18.7.17

Marsissa ei ole tukikohtaa

Marsissa ei ole tukikohtaa. Tai ehkä on huippusalainen tukikohta, mutta parhaillaan sosiaalisessa mediassa kiertävä paljastus ei todista mitään sellaista. Kuten niin usein nykyään, kaikki johtuu kriittisen ajattelun puutteesta. GoogleMaps ohjelmalla pystyy selamaan ja ihastelemaan myös Mars planeetan pintaa. Sitä selaamalla löydettiin jotain yllättävää.

Useampi hämärien aiheiden Youtubettaja on tehnyt siitä oman "blow your mind" videon, joka mukamas paljastaa jotain upeaa. Videoiden otsikot ovat tyyliä Is this a secret base on Mars tai DID NASA Forget To Edit This Out On Mars? ja niin edelleen. Klassista huomion kerjäämistä. Niiden videoiden kommentit täyttyvät salaliittoteorioista nopeammin kuin suviseurojen nuorten mielet täyttyvät synnistä. Ihmiset eivät millään näytä uskovan, että heillä on oikeus käyttää skeptikkojen työkalupakkia. Rakennusten parkkipaikalla seisova avolava-auto ei nähtävästi vakuuta kaikkia hämmästelijöitä siitä etteivät kuvat ole Marsista, joten pieni vertailu on paikallaan.

Nuo rakennukset on tarkoituksella editoitu Marsin kuvien päälle. Ja ne rakennukset kopioitiin jekkuilumielessä Googlen datakeskuksesta, joka sijaitsee Oregonin osavaltiossa. Osoite GoogleEarth hakuun: 200 Columbia Rd, The Dallas, OR 97058. Sieltä päälle satelliittikuvat ja naps, löydät samanlaisten rakennusten katot.

Tai onko NASA tehnyt ovelasti Marsiin tarkan kopion Googlen datakeskuksesta? No perkele ole, vaan kyseessä on Google Cloud Storage firman aprillipila tälle vuodelle.

Joten jos näet jonkun jakavan tuollaista TUKIKOHTA MARSISSA! videota, niin nyt pääset pätemään ja keräämään elämälle tärkeitä besserwisser-pisteitä.

2 comments:

Anonymous said...

Youtubessa ärsyttää klikkihuoraus, nimetään video "Is OneCoin scam?" ja kuitenkin vain yritetään huijata ihmisiltä rahat.

AnoMatti said...

Iron Sky III: Nazis in Mars.

Jotenkin olen jo itse turtunut noihin kaiken karvaisiin klikkisyöttitarinoihin ja miten jotkut aktiivisesti tekevät salaliittoteorioita (yleensä itse niihin uskomatta) tämän takia.