31.1.23

Se harvinaisempi salaliittoteoria avaruusapinoista

Eräs sairaista harrastuksistani on selata salaliittoteoroita pursuvia some-kanavia. Silloin tällöin bongaan harvinaisempia salaliittoteorioita. Joskus huomaan, ettei vastaan tunnu tulevan tietynlaisia salaliittoteorioita. Koronarokotteiden kohdalla näyttäisi jääneen kokonaan tekemättä yhtäläisyysviivojen vetäminen avaruuteen. Logiikka yhteyksille on muutenkin erittäin esoteeristen päättelypiirien hommaa, joten varsinaista logiikkaa ei tarvitse edes olettaa. 

Yritin harjoittaa tällaista yhtäläisyyksien keksimistä. Ihan vain kokeillakseni miten helppoa se on. Katsoin mainion Lazerpigin videota olemattomasta Zircon tiedustelusatelliitista. Tarina on kiehtova. Sitä kuunnellessa opin yhden uuden nippelitiedon. Satelliittien aikakauden alkupäässä mukana oli tietenkin kaikkien merkittävien valtioiden intressit. Eli vakoilijoiden. Kiertoradalta tapahtuva vakoilu toimii parhaiten, jos muut eivät tiedä sinun vakoilevan heitä.Sen ainekset ovat: NASA, vakoilusatelliitti, ihka oikea False flag operaatio sekä korona plus litteän Maan kumoaminen. Kuinka salaliittoteorioitsijat ovat voineet jättää kuiskimatta tästä asiasta?

Katsaus menneisyyteen Scientific American blogissa. Avaruuden valloittaminen oli vasta alkamassa. Kiertoradalle ammuttiin alkeellisia aparaatteja. Niillä pyrittiin selvittämään millaiset rasitukset kohdistuisivat ihmisiin saman matkan aikana. Tieteen nimessä raketteihin pakattiin myös koe-eläimiä. Neuvostoliitto oli kerinnyt lähettämään Laika-koiran kiertoradalle. Makakit olivat yleisiä apina-astronautteja tällä uralla. Nimellä tunnetut koe-eläimet eivät tietenkään olleet ensimmäisiä eläimiä avaruudessa. He olivat ainoastaan julkisuuteen päästettyjä tapauksia. Yhdysvallat oli jäämässä pahasti jälkeen avaruuskisassa. NASA:n rinnalle perustettiin myös Advanced Research Projects Agency (ARPA). NASA on enemmän siviilipuolen hommia. ARPA rapisee kenraalien pelipöydällä. Avaruustutkimuksen lisäksi haluttiin tutkia mitä Neuvostoliitto tekee omalla maaperällään. Sitä varten pitäisi lähettää tiedustelusatelliitteja. Eikä vastustaja saisi tietää milloin ja mistä ne on laukaistu, jotta satellittien seuranta ei olisi helppoa.

USA aloitti salaisen Discoverer projektin. Siinä armeijan omat tiedustelusatelliitit (Argon, Lanyard ja Corona) pääsisivät kulissien takana peitetarinoiden avulla salaa avaruuteen. Tämä false flag operaatio vaati eläimien henkiä. Tiedustelusatelliitti kuvasi Neuvostoliittoa perinteisellä kameralla, jonka filmi pudotetaan kapselilla ilmakehään. Operaation kulissi vaati valtavn määrän insinöörejä, tutkijoita, apinoiden opettamista, kirurgisia toimenpiteitä, eläinten elintoimintojen ylläpitoa hoitavien laitteiden kehittämistä, jne. Eläimiä haluttiin palauttaa kapselilla myös takaisin maaperälle. Kaikki tietenkin vain osana ihmiskunnan teknologista kehitystä. Näin päästiin lopulta poseeraamaan kameroille ja kehumaan avaruustutkimuksen rauhanomaista luonnetta. 

Joskus rakettiin lastattiin apina. Testituloksien avulla varmasti kehitettiin ihmisten vastaavaa matkaa. Joskus kerrottiin vasta viime hetkellä, että apinatutkimus oli peruttu. Ryhmän jäsenet lähetettiin muihin projekteihin. Rakettiin lastattiin apinan sijasta Corona satelliitti. Se napsi valokuvia. Filmi kerättiin talteen merellä. Kuvista päästiin ihailemaan ensimmäistä kertaa mm. Neuvostoliiton uusia lentotukikohtia.

Avaruusapinoita, suhmurointia, sotateollisuuden salaisuuksia, ja se kauhia CORONA! Jos näet näistä koostuvan salaliittoteorian jossain anonyymin kirjoittajan viesteissä internetin syövereissä, niin en tunnusta olevani se anonyymi.

3 comments:

Jussi said...

Neuroverkkohan keksii asioita, koska siellä syötteet painotettuina verkossa ja lasketaan sen verkan läpi vaikka siellä verkossa ei olisikaan mitään tietoa. Tämä neuroverkkojen luonnollinen ominaisuus. Neuroverkot hallusinoivat. Ihminen tekee samaa. Moni keksii jos ei tiedä eli ei se ole sen kummempaa. Ei sitä varmaan saa millään pois.

Jussi said...

Taisin vahingossa vastataan väärään blogiin. Piti olla blogi jossa käsiteltiin avaruuskarhuja ja Neuvostoliiton avaruusohjelmaa, ja ChatGPT vastauksia niihin.

MrrKAT said...

HUS:n johtajana ja ylilääkärinä oli/on Markku Mäkijärvi joka kirjoitti kirjan Koronapeli.
Hän kirjassaan kehuu voittaneensa koronapelin muiden sairaaloiden pomojen kanssa. Juuri ennen koronan tuloa maailmaan ja lopulta Suomeen.

Miltähän tuo kuulostaa salkkarien korvissa? ;D