26.4.17

Tuore rokotuspanikointi: DTP-rokote tappaa!

Tänään rokotevastustajien piireissä alkoi kiertämään ns. uusi tutkimus, joka osoittaa kurkkumädän, jäykkäkouristuksen ja hinkuyskän torjumiseen tarkoitetun rokotteen LISÄÄVÄN LASTEN KUOLLEISUUTTA 5 - 10 KERTAISEKSI!!! Age of Autism ja muut tutut aiheelle omistautuneet sivustot mainostavat sitä tuon tyylisillä otsikoilla.

Tästä uudesta uutisesta saamme kiittää Robert F. Kennedy, Junioria. Hän mainitsee Tanskan hallituksen rahoittaman tutkimuksen. Tohtori Soren Wengel Mogensen vertaili DTP-rokotetta rokottamattomiin. The Introduction of Diphtheria-Tetanus-Pertussis and Oral Polio Vaccine Among Young Infants in an Urban African Community: A Natural Experiment on luettavissa NCBI:n sivulla. Ja kas, rokotetuilla lapsilla oli suurempi kuolleisuus. Juuri tällaista tutkimusta rokotevastustajat ovat aina halunneet. Se todistaa heidän olleen koko ajan oikea---

Soren Wengel Mogensen
Soren Wengel Mogensen

Hetkinen?

Onko tuolla kuitenkaan yhtään mitään yhteyttä rokotteisiin joita käytetään vuonna 2017? No eipä ole, sillä tutkimus tehtiin 80-luvulla. Aikakautena jolloin DTP-rokotteissa käytettiin kokonaisia hinkuyskäbakteereja. Tuollaisista rokotteista luovuttiin, koska niillä oli niin selkeitä haittavaikutuksia. Kyllä! Rokotteiden haittoja seuravaan ja valvotaan. Kokonaisina soluina rokotteisiin tuli mukana myös bakteerin toksiineja. Nykyään käytetään soluttomia rokotteita.

Skeptical Raptor kerkisi käymään läpi tanskalaisen tutkimuksen heikkoudet. Ne ovat tuttuja näistä rokotesodista. Epidemiologisesti pieni tuhannen lapsen otanta. Julkaistu pienessä julkaisussa. Unohdetaan samassa tutkimuksessa käytetyn suun kautta annetun poliorokotteen hyödyt.  Seuratttuina olleista lapsista kuoli 24. Viisi heistä oli rokottamattomien ryhmässä. Tiedoissa ei mainita mihin lapset kuolivat, mutta onnettomuudet on rajattu pois. Aikaisemmin me Pahislaiset olemme perehtyneet minkälaisiin asioihin ihmiset ovat kuolleet rokottamisen jälkeen.

Valmistaudu kohtaamaan tuo tanskalainen tutkimus vanhasta rokotteesta some-syötteessäsi useaan otteeseen.
Robert F. Kennedy, Jr
Robert F. Kennedy, Jr
Robert F. Kennedy, Jr
Robert F. Kennedy, Jr

1 comment:

Anonymous said...

"Aikakautena jolloin DTP-rokotteissa käytettiin kokonaisia hinkuyskäbakteereja. Tuollaisista rokotteista luovuttiin, koska niillä oli niin selkeitä haittavaikutuksia." Huomasit varmaan itsekin että suomessa tuo aikakausi loppui vasta vuonna 2004.