6.10.08

Sana sunnuntaille: Natsilippu

Sananvapaus on kokenut kolauksen rakkaassa Suomessa. Taloyhtiö meni kieltämään kohua herättäneen natsilipun parvekkeiltaan. Natsilipun kieltäminen tulee tuottamaan ongelmia kansalaisille. Mistä minä nyt tiedän missä asunnoissa homofoobiset rasistit asuvat? Yhteiskunnan lähestymistapa tähän hakaristiongelmaan on aivan väärä. Kieltämisen sijasta symbolia pitäisi sijoittaa enemmän sille kuuluville paikoille. Kaikkein tärkein paikka on uusnatsin/hitler-fanin/kansallissosialistin rintapieli. Heidän takkiinsa pitäsi ommella kiinni pakollinen natsimerkki. Tätä ei saisi ottaa pois, paitsi omin kodin sisällä. Sitä pitäisi kantaa aina julkisissa tiloissa. Työnantajat voisivat samalla saada selville ottaako firmaan työntekijää, joka karkottaa asiakkaita. Ja itse tietäisin milloin voin olla välittämättä ihmisen sanomisista.

Uusnatsien valvontaa pitäisi samalla tehostaa. Heidät pitäisi ohjata asumaan kaupunkien laitamilla oleviin natsilähiöihin, jossa vain natsisympatioita kokevat ihmiset saavat pitää auki liikkeitään. Samalla kaikki uusnatsien lähiöiden ulkopuolinen toiminta voitaisiin ohjata ja keskittää niille varatuille leireille.

3 comments:

Anonymous said...

Huolestuttavin piirre koko episodissa oli se, että tuntemattomaksi jäänyt mieshenkilö kapusi parvekkeelle ja poisti lipun. Tapauksella oli useita silminäkijöitä ja kuvaajia. Kyseessä lienee siis asianomistajarikos, koska ketään ei ole kiinnostanut tapahtunut murto.

Anonymous said...

Oletko siis homoseksuaali?

Paholaisen Asianajaja said...

Keneltä kysytään?

Suureksi häpeäksi joudun tunnustamaan olevani hetsku.