12.10.06

Arvostelu: Verkko kiristyy, Pekka Lahtinen

Vastineeni Aamulehdessä kiinnitti Pekka Lahtisen huomion. Sain hänen kirjoittaman kirjan postitse. Lahtiselta on ilmestynyt muitakin kirjoja. Esim. Ufojen arvoitus ratkeaa, Maailman yhdentyminen - Historian petollisin hanke toteutumassa ja Luojan Lukuja - Raamatun numerologian ihmeellisiä löytöjä. Saamani kirja on siis Verkko kiristyy - Eu:n taustalla on suuri, salainen suunnitelma: Maailmanhallituksen perustaminen, vuodelta 1999. Kirjailijan mukaan kirjassa ei käsitellä salaliittoteorioita vaan salaliittotosiasioita.


Heti alussa tehdään selväksi, että suurimman salaliiton taustalla vaikuttaa kuuluisa Illuminati ja vapaamuurarit. USA:n sinetit, dollarin seteli ja teksti ANNUIT COEPTIS NOVUS ORDO SECLORUM eli "Ilmoittaa uuden maailmanjärjestyksen syntyminen". Illuminaatteja ovat tietenkin kaikki vaikutusvaltaiset. Mitään todisteita ei tarvitse tarjota, sillä illuminaatit varmistavat - luonnollisesti - ettei heidän jäsenyydestä ole todisteita.


Verkko kiristyy paljastaa karun totuuden mm. Kennedyn salamurhasta, kansainvälisistä pankeista, Suomen markan muuttumisesta euroksi, kännykkäseurannasta, ilmaston lämpenemisestä, suuresta otsonikatohuijauksesta, vuoden 2000 tietokonekriisistä, Oklahoman pommi-iskusta, AIDSin leviämisestä (HIV paranee otsonihoidolla!), Temppeliherrain ritarikunnasta ja lopussa kerrotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Harmagedonin taistelu, tempaus Taivaaseen ja muuta mukavaa on aivan nurkan takana.


Otan käsittelyyn vain yhden asian, jotta voin havainnollistaa minkätasoinen kirja on kyseessä.


Ilmasto lämpenee - pingviinit hikoilevat?

Tulevan maailmanjärjestyksen ajamiseen kuuluu tietenkin uhkakuvien levittäminen. Eräs näistä suurista valheista on mukamas kasvihuoneilmiö. Lehtien antamat tiedot ilmastomuutoksesta ovat Lahtisen mukaan ristiriitaisia ja jopa valheellisia.


"[Aamulehden] Artikkelin mukaan parin vuosikymmenen kuluessa lämpötila on noussut hirvittävät puoli astetta! Samoin todettiin, että lämpenemisen tuoma muutos voi näkyä poikkeuksellisen ankarina pakkasina. Eli meidän pitäisi uskoa, ettei ainoastaan lämmin sää vaan myös erittäin kylmä sää on todistus kasvihuoneilmiöstä."


Heti perään Lahtinen paljastaa kuinka typerällä pohjalla ilmaston lämpeneminen oikeasti on:
"Em. Aamulehti sisälsi myös toisen artikkelin kasvihuoneilmiöstä koskien sen vaikutusta Etelämantereeseen. Kirjoituksen otsikoiden mukaan Etelämanner on alkanut sulaa ja pingviineillä on jo kuuma. Kuinka suuri lämmönnousu on saanut aikaan noin merkittävän muutoksen? Artikkelin mukaan yhden asteen nousu siten vuoden 1950! Voiko yhden vaivaisen asteen nousu 47 vuodessa tosiaan saada pingviinit hikoilemaan ja jäätiköt sulamaan?"


Tässä se ällistyttävä tieteellinen keino todeta ettei lämpenemistä oikeasti tapahdu:


"Jokainen voi tarkistaa asian nostamalla pakastekaapin lämpötilaa yhdellä asteella ja muistamalla sen, että vuoden keskilämpötila Etelämantereella oli -37 astetta Celsiusta. Samoin on hyvä muistaa, että jää on laajentunutta vettä ja aiheuttaa sulaessaan vedenpinnan laskun eikä nousun."


Kyllä. Verkko kiristyy on juuri tämän tasoista kautta linjan.


Lahtinen ei siis tiedä miten vedenpinta nousee jos vedenpinnan yläpuolella oleva jää valuu veteen. Vedessä oleva jää ei nosta vedenpintaa. Tämän voi testata kotona. Kasaa toiseen lasiin jäätä niin paljon, että pari jääpalaa on vedenpinnan yläpuolella. Toiseen lasiin taas jäätä vaikka kuinka paljon kunhan ei jäätä jää vedenpinnan päälle. Toisessa lasissa vedenpinta nousee, toisessa pysyy samana.
Lahtinen ei myöskään tiedä mitä vuoden keskilämpötila tarkoittaa. Kesällä lämpötila nousee aikaisempaa korkeammalle, ja talvella taas pakkaset eivät ole niin vahvoja kuin ennen. Ergo, keskilämpötila nousee. Vaivaisen asteen muutos kuulostaa pieneltä, mutta vuotuinen muutos lisääntyneeseen sulamiseen kertyy ja vaikutukset kiihtyvät. Esim. Grönlannin jäätikkö on parhaillaan sulamassa. Jään pinnalle on muodostunut sulavesiä ja nämä vedet ovat kovertaneet reiät jäähän, aina kallioon asti. Vesi valuu parhaillaan jään alla kohti merta.


En voi suositella tätä kirjaa kuin viihdetarkoituksiin.

5 comments:

Anonymous said...

Sinulla on hyviä, asiallisia, ja mielenkiintoisia kirjotuksia. Jatka samaan malliin!

Anonymous said...

En voi suositella tätä kirjaa kuin viihdetarkoituksiin.


samaa voi sanoa tästä blokista

Paholaisen Asianajaja said...

Oh snap!

baka said...

Jahah, tämä blogi on taas tätä
viranomaispropagandaa, sitähän nää vihtahousun edustajat ei voi olla tyrkyttämättä.

En usko kun ei vakuuta.

Burn in hell. ;)

Paholaisen Asianajaja said...

Bakan IP-osoite on tallennettu Illuminatin B.E.A.S.T. tietokoneen tietokantaan. Helikopterit ovat matkalla.