14.12.11

Planeetta X/Nibiru on taas täällä

Tai ainakin ihan kulman takana piilossa. Nibirun paluu -blogissa on tyrkyllä tuoreimpia kuvia tuosta salaperäisestä planeetasta, jonka lähestyminen ei jostakin käsittämättömästä syystä vaikuta muiden planeettojen kiertoratoihin. Kuinka kukaan skeptikko voi enää kieltää Planeetta X:n lähestymisen? Nämä kuvat todistavat aukottoman saumattomasti, että tähtijärjestelmämme sisällä kruisailee uusi planeetta, jolla on useampi kuu kiertolaisenaan. Planeetta X on jo ohittanut Neptunuksen ja Uranuksen kiertoradat. Tai sitten ei ole, mutta ihan kohta on. Riippuu vähän siitä kenen Youtube-kanavaa kuuntelee. Planeetta X lähestyy meitä suoralla kurssilla, ja siksi planeetta näyttää epämääräiseltä pölypilveltä.

Onneksi Aurinko valaisee X:n kuita.NASA, NSA, FBI, CIA, SUPO, Ursa, vapaamuurarit, Suomen ammattikorkeakouluopiskelijakuntien liitto ja Skepsis ry estävät kansalaisia katsomasta taivaalle kirkaalla säällä omin silmin. Toistaiseksi en ole saanut selville noista esoteerisistä teksteistä miksi Planeetta X tai sen pölypilvi eivät erotu yhtä selkeästi kuin pilvessä pyörivät kuut.

Katse taivaalle, kansalaiset!

5 comments:

Maria said...

Meinaaks ne siis että maailmanloppu tulee (taas)? ;o

Maria said...

P.s. Heti tuli mieleen Lars von Trierin Melancholia.

RH said...

Miten kummassa aurinko valaisee Nibirun kuita vain päivällä? Yhtä laillahan sen pitäis valaista ne yölläkin.

Morze said...

Aurinko on silloin Maan toisella puolella. Se kiertää Maata koska salaliitto!

Anonymous said...

Astronomia ei liene salaliittoteoreetikoiden vahvinta osaamisaluetta mutta mitäpä sitä nyt pikkuasioita murehtimaan kun maailmanloppu tai ainakin illuminati vijyy jokaisen nurkan takana. Ihan tosi!