10.10.08

Danie Krugelin DNA-GPS-aparaatti

Muistat varmaan etelä-afrikkalaisen Danie Krugelin? Hän on omien sanojensa mukaan kehittänyt vallankumouksellisen laitteen. Se tarvitsee vain yhden dna-näytteen joltakin ihmiselä, jonka avulla Krugel voi sitten tehdä pari laskelmaa, säätelyä gps-paikantimella ja ta-daa, hänellä on kyseisen ihmisen nykyiset kordinaatit tällä planeetalla. Todella vaikuttavaa. Tiedemiehet ovat ymmällään siitä miten laite voisi toimia. Krugelin mukaan kaikki perustuu tieteeseen ja tietenkin kvanttimaailman ilmiöihin. Tämän takia tavallinen kuolevainen ei ehkä heti ymmärrä aparaatin salaisuutta. Ja salaisuutena Krugel haluaakin pitää kaiken laitteen toiminnasta.

Media on toistellut miehen väittämiä ilman suurempaa kritiikkiä. Nyt paikalliset skeptikot ovat heränneet ja perustaneet Krugelille omistetun sivun.

Stop Danie Krugel

Sivulla on parhaillaan listattuna 14 epäonnistunutta avunantoa Krugelin suunnalta. Hänen laitteensa ei olekaan onnistunut antamaan mitään hyödyllistä tietoa kadonneista ihmisistä. Heidät on joko löydetty sattumalta, muualta kuin Krugelin antamista koordinaateista, tai he ovat vieläkin kadoksissa. Tunnetuin tapaus taitaa olla Madeleine McCann. Krugelin laite ei onnistunut löytämään tytön ruumista mistään.

2 comments:

SSiE said...
This comment has been removed by the author.
Paholaisen Asianajaja said...

SSiE, most Finns understand english perfectly. I can always translate your text into finnish.

And I am already a fan of your site.