27.12.19

Antti Heikkilän viimeiset vit-eikun virheet vuodelle 2019

Koko kansan ortopedi Antti Heikkilä päätti lopettaa vuoden huitomalla villisti ympärilleen. Osansa ortopedin huomiosta saivat Tomi Kokko ja sitä ennen Reijo Laatikainen.

Tomi Kokko on puhunut ketogeenisestä ruokavaliosta. Antti Heikkilä on puhunut ketogeenisestä ruokavaliosta. Heikkilän maailmassa vain yksi voi olla voittaja, joten tietenkin hän lähti rynnimään sarvet ojossa Kokon suuntaan. Itse kiista ruokavaliosta ei kiinnosta minua. En itse valvo syömisiäni samalla tavalla kuin dieeteissä liikkuvat porukat.

Mutta se tärkein asia! Kommenteissa Heikkilä nimittäin näpyttelee seuraajilleen nähtäväksi seuraavanlaisia lauseita:

Sekä:
Luit aivan oikein! Universumissa on tapahtunut pieni päivitys. Heikkilä on vihdoinkin avoimesti sitä mieltä, että virheellinen tieto on oikaisemisen arvoista. HIENOA! Aikaisemmin Heikkilä oli äärimmäisen ärrimurrimaisesti sitä mieltä, ettei hänen Lääkkeetön elämä -kirjassaan ollut virheitä. Pitkän väännön jälkeen uusin julkaisu kirjasta olikin siivottu versio. Melkein puolet kriitikoiden löytämistä virheistä oli pyyhitty pois. Se osoitti, että Heikkilä on henkisesti kykenevä tiedostamaan virheitään. Hän ei vaan saa julkisesti osoittaa olevansa sellainen mies. Heikkilän imago ei salli sellaista näkökulmaa. Siksi hän ei vieläkään kerro julkisuudessa sitä asiaa minkä kaikki muut tietävät: kirja sisälsi asiavirheitä.

Aikaisemmin joulukuussa Heikkilän kohteena oli ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen. Hän sai kokea Heikkilän epärehelliset puheet.

Antti Heikkilä levittää 8.12. päivätyssä Facebook-päivityksessään hölyn pölyä minusta. Hän väittää minun hehkuttavan aspiriinia lääkkeenä syövän ehkäisyssä , ja kertoo näin tapahtuvan MTV:n videolla.
"...Samoihin aikoihin toinen metastaasi, MTV3 esitti ohjelman, missä yksityisen syöpäklinikan omistaja ja ravitsemusterapeutti hehkuttivat aspiriinia lääkkeenä etenkin suolistosyöpää vastaan. Käsittämätön juttu, sillä krooninen, vähäinenkin aspiriinin syönti aiheuttaa 50–60 % suolistoverenvuotoja, jotka voivat johtaa kuolemaan."
Kyseisen ravitsemusterapeutti videolla olen minä.
Kun Heikkilän linkkiä (alla ensimmäisessä viestissä linkki) klikkaa pääsee videoon, jossa puhun lääkärin kanssa syövän ja ravinnon yhteyksistä (katso itse). Sanallakaan en mainitse aspiriinia. Eikä mainitse lääkärikään.
Videon yhteydessä oleva Duodecimin tutkimusuutinen ei liity meihin mitenkään, minua ei ole haastateltu uutiseen, eikä näkemyksiäni mitenkään lainattu. Sen sijaan MTV:n tapa sirotella vanhoja aiheeseen kuulumattomia TV-videoita uusien uutisten joukkoon saattaa luoda väärän mielikuvan; otsikon alla on meidän video, jolla ei siis ole mitään tekemistä aspiriinin kanssa. Soisin kyllä MTV:n lopettavan tällaisen summittaisen otsikoiden ja videoiden yhdistelyn.


Heikkilä ei vaan ymmärtänyt lukemaansa ja kuulemaansa. Todennäköisesti hän erehtyi luulemaan videolla pyörivän tutkimusuutisen olevan Laatikaiseen liittyvää. Ei olisi ensimmäinen kerta, kun Heikkilän päättelykyky on jäänyt vajaaksi.

Heikkilän virhe osoitettiin hänelle useassa eri kommentissa. Joitain viesteistä poistettiin samantien. Laatikaisen kommentti lähti tietenkin ensimmäisenä. Heikkilän alkuperäinen virhe jäi muuttumattomana esille.

Sillä Heikkilä ei voi julkisesti osoittaa tehneensä virheitä. Eikä missään nimessä pyytää anteeksi Laatikaiselta.

Heikkilän meno tuntuu vain yltyvän. Mitä kaikkea vuosi 2020 tuokaan meille Heikkilä-faneille? Saamieni tietojen mukaan luvassa on lisää draamaa. Mutta siitä lisää sitten kun uutinen tulee ajankohtaiseksi.

5 comments:

Anonymous said...

Kovan linjan ateisti Pyllykankaan pitää nyt ottaa kantaa...

MrrKAT said...

Heikkilällä on jotain yksinvaltias-suurmiessyndroomaa? Luin Kankkosen tuoreen kirjan Erdoganista ja hällä on vähän samaa oiretta. Ja muuten, kreationisti Yahya on kuulemma siellä nykyään vaikeuksissa koska suurmiessyndroomainen "sulttaani" Erdogan ei salli vierelleen minkäänlaisia "pikkusulttaaneja" jotka voisi (kuvittelee) uhata asemaansa.


Anonymous said...

Anonyymokselle.
Mitä tekemistä ateismilla on tämän kanssa? Ei kai Heikkiläkään rukouksella parantamista ja enkeliterapiaa kannata?

Olisiko asiassa pysyminen ja pidättäytyminen lapsellisesta henkilöön alakouluherjasta liikaa vaadittu?

Anonymous said...


joo 2020 ensimmäinen, ovat olleet Marjutin kanssa ketodietillä 20v. Kimma että haukkui Tomi Kokon, vaikka itse väitti muutama vuosi sitten, että hiilihydraatit max 72g saa syodä? Siis what, nyt sitten suunnilleen väitetään, että jos syöt 22g hiilihydraattia 20g:n sijaan -> alkaa mäkkärimätöt. Ilmeisesti Antilla auttaa hoikkuuteen kitukuuri.

Juha said...

Anttila on paljo tuonut hyvää tietoa ketoruokavaliosta ja se toimii monella painonhallinnassa ja diabeteksen hallinnassa, mutta tuo psykoosi tän aiheen ympärillä on menny liian pitkälle. Jotenkin lapsellista poistella ja bannia ihmisten kommentteja, vaikka olisi ihan asiallistakin kritiikkiä. Tyyppi vieläpä itse sanoo, että on aina valmis keskustelemaan ja blaa blaa, mutta eipä ole, jos kerta kaikki poistetaan, mikä on millinkään erimieltä. Siinä vaiheessa aina huomaa, että uskonto on mennyt liian pitkälle, kun alkaa taistelu niitäkin vastaan, jotka ovat käytännössä samaa mieltä lähes kaikesta.