupauksillaan joita hän myös toteutti. Teitä rakennettiin ja töitä riitti. Saksa nousi ahdingostaan ja kansa oli tyytyväinen. Valtaosalle saksalaisista holokausti paljastui vasta silloin kun se oli jo ihan liian myöhäistä. Monet sinisilmäiset nielivät juutalaisvastaisen propagandan sellaisenaan. Harva osasi epäillä. Suurin osa ihmisistä nykyään nielee propagandan islamisti terroristeista, käytännössä Al-Qaidasta joka on todellisuudessa CIA:n alaisuudessa toimiva järjestö

Prescott Bush ja kumppanit rahoittivat Hitlerin sotakoneista ja muuta toimintaa. Hitler laittoi rattaat pyörimään ja holokausti lähti liikkeelle. USA:laiset myivät heille aseitaan. Tietty lentokonetyyppi ei lähtenyt käyntiin muuten erityisesti sitä varten kehitetyllä bensiinillä jota natsit ostivat jenkkifirmalta. Kun Amerikkalaiset lähtivät estämään Juutalaisten ja muiden epäarjalaisten massamurhaa aukesivat rahahanat oikein kunnolla. Natsit hävisivät lopulta sotansa ja viimeiset fyffet käärittiin sotakorvausten muodossa. Päteviä natsitiedemiehiä palkattiin IBM:lle. IBM:stä tulikin todellinen pioneeri alallaan ja rahasampo kiitos natsien. Poika ja pojanpoika saa kiittää isoisänsä Prescottin ahkerointia presidentiksi pääsystä. On ne Bushit aika vekkuleita. Sama kusetus jatkuu vaikka presidenttinä onkin musta mies. Eri nukke mutta samat sionistiset rikollissuvut ovat vallankahvassa edelleen.

Olen pahoillani jos joku loukkaantui yllä olevasta tekstistä.