28.6.08

Tohtori Tolosen seikkailut

Olen jo tovin seurannut miten Tiede-foorumilla puidaan Tohtori Tolosen asioita. Näyttäisi siltä, että itse Tohtori on ilmaantunut paikalle. Seuraukset eivät ole tosin kovin mairittelevia hänen kannaltaan. Tohtori tuntuu olevan kovin herkkä siitä mitä hänestä kirjoitetaan netissä. Hän on uhkaillut yksityisviesteissä poliiseilla ja lakituvalla. Syynä tietenkin kunnianloukkaus.

Selvitettävien asioiden listalle nousi nyt Tohtori Tolonen. En tiedä mistä revin ylimääräistä aikaa.

7 comments:

Christer Sundqvist said...

Myös tuo toinen tohtori (Sundqvist), jota tohtori Tolonen on kohdellut kaltoin, on paikalla Tiede.fi -keskustelupalstalla.

Sinun kannattaisi keskittyä tohtori Tolosen tapauksen ruotimisessa siihen seikkaan missä menee raja terveysinformaation ja mainostamisen välillä. Minulle tuli yllätyksenä, että tohtori Tolonen ilmeisesti on työntänyt Wikipediaankin mainosviestejään.

Voin tarvittaessa olla jossain määrin yhteistyöhaluinen myös tohtori Tolosen muiden ominaisuuksien ruotimisessa.

Tsemppiä!

Anonymous said...

Tolonen ja kumpp närkästyivät aikoinaan siitä kun kansaa varoitettiin maksalaatikon A-vitamiinimyrkytysriskistä. Sukulainseni oli kärsinyt tämän takia päänsärystä. En anna vieläkään anteeksi myrkytyksiä vähättelevälle Toloselle että hän olisi vaientanut viranomaiset..

Paholaisen Asianajaja said...

Tolosessa onkin _paljon_ selvitettävää. Olisin kiitollinen veteraaniurheilijalle, jos hän kerkiäisi opastamaan minua hyvien materiaalien pariin.

Anonymous said...

Oma äitini on lähes koko ikänsä syytänyt rahaa tähän huijaukseen ja lisäksi käy Lahdessa jollakin pseudolääkärillä (pahus -- nimi unohtuu, mutta se on tunnetumpi henkilö, jolla riittää höynäytettäviä), joka näitä "lääkkeitä" "määrää" hänelle.

Ei suostu millään uskomaan, että hänen oikea (vakava!) sairautensa saattaa pahentua tämän töryn seurauksena (kun se voi joko heikentää tai ylivahventaa olemassa olevaa lääkitystä, tai muuten vaan reagoida kehon kanssa).

Anonymous said...

Pyöräilyn maantie SM kisat 2009 voittanut Toni Liias oli myös innokas Tohtori Tolosen tuotteiden käyttäjä ja markkinoija. No, Liias kärysi dopingista omien sanojensa mukaan likaisesta testosteroidibuusterista, sen jälkeen Liiaksen lisäainesivuja on hävinnyt verkosta.

John Smith said...

Tohtori Tolosen tuotteissa on järkeä eikä hän todellakaan ole puoskari vaikkakin PALJON parempiakin ei-lääketehtaiden

Tohtori Tolosen tuotteet joita olen käyttänyt: omega3 ja berberiini ovat järkeviä tuotteita.

On järkevää lisätä hyvän kolesterolin määrää joka vie kolesterolia tarpeen tullen pois suonista (omega3) kuin vähentää rakennuspalikkoina käytetyn pahan kolesterolin määrää. Lisäksi kalaöljy on hyväksi aivoille ja lisää BDNF-kasvutekijää aivoissa. Sivuvaikutukset DHA/EPA rasvaöljyille ovat vähäiset toisin kuin statiineilla.

Samalla tavalle berberiini on hyvä apu diabetekseen, sen lisäksi se lisää reuptake pumppuja aivoissa joka vähentää kortisolia ja siten diabetestä. Mahdollisia sivuvaikutuksia on, mutta ne ovat vähäiset varsinkin kun vertaa moniin muihin luontaistuotteisiin.

Tohtori Tolonen erotettiin lääkäriliitosta juuri sen takia että hän ei halunnut muiden lääkäreiden tavoin olla lääketehtaiden juoksupoika ja koukuttaa ihmisiä lääkkeisiin jotka ei toimi hyvin (toki luontaistuotteet EIVÄT OLE ongelmattomia, niiden käyttö vaatii asiantuntemusta, mutta tohtori tolosen valitsemat luontaistuotteet ovat valittu huolella ja melko turvallisia. Moniin vaivoihin tarvitaan toki kunnon lääkkeet ja lääkärin hoito).

Lääkärit eivät voi suvaita sitä että he eivät voi kontrolloida ja tapattaa ihmisiä säätelemällä hyvien lääkkeiden käyttöä ja informaatiota sairauksien hoidosta ja lääkkeistä. Muutenkin terveydenhoito kärsii lääkärien diktatuurimaisesta asemasta jossa ei synny kunnon kilpailuasetelmaa ja lääkärit eivät oikeasti toimiyksityisyrittäjinä ja käyttämiensä lääkkeiden kehittäjinä vaan luulevat saavansa parhaat mahdolliset lääkkeet ja hoitosuositukset lääkeyhtiöiltä joiden tarkoitus on vain tehdä sairailla ihmisillä rahaa (eikä parantaa heitä tai pitää heitä elossa). Toisaalta vakavemmissa sairauksissa lääkärien ohjeiden mukaan pitää aina toimia ja vasta todella hyvin omaan sairauteensa perehtynyt ihminen osaa valita sopivia luontaistuotteita ja lääkkeitä itselleen (jotka korjaavat ongelmaa eivätkä vaan peitä sitä ja aiheuta ongelmia KUN lääkitys lopetetaan).

Itselläni berberiini paransi orastavan diabeteksen. Samaten olen käyttänyt kukkien tuoksua (kerää muita kukkien terälehtiä metsästä pussiin), joka vähentää huomattavasti ja pysyvästi kortisolia ja vähentää verensokeria yhtä tehokkaasti kuin insuliini. Hoidon hinta lähes 0 euroa.

Samaten kipulääkkeiden sijasta kannattaa osta sähköakupunktio setti kotiin jolla voi alentaa kivun tunnetta ja lisätä endorfiineja, auttaa yleensä myös masennukseen.

Näitä niksejä ahneet lääkärit ja lääketehtaat eivät halua sinun kuitenkaan tietävän vaan tarkoituksena on tapattaa sairaat lääkkeillä jotka vain peittävät oireet ja koukuttaa ja rahastaa ihmisiä ja aiheuttavat sivuvaikutuksia eivätkä paranna ja pidä heitä elossa.

Toisaalta 90% luontaistuotteista on tehottomia tai huijausta.

Anonymous said...

Tolonen tossa päällä?