22.10.08

UFO-ilmestymättömyys, osa 2

Taivaalla ei ole vieläkään näkynyt massiivista avaruusalusta. 10-14-08-blogissa ollaan vielä toiveikkaita mutta varovaisempia. Vanhat ufovideot (vanha ohjuskoe yöllä) pitävät yllä kiinnostusta. Löysin kuitenkin vasta tänään wanhan haastattelun, jossa oli merkittävä lainaus:


"Olen nähnyt tekstin, ja se sisältää paljon ufouskovaisille tyypillisiä kliseitä: tulemme tuomaan rakkautta ja pelastamaan maapallon. Tällaisia ketjukirjeitä ilmestyy tavan takaa, varsinkin silloin kun maapalloa koettelee joku kriisi. Ihmisillä on tarve hakea voimaa ulkopuolelta"


Joku ilmaisi skeptisen kannan ennen H-hetkeä. Tavallisesti tuollainen teksti ei vakuuttaisi ufo-fania, mutta entäpä kun selviää kenelle se kuuluu? Tyypillinen umpimielinen ja nokkava skeptikkoa? Lainaamaani epäilyä ufo-profetiaa kohtaan esitti itse Suomen lahja avaruusolennoille: Juhan af Grann, joka hengailee humanoidien kanssa.

Jos hän ei ota vakavasti Goodchildin esittämää kanavointia, niin mitä me voimme päätellä niistä jotka ottavat?

Onneksi tämä jatkuva antikliimaksi ei ole johtanut ihmishenkien menetykseen. Kukaan ei tällä kertaa kerinnyt perustamaan lahkoa, jossa avaruusaluksen kyytiin pääsee tekemällä itsemurhan.

No comments: