13.1.19

Antti Heikkilä jatkaa valehtelua

Ei ole mikään yllätys, että Antti Heikkilä jatkaa vähemmän totuudenmukaista esiintymistään. Tarinat jatkuvat Antin facebook-sivulla. Hän jakoi siellä Uusimaa-sivustolla julkaistuin Heikkilälle oli vaikea löytää haastajaa kirjoituksen. FB-ryhmässään Antti jakaa sitä saatetekstillä:
Tiedät, ettei tuo ole totta, Antti. Siksi me ja moni muu tiedämme, että sinä valehtelet. Moni tuntemani ihminen haluaisi väitellä kanssasi niistä kirjasi asiavirheistä. Vladimir Heiskanen palaa innosta keskustella kanssasi. Sinä olit se, joka ilmoitti ettei vaivaudu keskustelemaan tai väittelemään kriitikoidensa kanssa. Vai oletko jo unohtanut mitä sanoit viime vuonna?

Tuo trollitribunaali vaatii minua vastaamaan virheisiin, jotka ovat löytäneet kirjani lähdeluettelosta. En vastaa trolleille mitään vaan pudotaan [sic] suoraan roskikseen.

Kuka pelkää ketä, Antti? Kuka ei uskalla vastata kritiikkiin ja kirjastaan löydettyihin virheisiin, Antti? Jos et tiedä vastausta, niin se olet sinä, Antti.

Valitettavasti on jotenkin jännästi käynyt niin, että minut on blokattu FB-sivultasi, joten emme voi ainakaan siellä keskustella niistä asiavirheistäsi. Vaikka siellä kommenteissa näkyy aina olevan monta seuraajaasi, jotka ihmettelevät mitä ne asiavirheet oikein ovat.

Ja niihin vastatessaan Antti syyllistyy jälleen uuteen valheeseen.Virheitä ei pystytä yksilöimään? Miten se on muka mahdollista, kun Antti ihan itse on yksilöinyt tarkasti ne "nettitrollit" jotka ovat yksilöineet Antin kirjasta löydettyjä virheitä?

Hämmentävää. Joko Anttia vaivaa erittäin paha muistisairaus TAI hän valehtelee jälleen kerran.

Voimme vain arvailla johtuiko Heikkilän vuokrapestin päättyminen Eiran sairaalassa tästä epärehellisestä käytöksestä. Ehkä. Ehkä ei. Tosin onhan ortopedillä ikää yli 70-vuotta. Heikkilällä ei ollut työsuhdetta sairaalan kanssa, mutta Antin seuraajille se on vain yksityiskohtiin takertumista.

Onneksi Uusimaa-sivusto julkaisi vastineen itse Vladimir Heiskaselta, mutta se on maksumuurin takana. Ainakin sivuston tilaajat tulevat tietoiseksi Heikkilän kirjan asiavirheistä.

3 comments:

jmtikka said...
This comment has been removed by the author.
jmtikka said...

Maksumuuri kyseisen artikkelin osalta on poistettu. Se on nyt nähtävissä ylempänä olevan linkin kautta.

MrrKAT said...

Heikkilä vaikuttaa patoloogiselta tapaukselta (tuo mieleen Reinikaisen ja edesmenneen Luukanen-Kilden).

Mitä tällaistan iäkkäiden kuplalasten kanssa voi tehdä?
Ei voida parantaa, potilas ei halua toipua, infolääkitsijät voi vain levitellä käsiään?