2.3.08

Scientologit vauhdissa Euroopassa

Kuin tilauksesta scientologiakirkon kaapparit todistavat olevansa kansainvälisesti aktiivisia. Uutinen on vasta äskettäin noussut esiin ranskalaisissa ja italialaisissa tiedotusvälineissä. Luulen, että Anonyymi huolehtii uutisen ilmestymisestä jokaisessa protestissa.

Enturbulation-foorumilla on käännöksiä.

Martine Boublil, 48-vuotias ranskalainen nainen kaapattiin ja oli useita viikkoja scientologien vankina. Italian poliisi vapautti hänet tammikuussa erittäin kurjista oloista. Poliisi sai vihjeen, kun joku ilmoitti kuulevansa huutoa talosta. Martine makasi puolialasti saastaisella patjalla. Häntä piti vankina neljä ranskalaista scientologia. Heitä pidettiin vangittuna 10 päivää.

Boublil on entinen skientologi ja Claude Boublilin sisko. Claude on eräs korkea-arvoisimmista scientologeista Ranskassa. Scientologien edustaja on ilmoittanut, ettei Ranskassa ole menossa mitään oikeustoimia scientologiakirkkoa vastaan. Sama edustaja sanoi, ettei scientologiakirkolla ole mitään tekemistä kaappauksen kanssa, vaan kyseessä on "perhedraama."

No comments: