6.7.09

Michael Jacksonin aave ja Pilviä taivaalla

Kerrassaan noloa miten tämäkin videopätkä on aiheuttanut hämmästelyä. CNN:n kuvausryhmä kävi hakemassa sosiaalipornoa Michael Jacksonin kotoa. Kamera ihmettelee Jackon ovea ja taustalla olevan käytävän päässä liikahtaa jotain. Videoon on lisätty aavemainen musiikki ja shokeeravat zoomaukset. Hui!



Kyseinen huone on hyvin valaistu ja videolla näkyy, että huoneen keskelle on pystytetty voimakas valo. Samoin kameraryhmällä on omat valot. Ja talossa on ihmisiä. Joten aika todennäköisesti jossain liikkuu varjoja. Ja toistaiseksi ei ole muuta syytä olettaa, että videolla näkyy mitään muuta kuin varjo. Mutta kuitenkin jotkut ovat itkun partaalla sanomassa, että Michael Jackson on palannut vaeltamaan kotiinsa.

Kaikki erikoinen aiheuttaa hämmästystä. Se on ihan ymmärrettävää. Kun New Yorkin yllä leijailee vähänkin erikoisempia pilviä, niin kansa panikoi. Tai oikeastaan lataa videoita Youtubeen.



Utarepilvissä nähdään Jacksonin kasvot. Toiset näkivät jotain muuta. Itse näen auringonlaskun värittämiä pilviä. Pilvet voivat ottaa monta kaunista muotoa.

2 comments:

-JTW said...

Ei ei ei, minä uskon Mikael Jaakon haamuun.

Anonymous said...

Niin minäkin!