22.2.13

Profeetta Piho ja hyväksyttävä murha

Suomen paras profeetta Jouko Piho ilmoitti seuraajilleen mielipiteensä abortista:

Abortti on yksi yleisimpiä kuolinsyitä Suomessa

Siinä hän kertoo yksiselitteisesti, ettei abortti ole ollenkaan kiva asia. Siinä murhataan elämä. Puolustuskyvytön suomalainen lapsi kuolee. Se on ihmisoikeusrikkomus. Piho tuomitsee jyrkästi tuollaisen lasten murhaamisen. Abortin suorittaneet ovat murhaajia. Eikä naisen raskaus ole keskeytettävissä edes raiskaukseen vedoten.

Raiskaus on synti, mutta niin on synti myös useimpien aborttien taustasyynä oleva kevytmielinen elämä ja suojaamattoman seksin harjoittaminen. Minusta olisi ristiriitaista puolustaa niiden syntymättömien lasten oikeutta syntyä, jotka on saatettu elämän alkuun himon kiihkossa täysin vieraan partnerin kanssa ja olla samanaikaisesti puolustamatta niiden syntymättömien lasten oikeutta syntyä, jotka on saatettu elämän alkuun raiskauksen takia.

Sekä:

 Ei sittemmin syntyvä lapsi tiedä eroa, onko hänet saatettu alkuun väärän himon vai raiskauksen takia. Oleellisinta on se, että hän on saanut syntyä ja hän on elossa eikä kenenkään ole tarvinnut tahrata omaatuntoaan murhan syyllisyydellä.
Voiko moraalinen mies sen selkeämmin todeta, että abortti on murha niin moraalisessa kuin käytännöllisessä mielessä. Suomen Laillisuuspuolueen puheenjohtajana Jouko Piho hän on myös mukana poliittisella pelisilmällä. Siksi olinkin valppaana. Kysyin kansakuntamme lakien kannalta olennaisimman kysymyksen.

Kuinka pitkiä tuomioita Piho haluaisi antaa abortteja hankkineille naisille? Vai selviäisiko murhista pelkillä sakkotuomioilla?

Johon sain vastaukseksi:


En antaisi tuomioita. Tärkeintä olisi, että tämä kuolemantehtailu saataisiin loppumaan ihmisten asenteiden muuttumisen ja uudistetun lainsäädännön kautta.
Abortin tehneelle naiselle riittää tuomioksi hänen kokemansa syyllisyys. Kuoleman jälkeinen Jumalan tuomio on sitten asia erikseen ja Jumalan kädessä.

Jouduin raapimaan peruukkiani hetkisen verran. Eikös sama herrasmies juuri edeltävässä tekstissä ollut julistamassa aborttitoimenpidettä murhaksi? Mutta ei sellaiseksi murhaksi, josta seuraisi vankeustuomioita. Tai edes sakkoja, kuten esim. väärin pysäköidystä autosta voi saada. Siinä ei sentään murhata viatonta ihmistä. Ehkä seuraava askel olisi tiedustella miten Piho haluaisi muuttaa Suomen lakeja abortin suhteen. Saisivatko lääkäri ja melkein-tuleva äiti edes kirjallisen nuhtelun?

1 comment:

Sanna said...

Mitään ristiriitaahan ei ole siinä, että lapsenmurhaaja ei saa tuomiota, mutta aikuisenmurhaaja saa.

Minkähänlainen maailma on sitten, kun Laillisuuspuolue on vallassa ja Piho sen johtajana.....?