28.6.08

TJT voitti minut jälleen kerran

Omilla sivuillaan TJT esittelee kuinka hän onnistui jälleen kerran paljastamaan minun katalat valheet ja epäonnistuneen mustamaalausoperaation.

Yhteenveto: Advocatus Diaboli yritti mustamaalata Woodmorappen mainetta valehtelemalla hänen esittäneen Nooan Arkin valaistukseksi jotain mielikuvituskiviä, vaikka Woodmorappe oikeasti esitti vain realistisia ratkaisuja. Jäätyään kiinni valheestaa, A.D. ei kyennyt myöntämään valhettaan, puhumattakaan että olisi pyytänyt sitä anteeksi. Sen sijaan hän yritti kuitata asian lapsellisella huumorilla, jatkovalheella energiansäästölampuista ja siirtymällä tivaamaan vastauksia muihin asioihin.


Joudun toipumaan tästä nöyryytyksestä koko viikonlopun.

5 comments:

Jonii said...

Mitä nyt itse keskustelua seurasin, tuo oli ihan oikeasti sinun puoleltasi moka ja selkeän asiaton kommentti.

Kun nyt kuitenkin kreationistiväittelyistä suuri osa hauskuudesta tulee siitä, että he taistelevat hulluna tyylimyllyjä vastaan, kannattaa myös muistaa antaa heille pisteet jos he ovat jossain asiassa oikeassa. Tuskin se kuitenkaan mitään erityistä juhlaa on yrittää taistella kaikkien länsimaiden 150 viime vuoden aikana keräämää tietämystä vastaan.

Paholaisen Asianajaja said...

Olen huomannut, että en viime vuosina kykene ottamaan tiettyjä asioita enää vakasti. Vielä viitisen vuotta sitten otin nämä vedenpaisumusjutut arkkeineen ihan vakavasti (siksi ostin kyseisen Woodmorappen kirjan).

TJT on aivan oikeassa siinä, että en esittänyt Woodmorappen kantaa tarkasti.

Esitän täten nöyrän anteeksipyynnön suoraan hänelle.

Unohdin, että Suomesta löytyy ihmisiä joille vedenpaisumustarina on vakava asia.

Jonii said...

Olen huomannut, että en viime vuosina kykene ottamaan tiettyjä asioita enää vakasti. Vielä viitisen vuotta sitten otin nämä vedenpaisumusjutut arkkeineen ihan vakavasti

Osittain tämä on se ongelma, jonka takia nostin asian esille: Mielenkiinnon laskiessa kannattaa välttää aiheesta keskustelua, ei ole kenenkään etu että menee puolihuolimattomasti ja toista osapuolta kuuntelematta väittämään mitä sattuu.

Anonymous said...

Vieläkö löytyy joku, joka jaksaa väitellä TJT:n kanssa? Nostan hattua sitkeydellesi. :)

Paholaisen Asianajaja said...

Täytyy tunnustaa, että tämän jälkeen (http://www.tiede.fi/keskustelut/viewtopic.php?f=8&t=24255) en enää kyennyt ottamaan TJT niin vakavasti kuin ennen sitä.