23.5.11

Oxymagnet ja syöpähoidot

Vierailin eilen Akateemisessa kirjakaupassa Helsingissä. Lääketieteellisten oppikirjojen vieressä - kapean käytävän eristämänä - komeili ns. vaihtoehtoisten hoitomuotojen oppikirjoja. Akupunktuuri on saanut ihan oman hyllynsä. Se ei kuitenkaan kiinnittänyt huomiotani tällä kertaa. Kunnon oppikirjalta näyttävä Energialääketiede - kohti energiatasapainoa, tulevaisuuden dynaaminen lääketiede tarttui kouraani. Selailin sitä läpi varovaisin ottein. Kirja on täynnä kaavoja, tilastoja ja tärkeiltä näyttäviä taulukoita. Siellä täällä olevat selityksen energioista ja ihmiskehon virittelystä olivat tuttua kauraa. En tosin ollut aikaisemmin nähnyt näitä tekstejä suomenkielisinä ja näin viralliselta näyttävissä kuorissa.

Energialääketieteessä sairaudet tai alkavat terveysongelmat voidaan havaita jopa etukäteen ennen kuin ne varsinaisesti ilmenevät kudostasolla erilaisin modernein mittauslaittein. Parantuminen voi alkaa, kun korjataan epätasapainohäiriöt, mikä eliminoi elimistössä olevan terveysongelman. Energiahoidot, korjaamalla kehon informaatiokenttää, mahdollistaa kehon parantaa itse itsensä, luonnollisesti.


Salaperäinen informaatiokenttä mahdollistaa kaikkien sairauksien ja vaivojen hoitamisen.

Energialääketiede eroaa virallisesta lääketieteestä siinä, että sen teoreettinen tausta on erilainen. Perinteinen lääketiede keskittyy biokemiallisiin tapahtumiin, kun taas energialääketiede huomio biofysiikan, sähkön, sähkömagneettisten ja muiden energiakenttien vaikutukset ihmiseen, niin sisäisesti kuin ulkoisesti.


Suomeksi käännettynä tuo tarkoittaa sitä, että energialääketiede ei rajoita itseään millään tiedeuskovaisten ahdasmielisellä "näyttöön perustuvalla" lääketieteellä. Ihmisten energiakenttiä viritellään mm. magneettistimulaattorilla. Eli magneettiterapialla. Oxymagnet myy verkkokaupassaan edullista Karnak Regenerator Pro -aparaattia. Sen saa omakseen vain tuhannella eurolla.

Oxymagnet mainitsee useamman oireilun, joihin heiltä saa apua.


Mm. seuraavilla hoitoalueilla on saatu hyviä tuloksia::

- Verenkiertohäiriöt
- Luutumishäiriöt ja murtumat
- Osteoporoosi
- Nivelkulumat
- Reumasairaudet
- Akuutit ja krooniset tulehdukset
- Rasitus- ja urheiluvammat
- Haavaumat
- Syövän tukihoidot
- Energisyyden lisääminen


Vaikuttava lista. Oxymagnet hoitaa myös syöpäpotilaita? Totta helvetissä hoitaa! Syöpä on vain soluryhmä, jonka energiatiloja voidaan viritellä samoilla terapioilla kuin terveitä soluja. Oxymagnetilla on myynnissä vaihtoehtoisiin syöpähoitoihin (mm. misteli, hainrustouute, levät, homeopatia, magneettiterapia) keskittyvä kirja: Syöpä ja luonnonmukaiset hoitomenetelmät

Tämä kirja antaa lukijalle kattavan kuvan mitä luonnonmukaisia vaihtoehtoja maailmalla tarjotaan syövän hoidossa. Kirja kuvaa tieteellisesti tutkittuja ja laajasti käytettyjä fysikaalisia ja ravitsemuksellisia hoitomenetelmiä, unohtamatta perinteisen kiinalaisen lääketieteen näkemyksiä.


Hetkinen! Ehkä kirja vain kuvailee erilaisia hoitomuotoja. Se on eri asia kuin syöpäpotilaiden hoitaminen vaihtoehtohoidoilla.

Kirjan kirjoittaja ft. Arja Lindqvist-Niemelä on yli 10 vuoden ajan hoitanut tuloksellisesti syöpäpotilaita Suomessa ja Espanjassa. Hän käyttää hoidoissaan mm. happi- ja magneettikenttähoitoja, fotodynaamista terapiaa sekä ravitsemushoitoja.


Ohhoh. Kirjan kirjoittanut ja Oxymagnetin tuotteita myyvä fysioterapeutti Lindqvist-Niemelä on myös hoitanut syöpäpotilaita. Tunnustan, etten tiedä miten syöpähoitoja valvotaan Suomessa, joten oletan Oxymagnetin touhun olevan ihan laillista. Ehkä Oxymagnetin hoitomuotojen valvominen on mahdotonta Suomessa, sillä Oxymagnet on Espanjassa rekisteröity firma.

6 comments:

Anonymous said...

Jos jonkun hoitoja antavat pätevyys tai toiminta epäilyttää, kannattaa aina ottaa yhteys Valviraan: http://www.valvira.fi/

Anonymous said...

Esimerkiksi sivu http://www.valvira.fi/ohjaus_ja_valvonta/terveydenhuolto/kantelu saattaa olla tutustumisen arvoinen, vaikka siinä puhutaankin potilaan omaisista.

Myös Suomen fysioterapia- ja kuntoutusyrittäjät FYSI Ry saattaa olla kiinnostunut jäsenistönsä toiminnasta, mikäli mainittu ft jäsen ylipäätään on.

Anonymous said...

http://www.hs.fi/omaelama/artikkeli/Aurinkorannikolle++terveysyrityksi%C3%A4+Suomesta/HS20051107SI1TL03gko

Anonymous said...

Oxymagnetilla voidaan hoitaa esim.:
-Verenkiertohäiriöt
-Reumasairaudet
-Akuutit ja krooniset tulehdukset

Mutta onko kirjassa selostettu, miten hoitomuodot eroavat toisistaan eri tapauksissa? Vai käykö samanlainen hoito jokaiseen vaivaan?

Ensin on keksitty jokin laite jolla voidaan antaa mielikuvitushoitoa. Sitten testataan laitetta erilaisista vaivoista kärsiviin uhreihin ja katsotaan ketkä "paranevat". Post hoc ergo propter hoc.

Anonymous said...

No Oxymagnet yhtiöstä ainakaan enää tarvitse olla kenenkään huolissaan. Lopettivat.

Anonymous said...

Tiedän muutaman noista tapaukselostuksista todella hyvin, koska olen hoidettavana olleen omainen. Ikäväkseni on todettava, että kirjassa kuvattu hoidon teho ei todellakaan vastaa todellisuutta. Kirjoittaja on vääristellyt tuloksen mieleisekseen.