20.8.21

Rokotuspelottelijoiden alamäki kiihtyy ja TAYS käärii hihansa

 Yhdysvalloista Suomeen kopioitu rokotepelottelu näyttäisi seuraavan samoja jalanjälkiä kuin USAlaisten siskojen ja veljien saappaat. Kourallinen aktivisteja on rantautunut internetin palstoilta oikean elämän pariin. Eri kaupungeissa on lähdetty kyltit ja prosyyrit kourassa valistamaan rokotuksiin meneviä. Rokotteiden kerrotaan olevan joko turhia nuorille tai vaarallisia piikitetyille. Koska tilastollisesti Covid-19 ei ole yhtä vaarallinen nuorille kuin vanhoille, pidetään rokotuskampanjaa turhana. Tuo on se maltillinen sanoma.

Esitteitä on jaeltu Turun kouluissa, Hämeenlinnassa, ympäri Pirkanmaata. Eli myös täällä Toijalassa. Kaikkein törkeimmät tyrkyttäjät yrittivät mennä sisään kouluihin. Onneksi koululaisten suusta kuultuna olisi "ihan vitun noloo" jos oma vanhempi olisi siellä jakelemassa lappuja. Jaetuissa lapuissa on varmasti variaatioita. Erään koulun kohdalla on kuulemma jaeltu THL:n logoilla varustettuja kotitekoisia papereita.

Kouluissa on otettu aihe puheeksi. Yhteiskuntaoppien tunneilla puhutaan ilmaisunvapauden tärkeydestä.

Aktivismi ottaa kierroksia myös sosiaalisessa mediassa. Villit väitteet ilman mitään varmistettuja lähteitä leviävät viraalisesti. Tampereen yliopistollinen sairaala joutui oikomaan räikeimpiä valheita. Twitterissä yritettiin väittää, että tamperelaisesta "eräästä" koulusta oli haettu koululaisia ambulansseilla. Jopa 20 oppilasta oli muka saanut rokotteesta haittavaikutuksia. Videolla päädytään ääni väristen itkua puristaen oikein kamaliin tunnelmiin. Manipulaation kikat on osattu ottaa käyttöön. 

Kunnes TAYS ilmestyi keskusteluun:

Hienoa nähdä TAYS-twittertili aktiivisena myös tällä rintamalla.

Hurjat väitteet rokotteista mahdollistavat monenlaisia juonia. Tilannetta käytti ovelasti hyödyksi Ike Novikoff. Hän keksi tavan vastaanottaa spermaa tuntemattomilta miehiltä.

Rakkaat heimoveljet. Etsimme yhtä vapaaehtoista miestä joka on menossa ottamaan ensimmäisen kokeellisen k-myrkkypiikin, haluamme spermaasi ennen piikkiä ja piikin (piikkien) jälkeen. Lukuisia viestejä kuolleista siittiöistä piikin jälkeen. Tutkijat ja mikroskooppi odottaa. Yv.

Toivottavasti makutesti suoritetaan kaikkien asiallisten protokollien mukaisesti.



16 comments:

Anonymous said...

Jos joku kirjoittelee umpityperää "rokotekritiikkiä" netissä, sitä voi vielä pitää trollaamisena tai jonkinlaisena kieroutuneena huumorina. Mutta että aikuiset ihmiset ihan omalla naamallaan julkisella paikalla. Se on minulle jotenkin uskomatonta.

TJT2 said...

Mitäs te ateistit tähän sanotte https://laitonlehti.net/2021/08/22/korona-uskontunnustus/

TJT2 said...

Juha, paljonkos sulla on nykyään lukijoita? LEVELI NEWSin Hätälivellä yli 43 000 katselukertaa, Slimm lukee oppilailta ja opettajilta saamiaan viestejä, ei uskota rokotteisiin eikä muihin koronavalheisiin. LEVELIn pääkanavalla ollut vieraina mm Bodi, Jaana Kavonius ja Ossi Tiihonen. Hekään eivät usko virallista totuutta. Jaana aikoo järjestää 5 000 henkilön jättimielenosoituksen, FIXIT yms, mutta tietääkseni koronahullutuksestakin puhutaan https://www.oikeusturvakeskus.net/suomenpelastajat-fixit-jattimielenosoitus/
Tule sinäkin valon puolelle pimeyttä vastaan!

