23.11.23

Andrew Kaufmanin hämmästyttävä tärpätti-detox

 Virusdenialisti Andrew Kaufman pääsi melkein unohtumaan. Miehen asiantuntijuus viruksista osoittautui hieman puuttelliseksi pari vuotta sitten. Tänä vuonna Kaufman todisti olevansa vielä puutteellisemmin perillä kemiasta.

X-sovellukseen laittamassaan videossa Kaufman selittää detox-keinonsa erinomaisuutta. Jos asiak.... siis, potilas haluaa hoitavansa omaa kehoaan luonnollisilla menetelmillä, niin hänen kannattaa nielaista muutaman päivän pituisella kuurilla päivittäin muutama tippa....

Tärpättiä?

Kaufman nauttii sitä teelusikallisen verran. Tietenkin fiksuna miehenä hän liuottaa sitä kolminkertaiseen määrään sokeria. Ja sitten nielee tuon sokerin. Eihän mies nyt mikään hölmöläinen ole! Tärpättiä pitää kuulemma nauttia kohtuudella. Määrä tekee myrkyn, jne.


Luonnollisesti fiksuna miehenä Kaufmanilla on täysin validi lääketieteellinen teoria tämän detox-menetelmän toimivuudella. Sokeri toimii syöttinä kehon "parasiiteille" jotka tärpätti sitten tuhoaa. Näin kehosi voi paremmin, kun pääset eroon näistä pahoista kehveleistä kroppasi sisällä. Sillä mikäpä muu siellä kropassa voi aiheuttaa tauteja. Kaufman ei ole mikään mikrobiteorian fanittaja, joten hänelle ei tarvitse höpöttää viruksista. Viruksia kun ei ole olemassa Kaufmanin maailmassa.

Miehen kotisivulla myydään nettikursseja. Alkemistinen detoxaus ja muut vastaavat videot ovat varmasti hauskaa katseltavaa. Webinaareille kertyy hintaa vain vaivaiset 597 dollaria. 


Tuo on aivan järkyttävää rahan tuhlaamista. Ja ei, en suostu kertomaan kuinka paljon rahaa minä käytän Warhammer-miniatyyreihin vuodessa. Mutta jos ihan välttämättä haluat oppi mitä kaikkea rautakaupan litkuja voit niellä ja maksaa siitä satoja euroja, niin voit tietenkin uskoa kaikkea mitä näet internetissä.

En ole mikään asiantuntija, mutta en suosittele nielemään tärpättiä.

5 comments:

Anonymous said...

"Miehen asiantuntijuus viruksista osoittautui hieman puuttelliseksi pari vuotta sitten"

Eikä osoittautunut. Sinä sen sijaan et koskaan vastannut kirjoittamaani kritiikkiin esimerkiksi tuon linkkaamasi merkinnän kommentissa. 3 osa sarjastasi ei vastannut myöskään. Ehkä et ymmärtä mitä kysymykseni todella koskee.

/Marja

Anonymous said...

Suuri kiitos, että joku jaksaa näitä huuhareita kaivaa esille. Itsekin teen sitä, mutta en perusteellisuudessa pärjää sinulle alkuunkaan!

Anonymous said...

Edelleen, ei kenenkään pidä sinulle väittämiäsi kiistää tai osoittaa vääriksi.
Hyvä Marja.

Jos kerran tiedät totuuden, ole hyvä ja osoita se.

Ei kylläkään riitä se että vain väität niin.
Eikä kivat anekdootit riitä

Yst terv

Rami

El Salvador said...

Thank you for the valuable resources and recommendations you share.

Paholaisen Asianajaja said...

Myles Power teki videon Kaufmanista. Viihdyttävää katseltavaa myös virusdenialisteille.

https://www.youtube.com/watch?v=K5mn7Iz36hI