29.5.20

Samuli Perälä ja Ihmiskunnan historian suurin rikos

Pandemian alkaessa täällä kotimaisessa sosiaalisessa mediassa oli ahkerassa jaossa Samuli Perälän puheita. Jostain syystä miehen videot kersivät yli 30 000 katselukertaa. Onko niissä jotain joka sytyttäisi kipinöintiä avoissani? Päätin kokeilla sitä. Sain nimittäin parikin suositusta katsoa näitä videoita.

Perälä otti kantaa ajankohtaiseen pandemiaan. Hänellä oli kuulemma tarjolla tietoa, jota valtamedia ei uskalla sanoa.

Muutoksen vuosi 2020, Co-virus ja yhteiskunta - Osa 1/2

Kirjoittelen reaktioni hieman tajunnanvirran mukaisesti. Pahoitteluni.

Tarjolla esoteeristä tietoa siitä miksi maailma on sellainen kuin se on. Energeettinen ja sielullinen näkökulma on ollut suosittua jakokamaa sosiaalisessa mediassa. Samuli seisoo sanojensa takana sata prosenttisesti. Varmasti mies on perehtynyt ja tutkinut tarkasti kaiken mistä puhuu. Sekä tarjoaa laaajat lähteet väitteilleen.


Mikä on koronavirus?

Väitteet pandemiasta ovat kovia. Pandemia on globaali rikos. Ihmiskunnan suurin huijaus. Suurin tietoinen ja suunniteltu rikos. 

Rikoksen tekijöinä on se kuuluisa "eliitti". Se sama joka hallitsee tiedostusvälineitä ja eri maiden poliitikkoja, virkamiehiä sekä lainsäädäntöä. Siis käytännössä hallitsee maailmaa, mutta kuitenkin on aina tarvitsemassa joitain kieroja keinoja maailman hallitsemisen saamiseksi. Eli se tuttu illuminaatti-paradoksi. Kaikkea ihmiselämää jo hallitaan mutta samalla kaikkea valtaa joudutaan kaapimaan jostain lisää. Tällä eliitillä on jo valmiiksi moninkertaisesti enemmän vaurautta mitä he voisivat ihmiselämän aikana tuhlata. Vaikkapa ostamalla kokonaisia pilvenpiirtäjiä joita tuhopolttaisivat tusinan päivässä. Tätä rikkauksien haalimisen motivaatiota käytetään useasti salaliittoteorioissa, mutta ei ymmärretä haalimista tekevän tahon jo valmiiksi omistavan kaiken.

Viruksesta luodaan mielikuvien perusteella vaarallisempi virus kuin se oikeasti on. Tällä pelolla luodaan hysteriaa.

Mikä on tuon rikoksen päämäärä?

Rikoksella on vaihe yksi ja kaksi. Ok. Helppo muistaa.


Perälä esittää mm. seuraavia väitteitä viruksesta.

Kausi-influenssan kaltainen heikoille ihmisille vaarallinen virus.
Terveille ihmisille harmiton virus.
Tarkoituksella kehitetty virus juuri tätä tarkoitusta varten.
Virus on biologinen ase.
Testattu ja tietoisesti päästetty vapaaksi.
"dokumentoitua tietoa 40 vuoden takaa"
Ei ole luonnollisesti kehittynyt virus.

Perälä on onneksi niitä miehiä, joka myöntää viruksen olevan olemassa. Hän ei siis ole sieltä folioprikaatin höpsöimmästä rivistä. Hän sanoo ihan suoraan, ettei viruksesta vielä tiedetä kaikkea. Se ei tietenkään mitenkään estä Perälää esittämästä väitteitään.

Plasebo. Uskomusjärjestelmä vaikuttaa psykologisesti viruksen aiheuttamiin oireisiin.

Ärsyttävällä ja rasittavalla tyylillä Perälä latoo ensimmäisessä videossaan pelkästän sarjatulituksena näitä väitteitä. Joihin hän lupaa palata perustelujen kanssa osassa kaksi. Ensimmäinen video oli käytännössä ajanhukkaa. Tuskastuttavaa kuunteltavaa. Toivottavasti seuraava osa on informatiivisempi.