Anonymous said...

Kyllä Suomesta sekopäitä muutama tuhat tai kymmeniä tuhansia löytyy pakostakin. Se näkyy jo kun katselee Gaussin käyrää. Nämä kavoniukset ja tiihosethan niitä maailman johtavia rokoteasiantuntijoita ovatkin. Tiihoinen on seonnut niin syvälle salaliittosoppaan, ettei edes päälaki enää näy.

Suomessa ensimmäisen piikin on saanut jo 70 % ja vanhemmista ikäluokista yli 90 %. Tiihonen edustaa hyvin pientä vaikkakin äänekästä marginaalia uskomuksineen. Taitavat olla samaa luokkaa määrältään kuin nämä nuoren maan kreationistit ja aivan yhtä pahasti latvastaan sekaisin.

Anonymous said...

Kävin tutustumassa tuohon LEVELI NEWS:iin. Siellä esiintyi niinkin kovatasoinen asiantuntija kuin Marco de Witt.
Mahtaako Turtiaisen Anokin olla samassa aivoriihessä?

TJT2 said...

Anonymous, Tiihonen ja kumppanit lukevat vertaisarvioituja tiedelehtiä ja muita luotettavia lähteitä, Mikael Kivivuori on koulutukseltaan lääkäri, Paul Lillrankin titteli on professori. Joten jotain asiantuntemustakin löytyy. Vaan mikä on oma asiantuntemuksesi? Anonyymina on helppo huudella, Kavonius, Kivivuori, Tiihonen jne uskaltavat esiintyä omalla nimellä ja naamalla. Juu, ekan piikin saaneita on runsaasti, ja FIMEAan tullut useita tuhansia haittailmoituksia, joista käsitetellyistä vakavia yli 2 000, ja kuolleitakin yli 100. Ja tutkimusten mukaan vain 1 - 10 prosenttia haitoista ilmoitetaan, ja lisäksi FIMEAan siis tulvii niin paljon ilmoituksia että käsittelyssä paljon viivettä. Ja tuossa on vasta heti ilmenevät haitat, pitkäaikaisvaikutuksista ei mitään tietoa. Muista talidomi ja sen seuraaja, talidomin haitat ilmeni kuukausia myöhemminm, seuraajan vasta kymmmeniä vuosia myöhemmin.

TJT2 said...

Toinen(vai sama) Anonymous, Marco oli vain vieraana, ei hän ole osa LEVELIn toimitusta, kuten ei ole ateistinen evotoverisi Tiina Wiik eikä kukaan muukaan lähetyksessä vierailija. Ja LEVELIn pääkanava ja LEVELI NEWS ovat siis kaksi eri kanavaa, yleensä vierailijat ovat pääkanavalla, mutta joku pahansuopa suvakki järjesti sille bannia. Ferrarin ja Porchen omistaja lupailikin, että jos sensuuri jatkuu, perustavat oman alustan. Ano Turtiainen lienee tervetullut vieraaksi, kuten kaikki muutkin jolla on jotain merkittävää sanottavaa. Sinullakin siis voisi olla mahdollisuus päästä LEVELIn vieraaksi, mutta jos oikein arvaan, etpä tietenkään uskalla, kun itsekin tiedät että vain nolaat itsesi noilla jutuillasi.

Anonymous said...

Mikael Kivivuori:
"Ennen potkujaan Mikael Kivivuori toimi yleis- ja työterveyslääkärinä. On ikävää, että lääkäri on mennyt vaarallisen hölynpölyn halpaan, luonnehtii THL:n tutkimusprofessori Mika Salminen. ”Ei jätä mitään epäselvää”, sanoo potkuista Terveystalon johtava ylilääkäri."

Paul Martin Lillrank:
Paul on Aalto-yliopiston perustieteiden korkeakoulun tuotantotalouden professori. Kyseinen titteli pätevöitä antamaan lausuntoja rokotuksista.

En tiedä, onko Tiihonen lukenut ainuttakaan vertaisarvioitua tutkimusta rokotteitsa. Jos on, niin miksi hän levittelee salaliitoohöpmmää?

