3.1.22

Antti Heikkilän syöksykierre kiihtyy

 Rakasta ystävämme Antti Heikkilä on jatkanut upeaa syöksykierrettään. Yhä syvemmälle salaliittoteorisointiin pulahtanut Antti oli viime vuonna niellyt lähes kaikki koronapandemiaan liittyvät huuhaat. Kognitiiviset kyvyt eivät vieläkään riittäneet lähdekritiikkiin tai omien väitteidensä tarkistamiseen, joten siinä mielessä Antti on pysynyt uskollisena itselleen. Eikä meno näytä rauhoittuvan vuonna 2022. 

Tällä kertaa Antti kertoo twitter-seuraajilleen, että Forum of Young Global Leaders verkosto on osana maailmanlaajuista massamurhaa. 

 

 

Väitetty massamurha on salaliittoteoriassa osa World Economic Forumin juonta, jolla globaali eliitti vihdoista viimein pääsee hallitsemaan maailma. Aivan kuin globaali eliitti ei tällä hetkellä hallitsisi maailmaa. Tai hallitsee, mutta tulee tulevaisuudessa hallitsemaan vielä enemmän! Jotenkin, kunhan on ensin tehty se maailmanlaajuinen massamurha. Jotenkin.

 Ehkä vuoden loppuun mennessä hän saa Alex Jonesin vaikuttamaan filosofiselta polymaatikolta. En niinkään ole huolestunut Antista. Hän kyllä elättää itsensä mukavasti niillä myymillään verkkokursseilla. Eniten huolestuttavat ne ihmiset, jotka ottavat Antin höpisemät asiat suoraan totena. Miehen sanaan luottaen. Ja sitten levittävät niitä eteenpäin, tarkistamatta olisiko niissä jotain pielessä.




3 comments:

Anonymous said...

Auroran poli tai vastaava odottaa! Siellä on tupa täynnä salaliittoteoreetikkoja. Jotka varmaan kaikki yritetään tappaa...

RH said...

Eikö tossa jo täyty kunnianloukkauksen kriteerit? Tosin Antillahan niistä jutuista on jo kokemusta...

Anonymous said...

Eihän noissa jorinissa enää paljoa järjen valo paista. Kuinka moni faneistakaan nielee tuota sekoilua?

Siinä Paholaisen asianajaja on väärässä, että globaali eliitti hallitisi maailmaa. Saamani varman tiedon mukaan kaiken taustalla lankoja nykii pelätty salainen järjestö, Teiskon Martat.