16.5.11

Maailmanloppu on taas täällä

En ensin millään tahtonut löytää inspiraatiota kirjoittaa tästä asiasta. 88-vuotias Harold Camping on saanut pärstänsä ja ennustuksensa kansainvälisiin uutisiin. Kuten kaikki muut raamatullisia maailmanloppuprofetioita lärpättävät miehet on myös Campingilla taustalla pari epäonnistunutta ennustusta. Evankelisten piirien seuraajat ja vannoutuneet kristityt ovat huomauttaneet, että Camping ennusti maailmanloppua esim. vuodelle 1994. Camping vetosi välittömästi laskuvirheeseen, joten seuraava ennustus on entistä varmemmalla tavalla totta. Eihän ennustus voi olla väärä, jos miehen seurakunta on levinnyt 48 maahan levittämään sanomaansa. Varmasti Jumala on nyt mukana messissä.

Camping ennustaa maailmanloppua toukokuun 21. päivälle vuonna 2011. Eli tämän viikon lauantaina paukkuu. Tarkemmin sanottuna, parempi väki tempaistaan Taivaaseen. Jäljelle jääneet kärsivät koettelemuksissa usean kuukauden ajan. Maailmanlaajuinen maanjäristys vavahduttaa kansakunnat hereille. Mutta pelastuminen ja katumus on liian myöhäistä. Lopulta planeetta ja koko universumi tuhoutuu, kun Jumala painaa jumalallista delete-nappia.


"Paska maailmankaikkeus mutta tulipahan tehtyä"

- Jumala


Campingin seuraajat jakavat tätä ilosanomaa ympäri maailmaa. Useampi seuraajista ottaa sanoman erittäin vakavasti. Esim. 60-vuotias Robert Fitzpatrick on sijoittanut kaiken omaisuutensa maailmanlopun mainostamiseen. New Yorkin kaduille liimailtiin näyttäviä julisteita, joissa väitetään maailmanlopun saapuvan 21. päivä. Mainoskampanja maksoi Robertille vaatimattomat 140´000 dollaria.

Tekisi mieli nauraa, mutta kummasti kertyy kyynelkanavan ärsytystä.

Ihmiskunnan suurimpiin filosofeihin lukeutuva Karl Pilkington selittää tämän videon lopussa miten hän viettäisi viimeisen päivän ennen maailmanloppua. Suosittelen samaa kaikille.

5 comments:

Sähis said...

No huh. Meillä olisi varmaan ollut kaverin 30-vuotissynttärit, enkä ole vielä keksinyt mitään lahjaa. Onneksi nyt ei tarvitse vaiva päätä moisella.

Anonymous said...

"Camping ennustaa maailmanloppua toukokuun 21. päivälle vuonna 2011. Eli tämän viikon perjantaina paukkuu."

Huh huh, ehdin jo pelästyä, mutta sitten huomasin että 21. päivä onkin vasta lauantai. Vähän tarkkuutta näihin ennustuksiin, pliis.

Paholaisen Asianajaja said...

Huh huh, ehdin jo pelästyä, mutta sitten huomasin että 21. päivä onkin vasta lauantai. Vähän tarkkuutta näihin ennustuksiin, pliis.

No huh huh. Onneksi huomasit mokani. Olisi todella noloa olla löysät housuissa jo perjantaina, kun maailmanloppua ja miljardien ihmisten joukkokuolema tapahtuu vasta lauantaina. Jää yksi ylimääräinen päivä tavalliseen elämään.

She said...

Meillä on aviomiehen kanssa hääpäivä 22. päivä. Eipä siis tarvitsekaan ostaa lahjaa.

Tomi said...

Nyt pitää rellestää kunnolla. Onhan sentään maailman viimeinen päivä.