23.12.21

Koronadenialistit kokoontuivat ja kuinkas sitten kävikään

Mitä teet jos et usko viruksiin, rokotteisiin tai siihen että tartuntatauti on sitä mitä terveysviranomaiset väittävät sen olevan?  Mitä teet jos uskot pandemian taustalla olevan kansainvälinen salaliitto? Salaliitto jolla pyritään murskaamaan aitojen patrioottien taistelutahto?

No tietenkin matkustat salaliittoteorioitsijoiden kokoukseen puhumaan taudista. Esimerkiksi ReAwaken America kiertueelle. Vaikkapa Dallasiin tämän kuukauden alkupuolella.

Vice kertoo salaliittoteorioitsijoiden uusimmasta kömmähdyksestä tuon kokouksen seurauksena. Et ikinä arvaa miten muutaman päivän jälkeen kävi ihmisille, jotka eivät ota koronarokotteita ja menevät sisätiloihin joukkotapahtumiin istumaan vierekkäin.

Osallistujat saivat myöhemmin tiettyjä sairastumisen oireita. Jotka tietenkin laitettiin pernaruton syyksi. Mikä muu voisi olla syynä sille, että jotkut heistä saivat hengenahdistusta, yskimistä, päänsärkyä, väsymystä ja kuumetta? Saliin levitetty pernarutto on loogisin selitys. Näin päätteli Consevative Daily podcastin Joe Oltmann, joka on kunnostautunut Qanon-kamoissa piehtaroimisessa. Hän totesi todennäköisyyden sabotaasille olevan 99,9 prosenttia. 

Todisteet pernarutosta ovat tietenkin salaliittoteorioitsijoiden perinteitä kunnioittaen vielä hankkimatta. Vielä on epäselvää kuinka moni osallistuja on sairastunut. Telegram-palvelussa on vain todettu, että heitä on päätynyt sairaalaan asti.

On myös täysin mahdollista, että tapahtumaan osallistuvat puhujat ovat ottaneet rokotteet. Seuraajille vain näytellään rokotevastaista. Taudin sairastaminen on vain sellainen PR-moka, joka tullaan varmasti pian unohtamaan ja pyyhkimään pois kiertueen kahvipöytäkeskusteluista.

Sitä unohtamista odotellessa Joe Oltmann ja kumppanit pyytävät konservatiivisten lääkäreiden apua ja kieltäytyvät liberaalien sairaaloiden tarjoamista hoidoista.

3 comments:

MrrKAT said...

Voi hyvänen aika, että vielä "liberaali sairaala".
Miltähän muuten näyttäisi wanha suomalainen parannuskeino, jos siitä tehtäisiin epäliberaali sauna? Uikkarit päälläkö psähh psäässshhh? ;D

Anonymous said...

Höh, ei se mitää pernaruttoa ole. Vaan tietenkin tarttuvaa akuuttia D-vitamiinin puutosta. Ainakin jos uskomme denialisteja, jotka tietävät, etteu viruksia ole.

ITC-ukko

Anonymous said...

Sairastuneilla oli ruumiinnesteet epätasapainossa? Eiköhän taudista pääse, kun hautaa linnun metsään täydenkuun aikaan.