12.8.14

Vitali Milonovin seksuaalinen epäselvyys oikeussalissa

Pietarilainen kaupunginvaltuutettu Vital Milonov tunnetaan maailmalla homopropagandalain aktiivisena advokaattina. Venäjälle laadittu laki teki perinteisistä arvoista poikkeavan seksuaalisuuden edistämisestä laitonta. Kaikkien osapuolten harmiksi lakiteksti on avoin erilaisille tulkinnoille. Epäperinteisten asioiden tunnistaminen tuntuu toimivan tyylillä "I know it when I see it, comrade".

Epäsovinnaisen seksuaalisen suuntautumisen selvittämisessä joutuu pähkäilemään itse herra Milonov. Tarkemmin sanottuna, Milonovin seksuaalisen suuntautumisen selvittäminen on nyt virallinen asia Moskovalaisessa oikeussalissa. Miten se on mahdollista?

GayRussia.eu kertoo kuinka venäläiset aktivistit hakivat lupaa mielenosoitukseen Moskovassa. Mielenosoituksen aiheena lupahakemuksessa oli kaupunginvaltuutettu Vital Milonovin seksuaalisen suuntautumisen PUOLUSTAMINEN. Moskovan oikeus kielsi mielenosoitusluvan saamisen. Todennäköisenä syynä oli lupaa hakevien aktivistien seksuaalinen suuntautuminen. Mutta loogisessa mielessä tämä tarkoittaa sitä, että Milonovin seksuaalinen suuntautuminen oli Moskovan viranomaisten mielestä vastoin perinteisiä arvoja. Viranomaiset huomasivat ristiriidan. Ja nyt Moskovan kaupunginoikeus pyytää virallisesti Moskovan hallintoa todistamaan kaupunginvaltuutettu Milonovin heteroseksuaalisuuden.

Kiistakysymys taitaa ratketa syyskuun aikana. Jäämme jännittämään minkälaista todistusaineistoa kaupunginoikeus saa tarkastettavakseen. Onnitteluni kiistan nostattamisesta kekseliäille aktivisteille.

Kiitos vinkistä T. Koivumäelle.

No comments: