22.3.23

Huominen ufo-ilmestymättömyys, 2023 Edition

"All of this has happened before, and it will happen again."

- J.M. Barrie

 

 Kauan kauan sitten, kaukaisessa blogissa. Eli tässä samassa blogissa, naureskeltiin avaruusolentojen saapumista ennustaneille tyypeille. Vuonna 2008 tapahtumatta jäänyt meedio Blossom Goodchilden lupaama suuri Ufo-ilmestyminen on vielä tuoreessa muistisirussani. Isot lupaukset ja siitä seuranneet takapakit olivat hitusen verran kivaa viihdettä silloin joskus.

Osa 1

Osa 2

Osa 3

Osa 4

Vuonna 2010 piti toistua samanlainen avaruusolentojen paljastustilaisuus taivaalla. Stanley Fulham laittoi maineensa likoon tuollaisella lupauksella. Avaruusaluksia ei ilmestynyt. Vuotta myöhemmin Fulham kuoli pois, ehkä siirtyen jonnekin taivaallisiin sfääreihin.

Siitä lähtien taivaalle on lupailtu mm. salaperäisen Nibiru-planeetan näkyvyyttä. Ehkä olet unohtanut tuonkin salaliittoteorioissa vaahdotetun aiheen? Minä en ole unohtanut. Tästä planeetasta meteliä pitäneet ihmiset ovat vain vaihtaneet aiheitaan.

Tänä vuonna TikTok-piireissä jännitetään aikamatkustajana itsensä esitelleen Eno Alaricin lupausta. Vuodesta 2671 tähän päivään saapunut henkilö kertoo mitä tapahtuu huomenna 23.3.2023: Avaruusolennot ilmestyvät ihmiskunnalle ja niin edelleen sitä samaa mitä aikaisemminkin yada. Myös tälläkin kertaa lööppilehdistö (DailyStar, jne) vaivautuu kirjoittamaan Alaricin jutuista nettilehtiin.

Alaric on lupaillut myös kaikkea muuta yliluonnollista tapahtuvan. Näitä aiheita on kommentoitu ja seurattu 135 miljoonan katselukerran verran TikTokissa. Alaricin omat videot keräävät kymmeniä miljoonia katselukertoja. Menoa ei hidasta se, että useat edeltävät ennustukset maanjäristyksistä, meteoriitin iskuista, ja muista mullistuksista ovat menneet pieleen. Toteutumattomat ennustukset eivät tietenkään harmita Alaricia. Hän on jo saanut klikkauksensa. Tarpeeksi monella seuraajalla ja katselukerralla kanava pääsee TikTok Creator Fund ohjelmaan, jolloin klikkauksista alkaa kertymään kilisevää.

3 comments:

Anonymous said...

Nonni, nys se valtamedian salaliitto paljastui. Eipä ole juttua näistä vierailijoista vieläkään uutisissa. Pimittää tietoa uhvojen ilmestymisestä. Onko illuminati, wef vai liskoihmiset asialla.

ICT-ukkeli

Rami said...

Täysin samaa mieltä!
Ne ei kerro meille totuutta.
Joskaan nwo se ei voi olla, koska olen jäsen ja minulle ei ole kerrottu!

Anonymous said...

NWO on vain kulissi. Olen saanut tietää varmalta taholta, että kaikkien salaliittojen taustalla lankoja nykii salaisista salaisin pahuuden mustin ydin, Teiskon Martat.