2.4.09

Kaunis morsian. Osaako hän jo polkea polkupyörällä?

Paahtoleipä kerkisi kirjoittamaan tyhjentävästi Imaami Chebab Khodrin sanomisista. Hieman kiteytettynä sanoma on se, että pedofilia ei ole kliffaa, mutta kun lapsen kanssa sovitaan avioliitto, niin se ei enää ole pedofiliaa, joten se on ihan kliffaa.

Perseestähän se on.

Samalla periaattella voidaan ollaan uskonnollisesti moraalisia prostituution kanssa. Sitä ei tosin kutsuta prostituutioksi, vaan avioliiton kaltaiseksi sopimukseksi. Riippuu tietenkin siitä mitä Šaria-lain koulukuntaa noudattaa. Sigheh ei sinällään ole aito ja oikea avioliitto (tai on, riippuu taas sitä ketä imaania kuuntelee), vaan tilapäinen diili, jonka aikana on täysin hyväksyttävää sekstailla.
Näin sinkut miehet voivat saada hyväksyttyä seksiä puhtaalla omallatunnolla.

1 comment:

Mette said...

Olen ollut lukevinani, että Iranissa ja Afganistanissa köyhät naiset käyttäisivät tuota yhden vuorokauden avioliittoa voidakseen ansaita prostituutiolla.

Eräässä Saudi-Arabiaa käsittelevässä kirjassa naimaton mies kulki taskussaan pika-avioliittopaperi, jossa morsiamen nimi oli jätetty auki. Ei seksin vuoksi, vaan siltä varalta, että hänet vahingossa olisi tavoitettu naimattoman naisen kanssa samasta huoneesta. Vastahan siellä ruoskittiin yli 70-vuotias nainen, koska hänen imettämänsä nuorukaiset tulivat tapaamaan vanhaa hoitajaansa.