1.2.21

Juutalaiset laserit avaruudesta!

Kalifornian metsäpalot toistuvat vuosittain. Joinain vuosina palot pysyvät kauempana asutuksista. Joskus ne tulevat lähelle. Silloin asuinalueita muuttuu tuhkaksi. Nämä realiteetit saivat osakseen salaliittoteorisointia mm. vuonna 2017 sekä 2018. Jotkut eivät voineet millään uskoa, että metsäpalot leviävät tuulen avustuksella. Lisäksi he olivat nähneet valokuvia, joissa valopilarit näyttävät yhdistävän maastopalon taivaisiin. Sehän tarkoittaa vain yhtä asiaa. Joku ampuu laserilla tuolta ylhäältä. Nämä teoriat sisälsivät salaisia lentokoneita, joihin oli asennettu vahva laser. Toiset uskoivat laserin tulevan avaruudesta asti.

 Motiivit palojen sytyttämiselle vaihtelivat teorioissa. Yksi monista teorioista väitti, että maastopalot tehtiin suunnitteilla olevan uuden junaraiteen reitille. Näin saataisiin maasto vapaaksi junaprojektia varten. Kun paloja katseltiin kartalta ja vertailtiin ehdotettuun raidelinjaan, niin huomattiin etteivät ne täsmää. 

Tämän sekalaisen teorisoinnin parissa pyöri myös oikeistolinjan kommentaattori Marjorie Taylor Greene. Hänen puheissaan mainittiin toistuvasti erilaisia salaliittoteorioita. QAnon-kultin kannattajana hän sai runsaasti uusia seuraajia. Ei siis ollut ihme, että Greene lähti mukaan politiikkaan. Georgian osavaltion edustajavaaleissa Greene voitti demokraatti vastustajansa. Uusi kongressiedustaja pääsi vaikuttamaan tärkeisiin asioihin. Hänet asetettiin koulutuskomitean jäseneksi. Seuraavan sukupolven opetus on siis altistunut Greenen aivolle. Republikaanipuolue ei ole nolostunut tai hidastellut Greenen uraa. Tärkeintä on voittaa vaaleja. Eikä olla rationaalinen.

Mitä kaikkea Greene sitten oli höpissyt?

 QAnon kaman toistamisen hän aloitti 2018. Parklandin koulusurmien kohdalla Greene tulkitsi tapahtumat lavastetuiksi. Samoin Sandy Hookin koulusurmat. Facebook-kirjoittelussaan hän kuvaili surmia False flag lavastukseksi. Greene seurasi David Hoggia kadulla hänen senaattivierailunsa jälkeen. Pentagoniin ei hänen mielestään iskeytynyt matkustajakone. Obama oli muslimi. Ja pari muuta suosittua salaliittoteoriaa pyörivät Greenen puheissa. Nainen on täydellinen esimerkki crank magnetism ilmiöstä. Yhteen salaliittoteoriaan uponnut henkilö uppoaa entistä helpommin myös seuraavaan vastaantulevaan salaliittoteoriaan. Pelastusrenkaita ei oteta vastaan, vaan ne viskataan pois eliitin orjarenkeista supisten.

Sen lisäksi hän uskoi Kalifornian metsäpalojen olevan tuhopolttoja.  Greene oli itse tehnyt tutkimusta tulipaloista. *huokaus* Tämän tutkimuksen avulla hän selvitti miten tuhopoltot sytytettiin. Hänen mielestään tapahtumissa oli liikaa yhteensattumia. Eikä minkään tuntemattoman ryhmittymän aiheuttamia tuhopolttoja. Vaan juutalaisten aiheuttamia tuhopolttoja! Aivan, ei missään nimessä skientologien aiheuttamia. Greene erehtyi luulemaan tulipalojen olevan suunnitellun junaraiteen tiellä. Tuo samainen junaraidetta puuhaava firma oli myös aloittanut vuonna 2009 yhteistyön Solaren Corp. yhtiön kanssa. 

 Mitä se yhtiö tekee? No se suunnittelee avaruuteen asennettavia aurinkopaneeleja, joilla ohjattaisiin kerätty energia tänne Telluksen pinnalle! Tällä tavalla metsäpalot kohdistettiin sinne minne tuhopolttajat halusivat. Kaikki klikkaa yhteen, kuten anglismissa sanotaan.


 

Laserit tunnistetaan juutalaisiksi lasereiksi, jos laser-tykin kärkeä on leikattu. Tai jotain. Rothschildit mainitaan. En jaksa välittää. Ei vittu. Lopettakaa nyt PERKELE NOSTAMASTA TYHMIÄ IHMISIÄ JULKKIKSIKSI!

Ei helvetti.

8 comments:

Anonymous said...

Kyseinen huuhari oli päässyt ihan YLE verkkouutisiin. Tuollaisiin verrattuna meidän omat lepakoidenräjäyttäjämme ja kreationistimeppimme alkavat tuntua aivan selväjärkisiltä ihmisiltä.

