11.10.18

Se luonnollinen tapa syövyttää ja arpeuttaa itsensä

Musta salva on sellainen asia jota en uskonut näkeväni Suomessa. Viisi vuotta sitten se vilahti aiheena ensimmäisen kerran verkkokalvoilleni Oracin Respectful Insolence blogissa. Nyt tuo vaarallinen tahna on päässyt Ylen uutisiin asti: Suomalaisyrittäjä on hoitanut ihosyöpää erittäin vaarallisella mustalla salvalla – voi syövyttää reiän luuhun asti

Lyhyesti: Huuhaa-kauppias myynyt ihoa syövyttävää voidetta epätoivoisille.

Eikä huuhaa-kauppiasta saada kuriin. Hän "ei ole laillistettu terveydenhuollon ammattilainen, joten Valvira ei voi hänen toimintaansa muutenkaan puuttua." Ihan järkevää. Suomalainen kauppias saa kaupata ihoa polttavaa ainetta ilman seuraamuksia, kunhan ei ole ole virallisen valvonnan alaisena. Eikä myy alle kuuden euron pitsoja samalla.

Musta salva aiheuttaa kudosvaurioita kemiallisella palovammalla. Aine tuhoaa soluja. Kemiallisesti tökötti on juuri sellaista jota kemikaaleja, rokotteita, myrkyjä, säteilyä ja mikroaaltouuneja pelkäävät ovat perinteisesti välttäneet. Selkeästi haitallinen molekyylien keitto, jonka tuhovoiman kaikki voivat todeta. Musta salva jättää rajuja arpikudoksia syödessään tietään läpi ihmisen ihosta. Juuri sellaiset piirit joissa henkilökohtaiset tarinat vaikuttavat enemmän kuin tieteellinen tutkimus olisivat niitä piirejä, joissa mustan salvan aiheuttamat tuhot, arvet ja vaarat varmasti jättäisivät sen ilman asiakkaita.

Mutta ei. Olin väärässä. Musta salva löytää kokeiluhaluisia asiakkaita tuollaisista piireistä. Sen mainonnassa nimittäin käytetään vahvaa taikasanaa. Taikasanaa, joka saa tietyt ihmiset unohtamaan oman turvallisuutensa. Se on: luonnontuote.

Tahnaa mainostetaan ja myydään luonnollisuudelle. Minulle "se on luonnosta" kehu on aina minulta tarkoittanut "kiitos kun varoitit" vastausta. Luonnosta löytyy tuhansia äärimmäisen tappavia aineita. Musta salva on äärimmäisen väkevää myrkkyä, mutta jostain syystä se unohtuu heti kun salvaa myyvä henkilöä mainitsee luonnollisuuden. Ihmismieli on kiehtova.

Yleisin mustalle salvalla annettu terveysvaikutus on melanooman poisto. Joka on tavallaan periaatteiltaan ihan oikein ja ainoa tapaus jossa salva voi toimia kuten luvataan. Aine todellakin syövyttää itsensä läpi niin sairaista kuin terveistä ihosoluista. Valitettavasti väittämät ja seuraamukset kaiken muun kohdalla menevät rajusti ojan pohjamutiin asti. Jotkut väittävät, että salva "imee" ihon läpi syöpäsoluja. Siksi sitä on käytetty mm. rinta- tai imusolmukesyövän vastaisessa taistelussa. Salvan uskotaan nostavan sairaita soluja syvemmältä ihmisen kudoksista.

Lukemattomista salaliittoteorioistaan ja huuhaa-juttujen myymisestä tunnettu NaturalNews sivusto esittää tyypillisen puolustuspuheen itsensä syövyttämiselle:


If you have never heard of Indian black salve, it is probably because the U.S. Food and Drug Administration (FDA) does not recognize it as an official cancer treatment. In fact, most medical authorities who have heard of Indian black salve reject it as any type of medical treatment because it is made from all-natural herbs that are not patented or owned by corporations, which automatically means they "do not work" in the eyes of the medical-industrial complex (even though they actually do work).

Lääkevalvontaviranomaiset varoittavat mustasta salvasta, joten mustassa salvassa täytyy piileä iso parannuskeino. Tuo vääristely on aina raivostuttanut minua. Aivan kuin lääketeollisuus ei loputtomassa ahneudessaan muka pystyisi kehittämään myyntikelpoista versiota luonnollisista ainesosista.

Totean vain, että maailmasta löytyy vähemmän kivuliaita mutta samalla tavalla turhia keinoja tuhlata aikaansa.

Muista katsoa 15.10 MOT-ohjelma Salvaa syöpälääkkeeksi.

No comments: