3.10.15

Menneisyyden kemikaalivanat

Kemikaalivanat, tuo salaliittoteorioista tuttu ja epäloogisiin tapa teloittaa ihmiskuntaa. Monet alan harrastajat bongailevat lentokoneiden jättämiä tiivistymisvanoja taivaalta. Ne tulkitaan maailmanlaajuisen salaisen seuran operaatioksi. Lentokoneista ruiskutetaan taivaalle myrkkyjä, jotka leviävät ja hiljalleen laskeutuvat päällemme. Tätä operaatiota on jatkettu vuosikymmenien ajan.

Kemikaalivanoihin uskovien teorisoinnissa on tietenkin yksi heidän kannaltaan ongelmallinen kohta. Jos taivaalla olevat valkoiset viivat ovat salaisen myrkytysoperaation tulosta, niin miksi niitä on nähtävissä vuosikymmeniä vanhoissa elokuvissa ja valokuvissa?

Salaliittoteorian selviytymismekanismi näiden vanhoissa kuvissa näkyvien vanojen kohdalla? Väittää niiden olevan lisätty kuviin jälkeenpäin. Tässä vain yksi vastaani tulleista esimerkeistä. Mihai Conta esittelee bongaamansa kemikaalivanan 50-luvulta.
Nehän näyttävät samoilta vanoilta kuin mitä voimme nähdä tänään taivaalla. Ja pian kemikaalivanateorioiden parissa puuhastelleen saapuvat pelastamaan tilanteen.Puolustus jatkaa.Ja niin edelleen. Tämä vanhojen tiivistysmisvanojen selittely pois on tapahtunut mm. Vatikaanin juhlakolikon kohdalla. Melko monella salaliittoihin liittyvällä keskustelupalstalla on tullut vastaan tämä menneisyyden muokkaamisen ehdottaminen. Ovatko Pahislaiset bongailleet lentokoneiden vanoja tv-sarjoista tai elokuvista joissa niitä ei pitäisi kemikaalivanabongareiden mielestä näkyä?

Niin tai näin. Vuodesta toiseen jatkunut myrkyttäminen on tehty päivittäin sadoilla lentokoneilla. En edes uskalla lähteä tekemään alustavia arvioita siitä kuinka monta litraa myrkkyä ruiskutetaan vuosittain päällemme näissä salaliittoteorioissa. Tai miksei tästä massiivisesta operaatiosta saada mitenkään kouriintuntuvia todisteita. Kaikesta tästä myrkytyksestä huolimatta yhteyttä ihmisten kuolleisuuteen ei oikein pystytä osoittamaan. Maailman väestö on jatkanut kasvamistaan kemikaalivanoista huolimatta.

5 comments:

Unknown said...

http://contrailscience.com/fightercontrails-over-kent-1941/

Tuolta löytyy valokuvia ja videoita toisen maailmansodan aikaisista tiivistymisvanoista Englannin taivaalla. Sivun komentoa on hieno lainaus Antoine de Saint Exuperyltä. Myös Googlehaku termeillä b-17 tai b-29 ja contrails antaa hienoja kuvia.

Unknown said...

Komentoa piti olla kommenteissa.

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Paikalliskirjastosta tuli joskus lainattua tosi ikivanhaa kirjaa J.Angervo: Sääoppi. tms.
Googlaten arvioin että ehkä v. 1948 paikkeilla ollut painos ja siitäkin lentovanoja muistelen nähneeni.

Yksi Turkkulaanen said...

Huonosti sijoitettuja, nämä kemikaalivanat. Vai kenen tekosia ne oikein ovatkaan? Nykyisellään ne myrkyttävät (?) Euroopan ja Pohjois-Amerikan väestön (eniten lentoliikennettä), ja Afrikan ja Aasian väestöt tunnetusti kasvavat kohisten (merkittävästi vähemmän lentoliikennettä).

MrrKAT, Skepsis ry:n jäsen said...

Uunituoreen kirjan Jonas Sivelä: Kaiken takana on salaliitto,Atena, 2015, loppuosassa on kemikaalivanoihin uskovan toimittaja Söyringin haastattelua (emailitse, muistaakseni).

Nyt voit vilkaista siitä näytepaloja tämän linkin
http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/385958
viitteestä (2).