19.8.12

Kun HAARP pettää

Tästä on tulossa pettymysten kesä. Ensin Lontoon olympialaiset jättivät uhraamasta ihmisiä terroristi-iskussa, kuten meille oli luvattu salaliittoteorisoijien toimesta. Pienenä lohdutuksena meille luvattiin mm. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin kautta massatuhoja ympäri maailmaa. Mitchell Coombes oli saanut jostakin sisäpiiritietoa HAARP-laitteen käytöstä. Tulossa olisi mannerlaattojen aktivoimista, eikä ollenkaan hyvällä tavalla. Useampi 9 magnitudin maanjäristys tuhoaisi kokonaisia miljoonakaupunkeja.

Coombes antoi ennakkovaroituksen tulevasta varoituksesta 7. elokuuta. Pian sen jälkeen hän ilmoitti, että 104 tuntia kestävä viimeinen tarkka varoitus ilmestyisi muutaman päivän kuluttua. Olihan aivan mahtava verkkosivu HAARP Status mitannut huolestuttavia lukemia Yhdysvaltojen länsirannikolla 9. elokuuta. Tiedettä! Sisäpiiritietoa! Valmistautukaa tuhoon!

Melkein kaksi viikkoa myöhemmin ensimmäisestä varoituksesta...

Samainen HAARP Status näyttää ihan mietoja lukuja Yhdysvaltojen länsirannikolla. Trollasiko Illuminati meitä HAARPillaan? Vai ovatko salaliittoteorisoinnit päätyneet todella epätoivoisiin oljenkorsiin?

3 comments:

Anonymous said...

Paraolympialaiset ovat vielä tulossa, voihan sielläkin vielä olla pommi-isku.

Anonymous said...

Kuukausi sitten ennustelin Jouko Pihon puheenvuoro-blogin kommenttiosiossa, että Illuminati tulee perumaan olympialaisiin suunittelemansa terrori-iskun JA tekee sen todennäköisesti murentaakseen profeetta Pihon sekä hengenheimolaistensa uskottavuutta.

Ja katso, ennustukseni kävi toteen!

Olenko minä nyt profeetta?

Kimmo said...

En vaan ymmärrä, miten niin monet ihmiset vaan jaksavat uskoa tuollaisiin salaliittoteorioihin. Jumalaan on helppo uskoa koska jumaluuksien olemassaoloa ei voi falsifoida ja jumalien nimiin voidaan laittaa vaikka mitä tapahtumia. 9/11 tai kuuhun laskeutumisen salaliittoon on helppo uskoa, koska niistä ei tule enää todistusaineistoa kumpaankaan suuntaan.

Mutta tällainen usko illuminatista? Milloinka ihmiset tajuavat tulleensa huijatuiksi/olleensa väärässä? Kuinka monta väärää ennustusta tarvitaan, että he toteavat niiden olevan täysin satunnaisia ilman totuuden siementäkään? Sata? Tuhat?