3.2.23

Aikamatkustavat rokotteet

 Rokotepelottelijan työkalupakissa on useita meisseleitä. Yksi niistä yhtäläisyysmerkkileimasin, jolla pyritään yhdistämään havaittuja terveysongelmia rokotteisiin. Yleensä yhteyttä saadaan leimattua ajallisen yhteyden perusteella. Rokotettu pyörtyy rokottamisen jälkeen? Se johtuu rokotteesta. Rokotettu kompastuu rappusissa rokottamisen jälkeen? Se johtuu rokotteesta. Rokotettu kuoli rokottamisen jälkeen? Se johtuu rokotteesta.

Perin yksinkertainen työkalu. Mutta mitä pitäisi tehdä jos havaittu haitta onkin ilmestynyt ennen rokottamista? Suomessa havaittu ylikuolleisuuden lisääntyminen on otettu ilolla vastaan rokotepelottelijoiden parissa. Heidän nenänsä haistavat, että ylikuolleisuus johtuu rokotteista. Mitään muuta selitystä ei kelpuuteta. Suomen tilannetta edellisiin vuosiin on helppo verrata Euroopan kuolleisuustilasto EuroMOMO:n käyristä.


Rokotepelottelijoiden puheissa unohtuukin tehdä vertauksia myös muihin maihin. Ranskassa ja Ruotsissa on parhaillaan menossa samanlainen kohoaminen ylikuolleisuudessa. Mutta niissä oli samanlainen piikki myös ennen rokotteiden ilmestymistä. Monessa muussa maassa toistui sama ilmiö ylikuolleisuuden kohdalla. Väkeä kaatui tautiin ennen ensimmäistäkään mRNA-rokotteen valmistamista. Rokotepelottelijat ovat usein olleet sitä samaa porukkaa, joka vähätteli taudin vaarallisuutta. Covid-19 ilmestyessä moni heistä oli vielä väittämässä sitä tavalliseksi pikku flunssaksi. Silloin millään haluttu tiedostaa näitä samoja EuroMOMO:n käyriä.Rokotehaittoja ennen rokotteiden ilmestymistä? Olisiko se edes mahdollista? Sehän edellyttäisi, että rokotteen ainesosat matkustavat ajassa taaksepäin. Vitsailin siitä juuri tällä tavalla parisen kertaan facebookissa koronarokotekeskusteluissa, kun jotkut eivät itse huomanneet kronologian olevan väärinpäin. Vitsit vitsinä. Varmasti kaikki ymmärtäisivät miksi se ei ole realistinen yhtäläisyys haitan ja rokotteen välillä. Eihän kukaan rokotepelottelija olisi niin tyhm-

 Olin väärässä. Melkein. Naomi Wolf on kirjailija ja salaliittoteoreetikko. Koronapandemian alkaessa hän siirtyi sujuvasti uuden aiheen pariin. Kaksi vuotta sitten Wolf osasi yhdistää uuden rokotteen nanopartikkeleihin, ja nanopartikkelit salaiseen bio-ohjelmointiin, ja bio-ohjelmoinnin ihmiskehon historian selaamiseen rokotteen kautta. Hänellä sattui olemaan toistaiseksi salattua tietoa tuollaisesta Applen suunnittelemasta ohjelmasta. Wolfin Twitter-viestien lukeminen pakottaa silmämunat pyörimään.

Tästä ei ole pitkä matka siihen, että joku oikeasti väittää rokotteiden matkustavan ajassa taaksepäin. Se ei edes olisi oudointa kamaa mitä koronarokotteista on levitelty sosiaalisessa mediassa. Mitä tahansa ollaan valmiita heittämää kehään, jotta ei yhdistetä ylikuolleisuuden nousua tautiin.


2 comments:

J said...

Wolfilla on kyllä laaja kokemus, paljon kirjoittanut ja tutkinut.

MrrKAT said...

Vastaavanlainen oli tammikuussa, alle 45-vuotiaiden sydäreistä:

Epidemiologi Dr Tara Smith retwiittasi Dr. Blackin jutun sydäreistä USA:ssa. USA:ssa korona(rokote)denialistit (trumpisti kongressiedustaja Marjorie Greeneä myöten) nykyään julistavat hölmösti kaikkia julkisia urheilija ym. äkkisydäreitä rokotteen aiheuttamiksi.

Tyler Black, MD @tylerblack32 13. tammik.
While there has been an increase in sudden cardiac deaths during the pandemic, it clearly started and increased **before** vaccines, and very few young people were vaccinated January 2021 yet the increase in cardiac deaths <45 plateaued there

(graafikuva)
-----
If we include all sudden cardiac death and acute myocardial infarctions ("heart attacks") you see the same phenomenon in young people. The increase occurs through 2020 and the peaks we see in January are the same as the rest of the year and decrease in 2022. No evidence of vax fx
(graafikuva)
-----
...
- https://twitter.com/tylerblack32/status/1613969735414321152