2.5.12

Taas pukkaa maailmanloppua

Maailmanlopulla peloittelu on esoteerisiin uskontulkintoihin uppoutuneiden ihmisten perinteinen harrastus. Tällä kertaa ihmiskunta kokee kristinuskon kautta tulkitun tuomion, kun (olet varmasti lukenut tästä aikaisemminkin) Jeesus Kristus palaa taivaista, pasuunat pauhuvat ja mullistuksia, Eurooppa yhdistyy Antikristuksen ikeen alle, jne plääplää. Ronald Weinland altistaa maineensa epäonnistumiselle. Luonnollisesti hän kuvittelee olevansa Jumalan määräämä tuomiopäivän profeetta, ja siksi hänen päänsä sisällä kuuluvat äänet ovat oikeassa. Saman periaatteen voimin hän on päätellyt, että verojen maksaminen ei koske profeetta Weinlandia.

Weinlandilla on kokemusta maailmanlopuista, sillä hän kirjoitti 2008: God's Final Witness, jossa selitettiin minkälaiset mullistukset tuona vuonna aloittisivat Lopun. 2008: God's Final Witness on minulla jossain täällä hyllyjen kätköissä. Voit hankkia oman kopiosi melko varmasti läheisesti divarista, sieltä epäonnistuneiden ennustusten alelaarista. Tai voit altistaa tietokoneesi kovalevyn ilmaiselle Pdf-versiolle kirjasta. Opit mitä mies tarkoittaa seitsemällä ukkosella ja kuudennella sinetillä. Siteerattuaan Ilmestyskirjaa Weinland selittää mitä teksti tarkoittaa:


What does all this mean? Simply reading this does not tell you
anything specific. It was not written so that just anyone reading it
could understand. For that matter, none of the Book of
Revelation was written so that just anyone reading it could
understand. It has to be revealed through God’s servants, and
most of it was reserved to be revealed at this end-time through
God’s end-time prophet—me.

Ja siksi hän on luotettava profeetta.


Parhaimmilla profeetoilla on taustallaan peri epäonnistunutta ennustusta. Weinland ennusti, että vuonna 2008 alkaisi kolmen ja puolen vuoden pituinen vavisutteluaika, jolloin tapahtuisi paljon merkittäviä muutoksia maailmassa. Weinlandin harmiksi hän kirjoitti muutoksista aivan liian spesifisesti. EU yhdentyisi kymmenen valtion supervallaksi, joka olisi oikea uhka Yhdysvalloille, Israelille ja Venäjälle. Eurooppa toimisi Saatanan demonivoimien avustuksella. Silloin Yhdysvallat olisi jo romahtanut täystuhojen runtelemana. Jeesus Kristus palaisi tellukselle vuonna 2011. Kun näin ei näyttänytkään käyvän on Jeesuksen palaaminen tuolle vuodelle tietenkin tarkoitettu vain henkiseksi läsnäoloksi.
Turvallisiksi ennustuksiksi sekaan on laitettu maanjäristyksiä (ei tietenkään profeettaa siitä missä ja minä vuonna) ja talousahdinkoa, jotta edes joku kohta menisi oikein noiden vuosien aikana.

Weinland ei ole kuitenkaan luovuttanut. Hän on ilmoittanut uudelleen kriittisen päivämäärän. Jeesus palaa toukokuun 27. päivä. Pieleen menneet ennustukset Kanadan, Australian ja Yhdysvaltojen täystuohosta superkatastrofien kourissa Weinland kuittaa helpotuksen ja armon nimissä. Jumala onkin ollut armollisella tuulella (no niinpä tietenkin!), mutta Loppu on aivan varmasti aivan kulman takana. Miehen profetisointiin kuuluu myös se, että Weinlandin nimestä tulee tunnettu profeetan nimi. Siksi hän on käyttänyt kirkkonsa saamia lahjoituksia netin hakusanojen mainosrukkauksiin, eli esim. Nostradamus -hakusana nostaa esiin miehen the-end.com sivustoa.

Toivottavasti tällä kertaa media osaa välttää häröilevän mielen hairahduksia, jotta profeetta Harold Campingin nostattama epäonnistuminen ei toistuisi. Weinlandin seuraajat ovat vähäpätöinen joukkio, mutta uusi turha tiedotusvälineisiin nousu laittaisi matkalla hukattuja lahjoituksia ja aiheuttaisi turhaa ahdistusta niille jotka ottavat näitä maailmanlopun ennustuksia totena. Itseäni huolestuttaa se, että joku oikeasti tekee itsemurhan näiden maailmanloppupeloittelujen takia.

Toukokuun 27. päivää odotellessa voit tarkistaa mitä eräs teksasilainen kulttijohtaja Jose Luis De Jesus ennustaa. Mukana mm. levitointia ja seinien läpi kävelyä. Kiitos vinkistä herra Lyytikäiselle.

2 comments:

Sekunnintarkka seuranta said...

Tämä Weinland on kyllä 100 % todistetusti VÄÄRÄ PROFEETTA sillä kaikkein luotettavimman tuntuinen suomalainen profeetta (pelastussanoma) on ennustanut täydellä varmuudella ylöstempauksen päivämääräksi 28.5.2012. Ei ylöstempaus voi maailmanlopun jälkeen tulla!

Belse said...

Voi Jessus! Mullahan on syntymäpäivä 27.5.. Saan siis kerrankin kunnon bileet!