10.12.08

Obamagate

USA:n pressanvaalit ovat ohi. Sen jälkilöylyissä on noussut pintaan aivan uusi salaliitto. Barack Obama ei voi päästä presidentiksi, sillä hän ei ole syntyperäinen amerikkalainen. Obama kun ei ole syntynyt Hawaijilla, vaan Keniassa. Tämä hämmästyttävä tieto leviää mm. WorldNetDaily- ja muilla ei-valtavirta sivustoilla. Nyt Obamagatea odotellaan jopa suomalaisilla sivustoilla. Esim. Radikaali.nettiin ilmestyi Obaman syntyperästä huolestunut Jouko Piho. En suosittele lukemaan hänen kotisivua.

Jos tätä merkillistä vyyhteä ei selvitetä avoimesti ja rehellisesti, on vaarassa, että 20.1.2009 USAssa presidentinvalan vannoo mies, joka on päässyt asemaansa valhetta ja petosta käyttäen perustuslakia ja sen selvää asiaa koskevaa määräystä halveksien.

Uskon kuitenkin, että totuus tulee jossain vaiheessa ilmi. Kun Obamaa koskeva vääryys paljastuu, asiasta voi kehkeytyä suurempi skandaali kuin aikoinaan Richard Nixonin v. 1974 eroon johtaneesta Watergate-skandaalista.

Obamagate ei ole kaukana. Kaikki salattu tulee ilmi. Ennemmin tai myöhemmin.


Piho kirjasi erinäisiä syitä sille miksi Obama on syntynyt Keniassa. Jotkut Obaman sukulaisista ovat sanoneet, että hän syntyi Mombasassa. Kenian suurlähettiläs puhui radiohaastattelussa syntymäpaikasta, joka olisi Keniassa. Syntymän jälkeen Obama olisi rekisteröity Honolulussa.

Obaman äiti oli tosin amerikkalainen, mutta hän oli silloisen lain mukaan liian nuori, jotta hänen poikansa olisi voinut saada hänen kauttaan automaattisesti USAn kansalaisuuden. Jotta Obama olisi syntyperäinen Amerikan kansalainen, hänen olisi pitänyt syntyä USAssa.


Snopes on vaivautunut lukemaan mitä mitä lakikirjoissa lukee. Äidin iällä ei ole mitään väliä, jos lapsi syntyy USA:n maaperällä, jota Hawaii oli vuonna 1961, kun Obama annettiin ihmiskunnalle. Äidin iällä olisi väliä vain silloin, jos Obama olisi syntynyt jossain muualla.

Lienee sanomattakin selvää, että käytännössä Obaman syntypaikka on hyvin selvästi tiedossa. Obaman vaalikampanjakoneisto laittoi todistuksesta (oikeastaan sertifikaatti syntymästä) skannatun kuvan nettiin. Reaktio: kuva on väärennös, kuvassa oleva paperi on väärennös, jne. Hawaii'in terveysvirasto on tarkistanut ja varmentanut syntymätodistuksen. Laki määrää, ettei heillä ole oikeutta antaa siitä edes kopioita perheen ulkopuolisille tahoille, joten Obamagatea haluavat eivät saa haluamaansa. FactCheck.org on käynyt hypistelemässä paperia ja todennut sen aidoksi. Kun joku yrittää kaivaa esiin likaa Obaman historiasta, niin esille tulee salaliiton kannalta epäedullista materiaalia. Kuten vaikkapa paikallisessa lehdessä ollut ilmoitus Barack Hussein Obaman juniorin syntymästä. Onneksi jäljelle jää aina "vastaamattomia kysymyksiä", joten toiveet Obamagaten saapumisesta eivät kuole.

Kun jokin taho toteaa, että paperi ei olekaan väärennös, on kyseinen taho mukana salaliitossa.

Kun Obamagatea vaativa lakimies toteaa, että on olemassa valaehtoisia todistuksia, joissa Obaman syntymäpaikaksi sanotaan Kenia, on hän myös aivan oikeassa. Kyseiset todistukset kun tulivat juuri Obamagatea vaativilta henkilöiltä. Kyseessä on siis kehätodistelu.

Ja niin edelleen aina ikuisuuteen asti.

Lopulta salaliitossa on mukana niin terveyslaitos, koko "liberaali valtamedia", Kenian suurlähetystö, eri oikeusasteet aina korkeimpaan oikeuteen asti. Loputtoman kierteen tekee mahdolliseksi juuri tämä ristiriitaiseen aineistoon suhtautuminen. Kun syntymätodistus ei todennäköisesti olekaan väärennös, on vika jossain muualla. Kun asiaa tarkasteleva henkilö sanoo ettei salaliittoa ole, on hän osallistunut salaliittoon (suorasti tai epäsuorasti).

Barack on kuitenkin päästänyt pahan lipsahduksen kesken puhettaan. Hän sanoi koko yleisön edessä, että on syntynyt jossain muualla kuin Hawajilla.

2 comments:

Anonymous said...

netsmissionista tuttu tuo Jouko Piho.
Muistelen hänen siellä sanoneen että Obamassa vaikuttaa antikristuksen henki..

Tämä on ikäänkuin todistuksen etsintää sille (kehänä: ja koska on valhepukki niin on antikristuksen henki..jne)

Anonymous said...

Kävisi melkein sääliksi näitä "X:ssä vaikuttaa antikristuksen henki" -tyyppejä, jos näihin uskovien ihmisten määrä ei olisi niin korkea.

Ja Obama todella lienee Kryptonista. 4-8 vuoden jälkeen tämä saattaa jopa selvitä koko poliittisesti valveutuneelle ihmisosalle.

Siina