10.2.07

Barack Obama

USA:n pressanvaalit lähestyvät uhkaavasti. Ehdolla on myös Barack Obama (Demokraatti). Viime viikkoina alkoi klassinen huhujen levittely. FoxNews uutisoi, että Obama oli lapsuudessaan muslimikoulussa! Tätä väännettiin Foxin keskusteluissa ja erään toimittajan kommentti paljastukseen oli: "This is huge!"

Kyllä. Obama (kuulostaa melkein samalta kuin Osama!) todellakin oli muslimikoulussa. Sekulaarisessa. Tytät ja pojat leikkivät välitunneilla keskenään ja kaikkea muuta syntistä! Kyseessä oli siis perinteinen härkä kärpäsestä-skuuppi.

TomTomorrow selittää miten asiat etenevät.

Obaman suurin este on kuitenkin hänen pigmenttitiheytensä. Tosin jopa ääri-konservatiivi Stephen Colbert vakuuttaa ettei hän edes näe rotuja.

"Me, I don't see color. I see Americans. Sure, my friends tell me I'm white, and I believe them because the police adress me as 'sir'."

-Stephen Colbert

4 comments:

Anonymous said...

Ei tuossa vielä kaikki: Obaman toinen nimi on Hussein. Siis Barak Hussein Obama-melkein-kuin-Osama!

Anonymous said...

Ai niin, vielä toinen juttu tuli mieleen. Salonissa (http://www.salon.com) oli jonnin aikaa sitten juttu siitä, kuinka Obama ei ole tarpeeksi musta mustille äänestäjille. Epäilemättä hän kuitenkin on liian musta monille valkoisille äänestäjille.

Anonymous said...

Sekulaari islamilainen koulu antaa varmasti hyvät eväät Amerikan Yhdysvaltojen presidenttikilpaan. Onko sekulaaria islamilaista koulua olemassakaan?

Miksi ateistin ja skeptikon linkeissä yhtään ei ole islam-kriittistä sivua?

Paholaisen Asianajaja said...

Ne "Secular muslim"-termit on Jenkkien uutistoimistojen käyttämät, joten ei ihme jossa niillä ei ole sisäistä logiikkaa.