7.4.24

Huhtikuun 8 ja Maailmanlopun merkit sekä se oikea salaliitto kaiken takana

 Olethan valmistautunut huomiseen maailmanlopun merkkien ilmestymiseen? Pohjois-Amerikassa nähtävä auringonpimennys saa tietyn väen tavallisesta sekaisempaan kuntoon. Harrastin jälleen minulle tyypillistä masokistista nettiselailua. Salaliittoteorioita viljelevät foorumit ja palstat ovat ahkerasti varoitelleet huomisen päiväyksestä. Mikään ei voi olla sattumaa. Mikään ei voi tapahtua ilman ilkeitä eliitin juonia. Näillä periaatteilla on kyhätty useampi varoituksia sisältävä video TikTokkiin ja Instagrammiin.

En jauha niistä sen enempää. Kommentoin vain paria kohtaa, jotka poimin somevirrasta.
 
CERN käyttää hiukkaskiihdytintään. Tämä panikointi pääsi leviämään Daily Mail juorulehden sivuille asti. Maailmankaikkeuden rakenteiden kanssa vaarallisesti leikkivät tutkijat haluavat käynnistää pienen mustanaukon auringonpimennyksen aikana. Näin tutkijat haluavat paljastaa luomisen salaisuudet ja raottaa ovea suoraan henkimaailmaan. Se ei tietenkään ole poikkeuksellista, sillä kyseistä aparaattia on käytetty monen monta kertaa. LHC teki ensimmäiset kierroksena yli kuukausi sitten tänä vuonna, joten auringonpimennys ei liity sillä tehtäviin testeihin. Hienoa, että hiukkaskiihdyttimet ja niillä tehtävä tutkimus pääsevät uutisiin asti, mutta huonoa että siihen tarvitaan jälleen asiasta tietämättömien öyhötystä.
 
Paholaisen komeetta ilmestyy! Komeetta 12P/Pons-Brooks on pian parhaiten nähtävissä tähtitaivaalla. Juuri aurinongpimennyksen aikana. Se ei voi olla sattumaa ja onhan komeetan lempinimikin noin hurja. Vaikka komeetan kiertokulku noudattaa tuttua 71 vuoden kiertorataa. Ja on nähtävissä vielä pimennyksen jälkeenkin, jos olosuhteet ja sijaintisi ovat vain sopivat. Kuitenkin tästäkin panikoidaan.

NASA laukaisee Atmospheric Perturbations around Eclipse Path (APEP) projektinsa raketteja 8. huhtikuuta. Niillä kannetaan hetkeksi kiertoradalle instrumentteja, jotka tutkivat millaisia muutoksia auringonpimennyksen varjo ehkä aiheuttaa planeettamme ionosfäärissä. Kolme rakettia laukaistaan 45 minuutin välein. Ennen pimennystä, sen aikana ja jälkeen. Näin saadaan selkeä vertailu ionosfäärin arvoille. Tarkoituksena on selvittää voivatko tällaiset muutokset häiritä kommunikaatiota kiertoradalle. Vuonna 2017 tapahtunut auringonpimennys tuotti ionisoituja hiukkasia, joten tällä kertaa tuota ilmiötä yritetään mitata entistä tarkemmin. 
 
Mutta kaikkein selkein merkki NASA:n pahuudesta liittyy tehtävän nimeen. Apep kun on egyptiläisessä mytologiassa kaaoksen jumala, joka söi auringon ja aiheutti pimeyden. Ja koska Apep oli tuossa mytologiassa käärme tarkoittaa se, että... Saatana!

En olisi ollut tietoinen näistä NASA:n ja CERN:in aikatauluista, jos niistä ei olisi tehty salaliittoteorioita nettiin. Josta voimme tehdä vain yhden varman ja täysin luotettavan johtopäätöksen.

Tutkijat tekevät itse nettiin näitä salaliittoteorioita, jotta saavat parempaa näkyvyyttä projekteilleen!

2 comments:

Anonymous said...

Se on Trumpin syytä

Irja Viirret said...
This comment has been removed by the author.