30.11.18

Celine Dionin saatanalliset lastenvaatteet

Celine Dionin musiikista voi olla montaa mieltä. Kaikkein pahimmat kommentit kuitenkin ilmestyivät Dionin uuden vaatebrändin myötä. Se sisältää lapsille suunnattuja Celinununu-vaatemerkin vaatteita. Ja ne vaatteet ovat sukupuolineutraaleja! Kyllä! Samaa paitaa voi käyttää olkoon tyttö tai poika. Maailmanlopun merkit olivat siis jälleen tapetilla.

Näitä merkkejä näki alan asiantuntija, roomalaiskatolinen liperimies ja manaaja John Esseff Pennsylvaniasta. Esseff on suuren kysynnän vuoksi perustanut Pope Leo XIII Instituutin, jossa koulutetaan lisää ammattitaitoisia demonikarkoittajia. Monsignor Esseff huomasi miten lasten vaatteissa on pääkalloja sekä pahamainen "New Order" sanonta.

Okei, nuo minimalistiset vaatteet eivät ole mitenkään komeita. Väittäisin niiden olevan peräti tylsän harmaita. Goottiperheissä niistä luultavasti tykättäisiin. Mutta mikä on manaajan tulkinta vaatteista? Hän antoi vastauksia National Catholic Register lehdelle.

Ylläripyllä, Esseff on vakuuttunut siitä, että vaatteiden taustalla on demonisia voimia.

"En edes tiedä kuinka monta sukupuolta nykyään pitäisi olla, mutta on vain kaksi jotka Jumala loi."

Siksi vaatteet joihin ei yhdistetä lapsen sukupuolta ovat pahuuden pyykkikorista.

"Paholainen on näiden lasten perässä sekoittaessaan heidän sukupuoliaan." 

Manaaja ja moni muu ei näytä millään ymmärtävän, että lapsien sukupuolet kyllä pysyvät samoina siellä vaatteiden alla. He vain pystyvät käyttämään samanlaisia vaatteita. Manaajan mielestä on saatanan sanoja, jos väittää ettei sukupuolten välillä ole eroja.


"Tämän taustalla toimivat ihmiset ohjaavat lapsia mielenhäiriöihin. Tämän on varmasti saatanallista. Sen taustalla on mieli - järjestäytynyt ajattelutapa."

 En halua vaikuttaa ilkeältä kysyessäni tätä, mutta onko jossain tutkittu roomalaiskatolisten manaajien mielenterveysongelmien yleisyyttä? Onko hän yhtä huolestunut identtisisä tuulipukuja käyttävistä lenkkeilevistä aviopareista? Ovatko he enää vaimo ja aviomies, jos heidän päällään on samanlaiset kahisevat vaatteet?


"Paholainen on valehtelija ja tästä liikkuu suuria valheita. Tätä tehdään rahasta, ja siitä tulee kahtiajakoa - merkkejä paholaisesta."


Kysyin tästä aiheesta itse Paholaiselta. Lucifer yritti pitää pokerinaamansa, mutta sortui hymyilemään. Hän vastasi ainoastaan, ettei jaksa vaivautua sukupuolineutraaleihin juttuihin, koska on niin paljon kiireitä vaatefirmojen lapsityövoiman parissa.

Mielestäni on tärkeämpää olla huolissaan vaatteiden tyylikkyydestä, tasosta ja eettisestä valmistamisesta kuin siitä ovat ne sukupuolineutraaleja vai jotain muuta. Vaatteita ei tarvitse pestä pyhällä vedellä.

1 comment:

RH said...

Intelligent design :D