10.6.08

Outoja uutisia maailmalta

Jonkun täytyy välittää meille suoraa kuvaa siitä mitä oikeasti tapahtuu Etelämantereella. Todennäköisesti videokuvasta veloitettaisiin kuukausimaksuja. Yhdysvaltalaiseen tukikohtaan rahdattiin kerralla 16 500 kondomia. Etelässä onkin menossa pimeä ja pitkä talvi. Toivottavasti spärdärit riittävät seuraavaan rahtikuljetukseen asti, joka suoritetaan syyskuussa.

Hindut hallitsevat taloustieteiden salat. Kauppatieteisiin keskittyvä Pohjois-Intialainen koulu on nimennyt apinajumala/taivaallinen soturi Hanumanin lautakuntansa johtoon. Hanumanin läsnäolo tuo kaivattua viisautta bisneksiin. Koulun apujohtaja selitteli nimitystä; "Selasimme läpi monta tärkeää nimeä teknologian ja hallinnon piiristä, kun etsimme puheenjohtajaa instituutiollemme. Lopulta päädyimme Herra Hanumaniin, sillä kukaan ei ole häntä suurempi."

Veikkaan, että tulevaisuudessa intialaiset bisnesneuvottelut eivät tule päätymään kovin hyvin intialaisten kannalta.

Viimeisenä varoitus homoseksuaalisuuden leviämisestä maailmalla. Norja on sallimassa kirkollisen vihkimisen sateenkaaripareille. Uusi avioliittolaki tuhoaisi kaikkien heteroavioliittojen pyhyyden kerta heitolla. Homot saisivat samat oikeudet kuin Normaalit avioparit[tm]. Pian yksikään hetero ei enää halua naimisiin ja kaikista lapsista kasvaa homoseksuaaleja. Tai näin meitä varoitellaan. Asiasta äänestetään tänään tiistaina.

1 comment:

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

125 -työntekijää, 16500 kondomia. Eli 132 per lärvi. Koska puolet ovat naisia, lopputulos on ka. 264 kpl/mies.

Ei mahdoton, mutta luultavasti hieman ylimitoitettu. Luultavasti tarkoituksella, koska on aika ikävää jos loppuu vaikka kesken.

Toinen vaihtoehto on tietysti se että etelänapamannerlaiset salakuljettavat huumeita. Tai sitten suosikkiharrastus on lateksiallergian testaaminen. Tai sitten niitä käytetään vappupalloinakin.