15.12.11

PA -tapaaminen 2012

Vuosi 2012 tulee jäämään aikakausien titaanisille sivuille vuotena, jolloin järjestettiin ensimmäinen virallinen Paholaisen Asianajaja -blogin tapaaminen. Ensimmäistä harjoituskokoontumista Tampereen Plevnan olutpanimoravintolassa ei lasketa, rauha siellä menehtyneiden muistolle.

Luvassa on seksikkäiden skeptikoiden, älyttömien älykköjen, ujojen nörttien, risupartaisten epäilijöiden ja muun sekalaisen joukkion välistä jutustelua. Mahdollisesti hyvän ruokavalion (karppaus-sota pyritään pitämään välirauhassa) ja nestemäisten hyödykkeiden kera. Korkealla kokoontumispaikan listalla on sushiravintola Maruseki, josta voin varata tilat kokoontumista varten. Muitakin ehdotuksia otetaanv astaan. Olen käyttänyt iltaisin enemmän aikaa kirjojen lukemiseen kuin bloggaamiseen. Sen takia tapahtumassa on tyrkyllä ilmaisia kirjoja, jos niistä sattuisi löytymään kiinnostavia tapauksia osallistujille. Yritän myös kehitellä jotakin ohjelman kaltaista.

Tulevan kokoontumisen tarkat kordinaatit aika-avaruudessa ovat toistaiseksi: Tampereen keskusta, Tammikuun 21. tai 28. päivä, eli joku lauantai. Tarkemman päiväyksen ilmoitan joulun jälkeen. Ilmoittautuminen ja kyselyt tapahtuvat sähköpostilla: diabolieh AT yahoo.com

2 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

3 ilmoittautunutta. Siitä se lähtee.

tyy said...

Nyt kyllä tekisi mieleni vierailla Tampesterissa.

Mitenkähän tuon saisi järjestettyä.