6.8.10

Sana sunnuntaille: Vasenkätisyys

Huolestuttavia uutisia Toijalasta. Epänormaalit ihmiset ovat jälleen hieromassa luonnottomuuttaan tavallisten ihmisten kasvoihin. Vasenkätisten Vestivaali järjestetään jälleen kerran Akaassa.

Vuonna 2002 ensimmäisen kerran järjestetty Vasenkätisten Vestivaali eli Vasurit esittelee ja käsittelee vasenkätisyyttä monelta kantilta, niin tieteen ja taiteen kuin vasenkätisten arjenkin tasolla. Tapahtuman kansallisen ja jopa kansainvälisen tason takaa Vuoden Vasenkätisen valinta.


Tapahtumassa aivopestään ihmisiä uskomaan, että vasenkätisyys olisi muka hyväksyttävä asia. Luennoilla tarinoidaan vasureiden kohtaamista vaikeuksista arkielämässä. Ja meidän normaalien ihmisten pitäisi tuntea sympatiaa. Vasenkätisten sopeutumisesta yhteiskuntaan pidetään oikein tieteellisiä esitelmiä. Näin propagandakoneisto jauhaa.

Eikä tämä ole edes kauhein asia. Vestivaaleille päästetään lapsia!

Lapsille on tarjolla tanssiteatteri Rollon esitys Hetkinen sanoi Putkinen. Omia vasenkätisesti syntyneitä runojaan ja laulujaan puolestaan esittää Ismo Vuorinen. Vuorisen tapaan Viialasta lähtöisin on Vasenkätisten Vestivaalin kiintotähti Arto Nyberg, joka tänäkin vuonna saa haastateltavakseen Vuoden Vasenkätiseksi valittavan Tiina Lymin. Tapahtumakokonaisuuden juontaa ja yleisön kanssa luovii Iskelmän aamuista tuttu, Anna-Mari Raaska, itsekin vasenkätinen.


Julkkisten salainen vasenkätisyys tuodaan julki muille vasureille, näin luoden mielikuvaa siitä, että jopa vasurit voivat menestyä maailmalla. Vapaamielisyyden levitessä kouluissakin on hyväksytty vasenkätinen versio kirjoittamisessa. Se jos mikä tekee miehen surulliseksi. Uusi sukupolvi kasvaa täysin tietämättömänä siitä miten ennen kouluissa opettaja väkisin väänsi sulkakynän siihen luonnolliseen paikkaan. Näin se maailma rappeutuu, kun annamme asteittain periksi vasenkätisten vaatimuksille. Seuraavaksi he vaativat kahdet ovenkahvat kauppojen oviin; oikeakätisille omat ja vasureille vastapuolelle. He ovat luomassa erottelun kulttuurin. Me normaalit ihmiset ylläpidämme yhtenäisen kansan ihannointia. Yksi kansa, yksi käsi!

Miksi meidän oikeakätisten pitäisi hyväksyä vääräkätisten provosointi? Onhan se jo nimestä pääteltävissä, että oikeakätisyys on se ainoa oikea tapa käyttää käsiä. Miksi vasurit vääristävät lasten luonnollista kehitystä vasenkätisyyden opeilla? Lapsilla on oikeus oppia oikea tapa. Vasenkätiset erottuvat joukosta koulussa. Heitä kiusataan.

Minä en ainakaan mene Vasenkätisten Vestivaaleille. Samoin boikotoin vasenkätisille tarkoitettuja kauppoja. Pysyn yksin kotona ja käytän oikeaa kättäni oikeamielisellä tavalla.

7 comments:

RH said...

Apua, kauhea uhka oikeakätisille! Talous kärsii! Lapset ovat epävarmoja, kummalla kädellä kirjoittaa! Yhteiskunta romahtaa! Kohta kaikki pakotetaan vasenkätisiksi!

Mutta tämä oli hyvä postaus :)

tyy said...

Ei saa, suosia sairautta lisääviä tapoja. Kyllä, vasenkätisyys on selkeästi todettu, lisäävän monia vakavia sairauksia. Lisäksi näitten, suosiminen on ilmeisesti, tehnyt
poikkeavaa käytöstä myös normaallin väestöön.

Anonymous said...

http://www.anythingleft-handed.co.uk/product_info.html

Paholaisen Asianajaja said...

Perkele! Jos osaisin bannata väkeä, niin anonyymi lähtisi heti lätkimään. Tulee tunkemaan vasurien pornoa MINUN blogiin!

Anonymous said...

Minä heräsin vasenkätisyyden stigmaan päiväkodissa. Tädit luulivat minua vähän vajaaksi, kun en osannut kunnolla käyttää oikeakätisten saksia. Onneksi liberaali äitini toimitti päiväkotiin minulle omat vasenkätisten sakset.

Tapaus traumatisoi minut loppuiäkseni, enkä uskalla käyttää vasenta kättäni julkisesti. Ehkä sitten eläkeiässä tulen ulos kaapista, sukulaisten harmiksi.

Ninny said...

Kyllä tämä on selkeä provokaatio yhteiskunnan perinteisiä arvoja vastaan. Avioliitto on vain miehen ja hänen oikean kätensä välinen instituutio. Seuraavaksi aletaan vaatia pianon soittamista monikätisesti!

Anonymous said...

mikä tekee oikeasta kädestä "paremman käden"? Vasenkätisillä on oikea aivopuolisko dominoiva ja oikea aivopuolisko kontrolloi luovuutta ja tunteita, joten suurin osa vasureista ovat taiteellisesti lahjakkaita, matemaattisesti lahjakkaita tai lahjakkaita urheilussa. On myös todettu vasenkätisyyden olevan hyödyksi taistelutilanteissa, koska suurin osa ei ole tottunut kohtaamaan vasenkätistä vastustajaa. Tästä voi päätellä, että vasenkätiset ovat kehittenyympiä kuin oikeakätiset, joten miksi vasen on väärä jos vasenkätiset ovat lahjakkaampia?