Osa 2.

Perälä toivoo ihmisten aikuistuvan, heräävän sekä avaavan silmänsä. Voi juku. En malta odottaa niitä lähteitä ja perusteluja, joita odotin edellisen videon kohdalla.

Kuka on rikoksen taustalla?

Globaali eliitti. Perälä kertoo tekevänsä videota, jossa kertoo laajemmin heistä. "Tässä videossa en ehdi puhumaan enempää koska se on laajempi kokonaisuus." Sentään saamme kuulla, että eliitin inspiraatio tulee pimeältä voimalta, sieltä henkisten voimien pahalta puolelta. Tällä pienellä porukalla on hallussaan kaikki maailman poliittinen valta. Eliitti määrää miten valtiot toimivat. Samoin talouselämän ja teollisuuden alat ottavat käskynsä eliitiltä. Olennaisena tiedotusvälineiden hallinta. Todisteita näistä eliitin toimista ja olemassaolosta Perälä ei vieläkään kerro. Ehkä sitten seuraavalla videolla.

Perälä vain jatkaa olettaen, että eliitti hallitsee, joten kaikki mitä maailmassa tapahtuu valtoiden taholta on eliitin toimia.

Vanhojen uskontojen auktoriteetti on korvattu korruptoituneiden tiedemiesten puheilla.

Kuka hyötyy rikoksesta?

Perälä lupaa käydä neljä kohtaa tästä rikoksesta. Vihdoinkin! 

Rikoksella ajetaan alas pienyritykset. Monopolit jäävät. Ok, mutta "eliittihän" jo hallitsi rahamarkkinoita, vaurautta ja maaperää enemmän kuin kukaan muu?

Pankit hyötyvät. Ne keräävät valtavan määrän omaisuutta yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Ok, mutta "eliittihän" jo hallitsi rahamarkkinoita, vaurautta ja maaperää enemmän kuin kukaan muu?

Paniikilla luodaan stressiä, joka tekee ihmisistä hulluja sopuleita. Näin ihmisten huomio keskittyy yhteen globaaliin asiaan. Taustalla voidaan sitten puuhailla mitä halutaan. Ok, mutta "eliittihän" jo hallitsi poliitikkoja, vaaleja, kokonasia valtioita ja järjestöjä?

5G-verkon käyttöönotto tehdään koronapandemian varjolla. Ihmisten immuunijärjestelmä heikennetään uudella säteilyllä. Perälän mukaan ihmiset laitetaan käytännössä mikroaaltouuneihin. Ihmiste laitetaan "huonoon värähtelytaajuutteen". Miksi? Sairas ihminen on helpompi hallita. Ok, mutta "eliittihän" jo hallitsi elämäämme?

Esoteerisen puolen selitys rikokselle onkin jännä. Väkivaltaviihde ja negatiivisten asioiden uutisointi toimivat ihmisten energeettisen kenttien säätäminen pelon suuntaan. Ihmisten värähtelytaajuutta halutaan madaltaa. Eliitti ei halua korkealla tapahtuvaa vä

"Me ollaan itseasiassa pelkästään energeettistä värähtelyä. Sen on jo kvanttifysiikka jo todistanut ja todentanut. Fyysinen osa meitä on hyvin pieni osa. Käytännössä on hyvä kyseenalaistaa se kokonaan. Eli onko se ollenkaan edes todellinen."

19min14sekuntia
 Ja näin pääsemme vihdoinkin sen rikoksen motivaation pariin. Nämä eliitin pahat voimat tarvitsevat ihmiskunnan matalaa värähtelyä. Eli pelkoa joka on pimeyttä. Jos ihmiskunta alkaisi värähtelemään korkeilla taajuuksilla, niin nämä pahat voimat eivät enää voisi olla planeetallamme.

Perälän mukaan kaikki maailman tapahtumat ovat kuitenkin suuremman suunnitelman mukaan. Eliitin massiiviset rahavirrat ovat toissijaisia asioita. Tarkoituksena on vain lisätä ihmiskunnan pelkoa. Onneksi Perälä toteaa hyvän voittaneen, vaikka sitä ennen käydään jonkinlainen taistelu. Ihmiskunnan suuri rakkaus ja kirkkaus on nousemassa.

