17.3.23

Antti Heikkilä ja Lerpahtavat erektiot - sykkivä kliimaksi

Ortopedi ja terveysguru Antti Heikkilä on onnistunut eristämään itsensä somekuplaan. Pienenä yrityksenä puhkaista tuota kuplaa palaan vanhaan aiheeseen. Vuonna 2021 Antti varoitteli rokotepelottelunsa ohessa keksimällään kerrassaan karmaisevalla rokotehaitalla.

 

 

Kuten Antilla on tapana, hän ei ollut ymmärtänyt lukemaansa. Aiheena ei ollut rokote vaan tauti.

Aikaa on kulunut. Tutkimuksia on tehty. Kankien kallistuskulmia on mittailtu. Eräs relevantti Prior COVID-19 infection associated with increased risk of newly diagnosed erectile dysfunction paperi ilmestyi äskettäin Nature-julkaisussa. Mitä mahtaa tapahtua niille miehille, jotka sairastavat taudin? Vaikuttaako se sinisenä pillerinä vai kylmänä sateena erektioiden laatuun?

Materiaali on luotettavampaa kuin Antin alkuperäiset luulot rokotteiden ja lerpahtamisen yhteydestä. Paperissa haluttiin selvittää onko Covid-19 taudin sairastaneilla enemmän erektiohäiriöitä kuin niillä, jotka eivät ole sairastaneet Covid-19 tautia.

Lyhyesti virsi kaunis: Taudin sairastaminen lisää lerpahtamisen riskiä. 

 

 

Haluaisin kertoa tämän ilouutisen Antille, mutta hän on blokannut, estänyt ja bänninyt minut. Eikä hän koskaan edes vastannut lähettämiini peniskuviin.No comments: