13.11.14

Kemikaalivanoja, komisario Palmu

Kemikaalivanojen ihmettely on valitettavasti rantautunut pysyvästi Suomeenkin. Valokuvia lentokoneiden jättämistä tiivistymisvanoista kauhistellaan kansainvälisilläkin foorumeilla. Lentokoneiden väitetään osallistuvan väestövähennykseen. Taivaalla näkyvät vanat sisältävät myrkkyjä. Siksi niitä kutsutaan noissa piireissä kemikaalivanoiksi. Varsinaiset todisteet uupuvat oikeasta laajasta väestönvähennysprojektista.

Tätä puutetta paikataan valokuvilla lentokoneiden sisälle asennetuista tankeista. Niiden väitetään sisältävän juuri sitä myrkkyä, jota ruiskutetaan tietämättömien lampaiden päälle. Samat valokuvat kiertävät netissä vuodesta toiseen. Tuorein vastaan tullut tapaus on Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa esitellyt kuvat. Niissä nähdään epäilyttäviä tynnyreitä pitkissä riveissä. Kas näin.Kuvia saatetaan seuraavin sanoin:

Kuva on otettu kemikaalivanoja tuottavan suihkukoneen sisältä. Näyttääkö kovin matkustajalentokoneen matkustamolta ?

Blogissa kuvan tiedetään esittävän kemikaalivanoja tuottavan koneiston osia. Ne eivät todellakaan näytä matkustajakoneen matkustamoilta. Selitys on yksinkertainen. Ne eivät ole matkustajakoneita. Samalla ne eivät liity kemikaalivanoihin.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestykstä -blogi kävi erittäin lähellä oikean selityksen löytämistä, sillä blogiin linkatut kuvat tulevat Metabunk-sivun kautta. Metabunk esittelee useita vastaavia valokuvia JA niiden alkuperän. Kuten arvata saattaa, eivät kuvissa näkyvät kanisterit kuulu kemikaalivanojen tuottamiseen. Kuvissa on painolastisäiliöitä. Niihin pumpataan nesteitä. Menetelmällä testataan lentokoneen käyttäytymistä sen mukaan miten matkustamon tai rahtitilan painopisteet muuttuvat. Testit ovat äärimmäisen tärkeitä turvallisuuden kannalta. Kyseisiä prototyyppilentokoneita on esitelty ihan tavalliselle kansalle ja niitä voi nähdä julkisissa uutisissa ja tuosta BBC:n uutinen vielä kyydiksi.

Miten salaliitto pysyy vielä kasassa? Osallistujat eivät tietenkään kerro kansanmurha-aikeistaan.

Mutta sisäministerin suu on tukittu asiassa ja kukaan virkamies ei saa puhua siitä... Kukaan kemikaalivana suihkukoneiden pilottikaan ei saa puhua asiasta. Koska heillä on vaitiolovelvollisuus siitä, että he myrkyttävät ammatikseen heikommaksi kansallista immuniteettia.

Joten toistaiseksi kemikaalivana-salaliittojen selkein todiste on se, ettei siitä ole luotettavia todisteita.

3 comments:

AaJii said...

Väestönvähennysprojekti? Ihan helevetin huonosti on tuokin salaliittoprojekti onnistunut tavoitteessaan vaikka tiivistymis... eikun kemikaalivanoja on taivaalla nähty jo vuosikymmeniä.

Anonymous said...

Paholaisen asianajaja -blogin pitäjä Juha Leininvaaran vanginvartijatietoisuuden heräämisestä ei ole olemassa suurempia todisteita.

Niitä kun ei tarvitse olla, koska näkeehän se jo sokea Reetakin, että koko bloggari on pelkkä nukkuva tiedeuskovainen ateisti, joka ei usko edes omaan itseensä. Koska hän uskoo vain tieteeseen.

Anonymous said...

teemu, is that you?

nyt ne laakkeet! :D