Mikä on se vaihe 2, johon rikos tähtää?

Tuodaan ratkaisu ongelmaan. Perälä toteaa sen olevan markkinoinnista tuttu tapa tyrkyttää omia tuotteita. Eliitti laittoi viruksen liikkeelle, jotta eliitti voi tarjova viruksen hoidon.

"Kehitetään nopeasti lääke. Ja se lääke on rokote. Rokote on se todellinen asia."

Perälä varoittaa rokotteen olevan suurin vaara. Hän on perehtynyt vuosia rokotteisiin. Tämä rokote olisi suurempi vaara ihmisten terveydelle kuin virus.

"Vaikka mikä olis vaikka mitä tulis: älä ota sitä rokotetta. Älä missään tapauksessa ota sitä. Se tule olemaan ennennäkemätöntä mitä sen kautta injektoidaan ihmiseen."
Hän lupaa kertovansa lisää jossain toisessa videossa. Harmi.

Perälä tiedostaa vastuunsa tällaisten puheiden ääneen sanomisesta. Hän lupaa, että karma laittaa hänet kärsimään jos hän ei anna kaikkein selkeintä ja totuudenmukaisinta tietoa koronasta. No sehän on kiva juttu.

Hän mainitsee eliitin käyttävän pimeää magiaa näiden tapahtumien ohjaamisessa. Entäpä me skeptikot, jotka emme ole nähneet magiaa ja sen voimia? Miten meille voisi selittää näistä asioista?

Perälä toteaa vain, ettei sellainen ihminen näe näitä asioita.

Aha. Se luultavasti selittää miksi minulla on suuria vaikeuksia ottaa Perälän puheita vakavasti.

Videon loppupuolelle Perälä muistuttaa myös Suomen valtaeliitin olevan suorana mukana tämän rikoksen suorittamisessa. Jotkut tietoisesti. Toiset aivopestyinä.

"Hyvä on jo voittanut" 

Perälä lopettaa positiiviseen sävyyn. Pimeyden henget ovat hävinneet. Ne eivät vain vielä tiedä sitä. Mikä onkin hyvä. Hän neuvoo ihmisiä pysymään virkeällä tuulella.

Paha lisää pahuutta, joten kenenkään ei kannata lähteä tappamaan näitä eliitin jäseniä. Se oli tärkeä neuvo Perälän puheita vakavasti ottaville ihmisille. Hän suosittelee ihmisiä vain rakastamaan. Näin saadaan tehokkaampi vastatoimi elitiin jekuille.

Ovatko Perälän puheet sitten totta vai ei? Perälä toteaa, että se selviää sitten tapahtumien edetessä.

Mitä yli tunnin pituisesta kokonaisuudesta jäi verkkokalvoille? Valtava määrä väitteitä. Lähteet ja todisteen jäivät nollan tasolle. En käsitä miksi Perälä herättää ihastusta näillä videoilla. Ehkä pitäisi valmiiksi kuulua samaan esoteeriseen piiriin.

8 comments:

Editor e-l-s said...

Synnytti oudon idean.

Kielletäänkö rokotepelottelu/valehteleva terveyspropaganda/yllyttäminen haittakäyttäytymiselle (eli vakavan vaaran aiheuttaminen itselleen/muille).

En tykkä kielloista, mutta saattaa olla jopa puoskarointia suurempaa ongelmaa. Puoskari vaarantaa asiakkaita, mutta rokotusvastainen tubettaja tappaa kriisitilanteessa (kuin nyt) suuremman joukon.

Ehkä myös helpommaksi toteuttaa vrt. rokotepakkoon. Ei seuraamuksia niille, jotka eivät ota tärkeän rokotteen, vain sille, joka yllyttää siihen.

Kommenteja, kiitos?

MrrKAT said...

