4.6.07

Dembskillä on idea

UncommonDescentissä kuohuu. Dembski ei tykkää siitä millä tavalla Michael Behen uutukaista arvostellaan. Hän ihmettelee onko PandasThumbilla ollenkaan häpyä. Julkaiseeko PT mitä tahansa, kunhan siinä arvostellaan ID:tä? Dembski päättää ottaa selvää, ja tarjoaa jopa 200$ sille joka pystyy tekemään sokalit PandasThumbille. Mikä parasta, se matemaatikko joka kritisoi Behen argumentteja on huomannut Dembskin raivon. Ja myös sen, että Dembski tai DaveScot eivät kommentoi mitä vikaa Chu-Carrolin esittämässä kritiikissä on. Vastalauseet ovat keskittyneet siihen, että Chu-Carrol ei ole biologiaan tai evoluutioon keskittynyt tiedemies, ja hänen kirjoittama Behe-kritiikki on ilmestynyt vain jossain blogissa, joten sitä ei tarvitse kommentoida sen enempää.

"What on earth makes you think anyone will bother dissecting Carrol’s “review”? He’s not an expert in any field related to Behe’s book. If Behe had written a book about network architecture or parallel processing then Carrol would be in a position to review it. Or even if his review were published somewhere other than a personal blog someone qualified to fisk it probably would. Otherwise it’s just unqualified personal opinion that’s not at all noteworthy."

-DaveScot

3 comments:

Anonymous said...

Jos olisin Dembski, pitäisin turpani kiinni Sokaleista

Paholaisen Asianajaja said...

Tuossa onkin järkeä. Olen miettinyt voiko Ann Coulter oikeasti olla niin järkyttävän typerä, mutta nythän kaikki on kristallinkirkasta!

Anonymous said...

Kuinka joku jaksaa enää ottaa noita ID-pellejä vakavasti?