8.3.14

Salaperäinen paketti tuo valoa elämääni

Posteljooni oli jättänyt minulle pienen paketin. Anonyymiksi jäävä henkilö on laittanut minulle jotakin hauskaa. Mitä sieltä mahtaa löytyä?Onko se? Voisiko se olla...Voi tätä onnen päivää! Valkee kirkasvalokuulokkeet.

Osaisivatko rakkaat lukijani kertoa mitä minun kannattaa tehdä tällä aparaatilla? Ehdotuksia otetaan vastaan kommenteissa.

16 comments:

Anonymous said...

Will it blend?

Skiriki said...

Sitähän voisi aina kokeilla, että missä kaikkialla muualla on valoherkkiä soluja... sieraimissa? Siellä mihin skeptikon painajaisbanaani mahtuu?

Pystyykö tällä vimpaimella viihdyttämään kissoja eli tuottaako se näkyvän valopalleron, jota mirri voi jahdata?

Vaikuttaako pistemuotoinen valohoito painajaisbanaanin kypsymiseen? Kuivuuko miniatyyrin lakka nopeammin taikavalolle altistettuna?

Mitä tapahtuu, kun taikavalo yhdistetään palavaan korvakynttilään, mystiseen pyramidiin ja homeopaattiseen uhriin (esim vaikka vauvan kylpyveteen, sehän vastaa vaikka kuinka monta pikkulasta kun lantrataan pisaraa tarpeeksi).

Voiko taikavalolla tehdä 9/11 simulaation ja tutkia, miten se luhistuttaisi pienoismallipilvenpiirtäjän?

2 said...

Toinen nappi nenään ja toinen perseeseen, jos et tunne oloasi vielä tarpeeksi huijatuksi, vaihda kuulokenappien paikkoja keskenään.

Ana said...

Olix ladattu ees hyvii biisei?

MrrKAT said...

1. Sokkotesti. Ne napit korvissa. Avustaja naksauttaa x kertaa tai on naksauttavinaan päälle ja sinun pitää arvata onko päällä.

2. Jos et arvaa niin voinette keksiä tavan miten kaksoissokkona voitte kokeilla onko vaikutuksia.

Tai ylipäänsä onnistuuko toi 1
tai 2. (sekin on infoa).

3. Nappi vain toisessa korvassa. Tuleeko toispuolisia oireita
(huimaus, päänsärky toiseen)?

MrrKAT said...

4. Napit läpikuultavalla paperilla suojattuna silmien edessä 10 min aamuisin valohoitona (rillein-kiinni-telineellä).
Onko vaikutuksia?
(Jos on mutta 2:ssa ei niin voi voi..)

5. Polvitaipeisiin valohoitona.
(väitetty että aistii).

Juha Huuhaa said...

Minä ainakin alkaisin täyttä päätä pohtimaan tutkimusasetelmia. Valkee ei ole vielä onnistunut tutkimaan laitetta, mutta ehkä sinä onnistut.

Anonymous said...

Noista voisi ehkä väkertää lukuvalon - oletuksena että ne eivät vilku jollain maagisella tahdilla ja jos keila on tarpeeksi laaja.

RH said...

Vertaileva tutkimus - onko sama vaikutus kuin jouluvalosarjalla.

Olisi kiintoisaa tietää, mikä on lahjoittajan ajatus ollut... kaamosoireilua ajatellen ajankohta on ainakin täysin väärä.

Anonymous said...

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/korvavalo+toimii+sittenkin/a665765?service=mobile

Anonymous said...

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/korvavalo+toimii+sittenkin/a665765?service=mobile

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minä laittaisin vyölle, jos yöllä pitää yrittää sovittaa avainta avaimenreikään, näkee paremmin. (Mutta on turhaa Juhalle tämä, ei hänellä mitään humalikon yöelämää ole.)

PS. Katohan, itse anonyymi promoottori kävi mainostamassa. Ei tosin vielä antanut sitä materiaalia josta saisi irti tieteellistä dataa. Tämä ei herätä innostusta sillä ovat olleet ... varsin luovia ... näiden faktojen promootiossaan aikaisemmin. Mutta katsotaan olisiko laitteen teho todistettu, näyttää lähinnä että korvissa olevat reseptorit on havaittu, ei että toimisi. Sitähän onkin testattu ja näyttää siltä että ei tehoa, riippumatta mekanismista tai sen olemassaolosta.

Niilo Paasivirta said...

Ruskee perävalobuttplug on paljon tehokkaampi! Valo imeytyy peräsuolen limakalvolta paljon tehokkaammin suoraan verenkiertoon kuin korvan kautta, koska korvassa esteenä on mm. tärykalvo ja korvan sisäisiä rakenteita. Peräsuolessa verisuonet kulkevat aivan pinnassa ja verisolut pääsevät suoraan reagoimaan tervehdyttävään ja voimauttavaan kirkasvaloon.

Anonymous said...

kokeile sitä. tosin niin että joku muu joko laittaa sen päälle tai sitten ei.
Tee arvio vaikutuksista

MrrKAT said...

Lämmöstä voi arvata onko päällä mutta se takana oleva salainenpäälle laittaja voi kokeilla teipata noi LEDit päältä umpeen ja sitten olet tuntevinasi aivoissa/mielssä jotain.. ;D

Antti Ateisti said...

Kokeile valoa huonekasveille. Kohdista kuulokkeet pariin valitsemaasi lehteen huonekasvissa ja katso saako se ko- lehdet kasvamaan suuremmiksi kuin muut samaisen kasvin lehdet. Näin saisit edes jonkinlaista mitattavaa näyttöä valon tehosta.