19.3.20

SARS-CoV-2 ja folioprikaatin hämmentävät höpinät

Lue Jason Scott Warnerin kirjoitus. Se selittää miksi meidän kannattaa ottaa sitä etäisyyttä. Perua menojaan. Välttää turhia menoja. Pysyä kotona ja vihdoinkin järjestää ne eripari sukat järjestykseen.

Ja sitten voit tuhlata aikaasi sillä mitä min kirjoitan. Olen käyttänyt useamman illan koronatilannetta seuraten. Varsinkin sen häröilevimmän ja himmeämmän internetin puolella. Rokotevastustajien ja salaliittoteoreetikoiden piireissä on menossa täysi rähinä. Rähinä näyttäisi olevan se perinteinen reaktio merkittäviin maailman tapahtumiin.

Kouluampumisten ja isoja otsikoita saaneiden joukkosurmien aikana foliopiireissä kiellettään ihmisten kuolemat. Ei lapsia oikeasti teloitettu kouluissa, vaan ne olivat kriisinäyttelijöitä. Ei kaduilla oikeasti kuollut ihmisiä kotitekoiseen pommiin, vaan ne olivat kriisinäyttelijöitä ja ketsuppia. Tämä on ihan ymmärrettävä selviytymismekanismi julmia uutisia vastaan. Hermot lepäävät paremmin, kun ei ajattele ihmisten julmuuden olevan totta. Tästä näkövinkkelistä he tulkitsevat myös pandemian tapahtumia.

H1N1-viruksen aikakauden lukuja verrataan nykyiseen SARS-CoV-2 koronavirukseen. Ja kappas vain! H1N1 tartutti paljon enemmän ja siihen kuoli paljon enemmän kuin nykyiseen koronavirukseen! Se on fakta! Joten miksi eri valtiot panikoivat tällä tavalla? SALA-LIITTO!

Tätä ajattelua näkyy paljon sosiaalisessa mediassa. Miksi meuhkataan jostain koronasta, kun kausi-influenssa on tappanut enemmän? Nämä ihmettelijät eivät jostain syystä käsitä, että koronavirus on vasta aloittanut maailmankiertueensa. Kausi-influenssan luvut saadaan jo ympäri maailmaa kiertäneistä viruksista.

Toinen yleinen vihjailu liittyy viruksen alkuperään. Sen kerrotaan karanneen vaarallisten virusten tutkimuslaboratoriasto tai tarkoituksella valmistetun kiinalaisessa bioase-laboratoriossa. Näin olisi joko vahingossa tai tarkoituksella laitettu leviämään äärimmäisen vaarallinen virus. Viranomaisten salailu ja venkoilu vain tarkoittavat sitä, että he yrittävät piilotella viruksen tappamia potilaita!

Samalla samoissa piireissä toistellaan, ettei SARS-CoV-2 edes ole vaarallinen virus. Se mukamas vähemmän vaarallinen kuin influenssa. Tai yhtä vaarallinen kuin influenssa. Mutta ei missään nimessä vaarallisempi. Joten viranomaiset lietsovat paniikkia. Paniikin varjolla he kaappavat itselleen vallan.

Siis ne samat piirit kaappaavat vallan, jotka jo valmiiksi hallitsevat politiikan, lehdistön, pörssin, internetin, sotavoimien sekä ruokateollisuuden päätäntävallat. Se sama piiri jonka taskuissa on jo valtava enemmistö ihmiskunnan varallisuudesta. Se sama piiri on nyt vieläkin jostain syystä kaappaamassa valtaa. Maailmaa hallitsevalla salaseuralla on varmaankin tylsää siellä kokouksissaan.

Kaiken tämän jatkuessa tiedemaailmassa pyritään löytämään lääkkeitä ja kehittämään rokotteita. Taidan mieluummin seurata uutisia tuosta maailmasta, kuin tuhlata enempää aikaa salaliittoteorioitsijoiden maailmassa. Kunnes taas sorrun matkustamaan sinne takaisin.

7 comments:

Anonymous said...

Eipä tässä mitään.

On täysin luontevaa, että maailmaa salassa hallitseva ja kaikkea kontrolloiva supermahti suorittaa vallankaappausta luomalla salaisissa laboratorioissa supervaarallisista taudeista täysin harmittoman taudin ja levittämällä sitä ympäriinsä.

Näin joka päivä Illuminatissa.

Anonymous said...

Onhan näitä vaarallisia epidemioita nähty läpi historian. Ei mitään uutta tässäkään auringon alla.

tyy said...

Ihan kiva. Olen agendasi puolella.

Mutta nyt tuhlaat aikaasi.

MrrKAT said...

Pääni tulee täyteen koronaa jo näistä virallisista valtavirran medioista saati sitten
jos menisin pimeitä salaliittohörhöilijöitä seuraamaan. Sain viikolla jo yliannoksen ja univelka koski päähän, onneksi sain lopulta univelkaa paikattua. Jo 6 tunnin mediapaasto tekee terää. ;D

Vaan ei tuossa kaikki. Joku oli BusinessInsiderin jutun twiitannut jossa valkoista ylivaltaa (white supremacists) kannattavat olivat keskustelleet miten levittää coronaa, nuolemalla hissin nappeja jne (ehkä tavoitteena ns. kaaos ja vallankaappaus), ja miten levittää virusta värillisten asuma-alueille. Eli jonkinlaista bioterrorismista haaveiluahan tuo jo on. (Käsittääkseni Suomessakin tuosta voisi tulla kovat vankilatuomiot).

Sähis said...

Teoria kiinalaisesta laboratoriosta karanneesta viruksesta tuli vastaan jonkin suomalaisen dosentinkin toimesta Yle areenan (tai Yle radion) nauhoitteestakin.

Teorian uskottavuutta oli vaikea arvioida annetuilla tiedoilla.
Uutislähde vain veti siinä meni vanhentuvan skeptikkokin ihan hämilleen, kun en tuollaiseen ollut henkisesti varautunut.

PeP said...

"Teorian uskottavuutta oli vaikea arvioida annetuilla tiedoilla."

Auttaako tää?

https://yle.fi/uutiset/3-11276930

YLE:
"Koronaviruksen dna kertoo, ettei sitä tehty laboratoriossa
Tutkimukset kumoavat salaliittoteorian siitä, että virus olisi ihmisen tekemä."

Pulpakko-aksel said...

Minä kannatan jyrkästi sitä 5-kee teoriaa! Sieltä tulee rokotesiruihin sinkaaleita jotka aiheuttaa sitten zombismia. Kyllä tämän tietää jo kanan edustajakin!