13.10.08

Vakavaa metodinäyttelyä

Michiganin osavaltiossa otetaan näytteleminen vakvasti. Näyttelyä opiskelevat aikuiset olivat historiallisen aiheen parissa. The Crucible käsittelee Salemin noitaoikeudenkäyntejä, joissa hirtettiin 20 noidaksi tuomittua. Yksi oppilas otti sanoman vakavasti. Darin Najor kysyi opettajalta uskoiko tämä noituuteen. Opettaja ilmoitti, ettei usko noituuteen. Hänen mukaansa näytelmä kuvasi epäreilua oikeudenkäyntiä. Suivaantunut Najor julisti kaiken olevan jumalanpilkkaa.

Seuraava teko olikin rajumpi. Najor palasi seuraavana päivänä opettajan luo. Hän mutisi uskonnollisia lauseita. Opettaja sai päähänsä jotain nestettä. Opiskelija väläytteli sytkäriään. Hän ilmoitti "haluavansa polttaa noidan."

Najor juoksi karkuun luokasta. Turvamies ja opettaja näkivät hänet parkkipaikalla. Siellä Najor yritti käydä käsiksi opettajaan palavalla tupakalla.

4 comments:

Etsijä said...

RSS feedin ongelma ratkesi: ei pitänytkään klikata sitä alhaalla olevaa RSS-logoa, vaan kohtaa "Subscribe to Posts (Atom)". Go figure! Nyt kuitenkin blogipostauksesi jäsentyvät minulla nätisti selaimeen...

Paholaisen Asianajaja said...

Eli oikea ratkaisu oli olla tekemättä mitään. Damn, I'm good.

MrKAT said...

Niin paljon kuin pidänkin sarjasta, niin hosuva House on äärimmäisen huono roolimalli mihinkään tohtorointiin.

Vanha kunnon Hippokrates (?) jo opetti että mieluummin tee mahdollisimman vähän ja anna luonnon parantaa itsekseen jos mahdollista.

Pätee atk-hommiinkin ym.
Tänään huomattiin että mun känny pysty siihen mihin kaverin ja monet(?) hienommat mallit ei: äänittää ääntä tunnin ja puhelutkin voi salanauhoittaa (Johanna Korhosena voisi olla arvokas ominaisuus). Joten jätimmä sen päivittämättä. Hippokrateen(?) sääntö "älä tee mitään" päti taas..

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Housessahan yleensä hosuminen perustellaan sillä, että potilas on kuolemassa pian, eli jos diagnoosia ei löydy mahd. nopeasti. Househan ei saa "tavallisia" potilaita.

Eli vaikka ylipäätään House on "suunnilleen niin huono kuin voi olla lääkäriksi", tässä kohden mielestäni "hosuminen" on perusteltua. Kutsun sitä kuitenkin enemmän "hakualgoritmiksi", jolla saadaan tietty lopputulos, virheistä saadaan tietoa mihin suunnata.(Idea sama kuin monissa hakualgoritmeissa. Niissäkään ei ohjelman kannata "seisoa paikallaan".)

House on PYHÄ! :) Tai ei.