Hyvin vaikeaa. Perustuslaki antaa voimakkaan sananvapauden ja kun kieltäytyminen rokotteesta ei ole rikos niin ei ole rikokseen yllyttäminen. Ennestään Heikkilät, MOTit ym on saaneet peloteltua ihmisiä pois sydänlääke statiinien käytöstä voin syöntiin ym josta sydäreitä ja varmaan kuolemiakin joten "ennakkotapauksina" nämäkin suojaa ("Miksei heitäkään ole syytetty ja tuomiolla?").

Toiseksi pelottelijalle voi riittää esittää pelkkiä vihjailuja ja epäilystä herättäviä kysymyksiä eli kiertää sääntöjä helposti. ("En minä ole rokotevastustaja vaan rokotekriittinen. Minä vaan kyselen...")

Unknown said...

KNOSTILAISUUTTA, liki liippaa Raamatun tekstejä, mutta on harhaoppi! Katsokaa, ettei kukaan teitä eksytä.

Anonymous said...

"Entäpä me skeptikot, jotka emme ole nähneet magiaa ja sen voimia? Miten meille voisi selittää näistä asioista?"

Te skeptikothan olette materialisteja, jotka uskovat, että tiede selittää aivan kaiken. Se tarkoittaa, että ihminen olisi ikään kuin jumala, mutta sitähän ihminen ei ole, koska ihminen ei voi hallita luontoa ja elämää, jolloin tiede ei selitä läheskään kaikkea.

Onneksi on olemassa myös avoimia tiedemiehiä, jotka puhuvat mm. tietoisuusasioista ottaen huomioon mahdollisuuden, että takana on jokin "jumalainen voima", joka yhdistää koko maailman ja ihmiset.

Anonymous said...

Mistä moinen nimi blogille?

Anonymous said...

Aika pysäyttävää oli, kun Perälän erään videon kommenteissa joku kysyy, -sen jälkeen kun Samuli kertoo covid-rokotteen mukana tulevan rokotteeseen kuulumattomia osia- että uskaltaako hän nyt mennä ollenkaan tulevalla viikolla sytostaattihoitoon.

Timo Jokela said...

Samuli on oikeassa. Typerät auktoriteettiuskovaiset suomalaiset ovat helppoa kauraa illuminaayeille.
Bill Gates on luvannut rokottaa 7 miljardia ihmistä. eletään v. 2020 ehtoota ja kolmaatta maailmansotaa käydään nyt.
Atomirikolliset, Chetrailaus ovat samojen rikollisten puuhia.Levitetään Barumia ja aluminia ilmakehään joka tuo ydinmoskat maahan. Noi vanhat pöntöt vuotavat kuin seulat ja haittoja on yritetävä korjata mm. otsonin osalta.Lopussa pari tuubipätkää. Suomen viranomaiset kuten Stuk. ovat läpi korruproituneita. Katso tarkkaan tämä Yle- Silminnäkijä joka päätti Mikael Jungnerin uran.
Nyt viedään sananvapaus maskipakolla murretaan ihmisten psyykettä ja mm. pikkulapsilla on maskeja joista kaiken lisäksi ei ole mitään hyötyä. Ns. kansanmaskit eivät pitele yhtään nanokokoista hiukasta kumpaankaan suuntaan mutta sensijaan pumppaavat hiilidioksidia ja muita jätteitä edestakaisin.
Tästä seuraa sitten jo Sanna Marininkin hyväksymät rokotepassit.Influessarokotteet ovat syvältä muutenki.
https://peertube.su/videos/watch/69e5a906-980b-4290-8747-c7daa1cdbebf?fbclid=IwAR3JLdqx
https://youtu.be/1zoZZsHdQFs

Timo Jokela said...

Moro!
Pahoittelen kirjoitusvirheitä. Näppis vähän loppu ja unohtuu puhtaaksikirjoitus joskus ``terveydellisistä`` syistä!
Pyydän ihmisiä miettimään omilla aivoillaan aloittaen vaikka siitä onko ``kätkytkuolema`` kuitenkaan normaalia ja mikä sen mahtaisi aiheuttaa?
Olen kelannut 30v. mistä nämä neurologiset sairaudet aiheutuvat ja valtamedia ei koskaan kirjoita pätkääkään mitään negatiivista.
://peertube.su/videos/watch/ce0d29d9-a727-46c8-af8e-e34a4482a96b