MrrKAT said...

Greene = USA:n Hakkarainen+Huhtasaari+Putkonen+Turtiainen sekoitettuna blenderissä yhdeksi ja hiukan vielä pöpimmäksi?

Ja ajatelkaa, että erään puolueemma korkeimman älyn huipun ja palkinnon, MEP-paikat sai noista pari ekaa. Niin että peruskannattajat netissä tuntuu usein häpeävät heitä kun asian, heidän piirteitään, nostaa esiin.
Silti se ei näy, ei vaikuta puolueen kannatuksessa joka korkea.
Täten tuokaan Greene ei vaikuta republikaanien kannatukseen alentavasti?

Anonymous said...

Eräät uskonnolliset ryhmittymät väittävät maapallon olevan vain 6000 vuotta vanha. Näiden ryhmien jäsenten keskimääräinen sivistystaso on varmasti sieltä Gaussin etureunalta, mutta heihin kuuluu myös opiskelleita ihmisiä. Kun aatteen palo on tarpeeksi vahva, järki työnnetään syrjään.

Jos kyse on uskonlahkosta, sillä ei muuhun yhteiskuntaan ole juurikaan merkitystä. Mutta kun yhteisiä asioita hoitamaan valituiolla poliitikoilla on täysin todellisuudesta irti olevia käsityksiä, se voi vaikuttaa myös päätöksiin.

Tänään YLE uutisissa puolueeksi pyrkivän Sinimustan liikkeen ohjelmasta:
-Yhdistys lakkauttaisi maahanmuuton. Se perustaisi rekisterin, jolla seurattaisiin ulkomaalaistaustaisen väestön määrää. Rekisteriin kirjattaisiin ihmisten etnisyys, kieli ja uskonto. Se myös rajoittaisi tapaa, jolla media kertoo suomalaisuudesta ja perhe-elämästä.
- Hormonaaliseen ehkäisyyn se suhtautuu kriittisesti ja rajoittaisi sen saamisen esimerkiksi vain "parisuhteessa eläville perusterveille naisille". Abortti olisi sallittua sen mukaan vain, jos taustalla on raiskaus tai "vakava perinnöllinen tai terveydellinen syy".

Suomen parempi tilanne jenkkilään Unkariin tai Puolaan verrattuna ei ole itsestään selvä. Poliittinen hulluus vaanii nurkan takana.

Anonymous said...

Jospa Greene kirjoittelee noita juttujaan vain lämpimikseen?

MrrKAT said...

Greene peruuttaa QAnonista poiespäin (mutta syyttää mediaa siitä):
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-55940542
Muttei peruuta/kadu sitä kun ahdisteli Parkland-ampumisesta eloonjäänyttä teiniä kadulla?
(yo:ssa videoklippi).

MrrKAT said...

Pakko mainita. Minä näin tuon videoklipin Parkland-joukkoampumisuhrin ahdistelusta jo useita päiviä tai liki viikko sitten (se oli suurempi video ja näytti uhriakin joka edellä kaverin kanssa käveli ja jutteli puhelimeen, kuulemma vasta äskettäin video tullut julki) mutten tiennyt kuka, vain "Joku pöhkö Qanonisti"-lokerossa.
Se toki keljutti ja suututti vain jonkin verran että uhria syyllistää. Eilen näin jossain twiitissä että ahdistelijassa kyse olikin juuri kongressiin valitusta Greenestä.

Tänä aamuna heräsin välittömästi tuo videoklippi mielessä ja se että ahdistelija valittu kongressiin... ja alkoi niin SAATANALLISEN KOVA VITUTUS.
Mikä lie PTSD-reaktioni. Eli se pitäisi käsitellä, vaikka somessa(foorumilla), eikä jättää yksin kyynisesti sillensä käsittelemättä.

MrrKAT said...

Breaking News!

Tulevat aamuni (ja PA:n hermot?) ovat pelastetut ketutukselta.
Vain 3 tuntia sitten kirj. vaihtaja Hentunen twiittasi:

Mika Hentunen @MikaHentunen
Republikaanien likapyykkipäivä 2: Arvovaltatappio trumpisteille ja ryhmänjohtaja McCarthylle. Kongressiedustajat päättivät häätää valeuutisia ja salaliittoteorioita levittäneen Marjorie Taylor Greenen valiokunnista. #RepublicanParty #BidenHarris
9.33 ip. · 4. helmik. 2021·Twitter Web App

- https://twitter.com/MikaHentunen/status/1357411922837188612

MrrKAT said...

Iloni jäi lyhytaikaiseksi, koska harhaanjohtava aloitus "republikaanien.." erehdytti luulemaan että republikaanit oli erottanut tään hölmön häikäilemättämän QAnonistin. Se oli koko alahuone jonka demokraatit ja vain 11 republikaania erotti. Valtaosa republikaaneista ei siis olisi erottanut, vaan mieluummin ovat hölmöilevän Trumpin tossun alla.