Fimean rekisteriin voi kuka tahansa ilmoittaa rokotuksen jälkeen tulleestä oireesta. Ajallinen yhteys ei vielä todista asian johtuneen rokotuksesta. Nyt kun maailmalla on rokotettu pari miljardia ihmistä ja Suomessakin miljoonia, voidaan täydellä varmuudella sanoa, ettei rokotteista ole ilmennyt normaalia enempää haittoja.

Anonymous said...

"Sinullakin siis voisi olla mahdollisuus päästä LEVELIn vieraaksi, mutta jos oikein arvaan, etpä tietenkään uskalla, kun itsekin tiedät että vain nolaat itsesi noilla jutuillasi. "

Tuossa porukassa on todella vaikea alittaa niin paljon rimaa, että nolaisi itseään.

Anonymous said...

Paljos sulla TJT on katsojia sun kotisivuilla nykyään? hbomberguyllä on miljoonia katsomiskertoja. Ja lukee vertaisarvioituja tutkimuksia. Eikä mokaile luetunymmärtämisessä, toisin kuin kaverit jotka ei 20 vuoden aktiivisen evoharrastuksen jälkeen osaa erottaa miten punktualismi eroaa saltationismista. Kun osaaminen on keskittynyt metalliputkimiehiin tutustumiseen.

Anonymous said...

Leveliin menemisessä on sellainen riski että jos on väärä mielipide niin katsojakunnasta voi löytyä >0 kpl ihmisiä jotka haluavat tappaa sinut. TJT ei ole tunnetusti turvallisuuden tae.

Anonymous said...

TJT on muuten nolo tyyppi puhumaan rohkeudesta toimia omalla nimellään.

Miten kauan hän venkoilikaan että ei ole se jonka me kaikki tiedämme hänen olevan? Nimikirjainten taakse on tietenkin helppoa mennä metalliputkimiehistelemään muiden pelkuruudesta. Joo. Kyllähän se pelottaakin tervettä että väärä mielipide = päähänpaukuttaminen vankilakundin toimesta.

Onko tämä sitten jokin argumentti jollekin TJTn puolelle? Epäilen jotenkin. Mutta tietenkin kristilliset kreationatsit uskovat omaan voimaan ja sen käyttämiseen. Ovat väkivallalla uhkaamisen lihaksitullut voima. Parempaa väkivaltaa. (Vai väitätkö että et koskaan puhunut metalliputkella päähän paukuttamisen tapahtumisesta ja miten tunnet tyyppejä jotka saavat sen tapahtumaan?)

Anonymous said...

Onko tämä se sama kreationisti TJT joka useita vuosia sitten veti kauheat itkupotkuraivarit Tiede-lehden foorumilla (tais mm. myöntää siinä viestissä olevansa uusnatsi) ennen sieltä poistumistaan?

MrrKAT said...

Näinkin voi ymmärtää.
Korona on sota ja info on sota.

Toisinajattelijat Tiihonen+co ovat aseistakieltäytyjiä. Ihan ymmärrettävää ja inhimillistä jos olisi rauhanaika mutta nämä epäisänmaalliset kieltäytyy aseista Venäjän hyökkäyksen aikaankin, tai oikeestan just silloin alkoivat kieltäytyjiksi.
Koska:
[i]"Kamalaa! RK 95 Eximilia Compi Coupe on ihan uusi ase. Viime vuonna kehitetty malli.
Pelottaa. Vapisuttaa. Entäs jos se ampuu takaisin. Mä meen mieluummin äidin helmoihin vapiseen ja talon eteen tielle kylttiä nosteleen. Varottaan solttupoikii."
;D

Että semmosta "isänmaallista velvollisuutta" ;D

MrrKAT said...

Toisin sanoen. Piikistäkieltäytyjä-persut on täänpäivän kovan linjan kommareita.
He nielee itäpropagandaa päivällisekseen.

Anonymous said...

Mutta siitä iloinen asia tämä Covid on, että uskoisin että moni kristitty alkaa olemaan ymmärtäväinen ja suopea ateisteja kohtaan ihan sen vuoksi, että dokumentoituja Covid -kuolemahavaintoja on enemmän kuin havaintoja Jeesuksesta.